top of page
Keresés

Nagy változások benned és a Földön

∞Thymus: Daniel Scranton által közvetített Felemelkedett Mesterek Kollektívája.

"Áldás. Mi vagyunk a Thymus. Mi vagyunk a felemelkedett mesterek kollektívája.Észreveszitek a bennetek végbemenő változásokat, és azt is észreveszitek, hogy vannak még változások, amelyeket szeretnétek látni, amelyeket szeretnétek megtapasztalni. És néha elegetek van belőle, és azt gondoljátok, hogy blokkolva vagytok, vagy hogy valamit tennetek kell, hogy megakadályozzátok a változások megvalósulását, amelyeket látni szeretnétek. Ezt újra és újra látjuk az emberiségben, és szeretnénk biztosítani benneteket arról, hogy egyikőtökkel sincs semmi baj.


Mindig jobban ellazulhattok és jobban megnyílhattok. Mindig többet engedhettek be, de néha meg kell értenetek, hogy a dolgok kibontakozásának tökéletes időzítése van, és néha több türelmet kell megtapasztalnotok, mint amennyit általában mutatni akartok. Mindent megteremtetek, amit meg akartok tapasztalni, de még mindig van egy rés aközött, amit megteremtetek és aközött, ami a valóságotokban manifesztálódik. Ez a legtöbb esetben igaz. Bizonyos esetekben képesek vagytok bebizonyítani magatoknak, hogy az azonnali manifesztáció lehetséges, vagy legalábbis az időeltolódás olyan rövid, hogy az akár azonnali manifesztáció is lehetne.


Az egyik dolog, amiért ott vagytok, hogy megtapasztaljátok, az az elengedés. Azért vagytok ott, hogy megtapasztaljátok az elengedést, a bizalmat, a hitet, a türelmet és az önátadást, és úgy tűnik, hogy ezek közül egyik sem jár együtt azzal, hogy tudatos teremtők vagytok, de a mesterré váláshoz társítjátok őket. És az egyik dolog, amit észrevehettek azokkal kapcsolatban, akik ezt a kollektívát alkotják, és a Földön töltött életünkkel kapcsolatban, hogy nem voltunk hajlamosak a türelmetlenségre.


Észrevettük, hogy vannak problémák a Földön, hogy vannak dolgok, amikkel foglalkozni kell, de nem vártunk hatalmas, átütő változásokat egyik napról a másikra. Néha ez megtörténik egy-egy egyénnel, de nem gyakran egy egész társadalommal vagy világgal. Ezért legyetek kedvesek és gyengédek önmagatokkal, és ne vonjátok le azt a következtetést, hogy valamit rosszul csináltok, vagy megakadályoztok valamit abban, hogy megtörténjen az, amit igazán szeretnétek, hogy megtörténjen. Ehelyett engedjétek el magatokat és lazítsatok. Keressétek a lehetőséget, hogy élvezzétek a pillanatot, amiben vagytok, és legyetek biztosak abban, hogy minden, amit meg akartok tapasztalni, eljön az utatokba. Ez a ti teremtésetek, és az utazásotok tökéletes időzítésében fogjátok beengedni.


Nagyobb valószínűséggel engeditek be, ha nem fordítotok figyelmet a hiányára az életetekben. Ezért mindig azt fogja szolgálni, hogy menjetek és csináljátok azokat a dolgokat, amelyeket megtehettek, vagy összpontosítsatok valamire, ami van az életetekben, amit értékelni tudtok. Mindig fontos lesz számotokra, hogy értékeljétek azt, ami már eljutott hozzátok, és keressétek a lehetőségeket, hogy élvezzétek azt, ami már megnyilvánult.


Lehet, hogy nem érzitek úgy, hogy manifesztálódtak volna spirituális ajándékaitok és képességeitek, és ha ez a helyzet számotokra, akkor kérünk titeket, hogy változtassátok meg a spirituális ajándék fogalmát, és ismerjétek el, hogy van tudatosságotok, és hogy több türelmet, több hitet és több bizalmat fejlesztetek. Az is segít minden egyes alkalommal, amikor elismeritek magatokat azért, hogy bármit is megnyilvánítottatok, függetlenül attól, hogy az milyen kicsi, mert ez az út a nagyobb megnyilvánulásokhoz és a nagyobb változásokhoz vezet, amelyeket látni akartok a világotokban, a Föld bolygón és annak minden lakóján.


Egyelőre ennyi. Mi vagyunk a Thymus. Mi vagyunk a felemelkedett mesterek kollektívája, és mindig köztetek vagyunk."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page