top of page
Keresés

Négy lépés a Felsőbb Énné váláshoz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által csatornázva


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagy örömmel jelentjük be mindannyiótoknak, hogy látjuk, ahogyan a tragédiákon és traumákon keresztül, amiket tisztáztatok, a tudatosság új szintjeit éritek el, és látjuk, hogy mindannyian nagyszerű haladást értek el a magasabb énetekké válás célja felé. Szeretnénk, ha megértenétek, hogy milyen csodálatos dolog számotokra felébredni és tudatosan végezni ezt a munkát, amit most csináltok.


Beszélünk a különböző energiákról, amelyek bejönnek, és arról, hogyan támogatnak benneteket. Beszélünk a különböző segítőkről, akik a galaxis minden részéről érkeznek hozzátok. Beszélünk a portálok megnyitásáról, amelyek még több hozzáférést biztosítanak nektek ezekhez a lényekhez és energiákhoz, és mindezek közül semmi sem számít annyira, mint az a következetesség, amellyel vállaltátok a felemelkedés feladatát.


Nos, ez egy nagyon szép élmény lehet, és végül is az is lesz mindannyiótok számára, de ez azért lesz így, mert hajlandóak vagytok feldolgozni és megtisztítani azt, ami már nem szolgál benneteket, és ami nyomaszt benneteket. Nem tudtok egy életen belül ugrást tenni a tudatosságotok evolúciójában a harmadik dimenzióból az ötödik dimenzióba anélkül, hogy át ne menjetek ezeken a nagyon kellemetlen tapasztalatokon, hogy újra átélitek a traumákat és hozzáférjetek azokhoz.


Amikor irracionális félelmed van, az nem az az idő, amikor keményebbnek kell lenned magaddal szemben. Ez nem az az idő, amikor gyengének gondolhatjátok magatokat, nem mintha valaha is jó idő lenne arra, hogy ilyen dolgokat tegyetek. De az irracionális félelem megtapasztalása során fel kell fokoznod a feltétel nélküli szeretetet és együttérzést önmagad iránt, hogy át tudd vészelni ezt az élményt. Meg kell engedned magadnak, hogy irracionális legyél, hogy túljuss rajta.


Természetesen azt is észre akarod venni, amikor nem engeded meg magadnak, hogy odáig menj, és ehelyett úgy alakítod át az életedet, hogy elkerüld azokat a körülményeket, amelyek ezt az irracionális félelmet idézik elő. Ez az első lépés. Az első lépés a tudatosság. A második lépés az, hogy olyan mértékben legyél gyengéd magaddal, amennyire csak szükséges ahhoz, hogy túljuss a félelem feldolgozásán. A harmadik lépés a hajlandóság arra, hogy mindent átélj, különösen akkor, amikor úgy érzed, hogy ez egy feneketlen gödör, mintha nem lenne vége annak az érzésnek, amibe belekerültél. A negyedik lépés pedig az a következetesség, amire szükséged van ahhoz, hogy addig menj oda, amíg le nem hámozod az összes réteget, és el nem jutsz annak a magjához, aki valójában vagy.


Aki valójában azok alatt az irracionális félelmek, a harag és a szomorúság alatt vagytok, az a Felsőbb Énetek, és mindannyian jó úton vagytok ahhoz, hogy megismerjétek magatokat, mint az ötödik dimenziós aspektusotokat. Ez olyasvalami, amit minden nap látunk megtörténni a Földön, és nem is lehetnénk büszkébbek mindannyiótokra. Mindannyian mutatjátok az utat az emberiség felemelkedésének megtapasztalása felé.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page