top of page
Keresés

Négy lépés a Felsőbb Énné váláshoz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által csatornázva


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagy örömmel jelentjük be mindannyiótoknak, hogy látjuk, ahogyan a tragédiákon és traumákon keresztül, amiket tisztáztatok, a tudatosság új szintjeit éritek el, és látjuk, hogy mindannyian nagyszerű haladást értek el a magasabb énetekké válás célja felé. Szeretnénk, ha megértenétek, hogy milyen csodálatos dolog számotokra felébredni és tudatosan végezni ezt a munkát, amit most csináltok.


Beszélünk a különböző energiákról, amelyek bejönnek, és arról, hogyan támogatnak benneteket. Beszélünk a különböző segítőkről, akik a galaxis minden részéről érkeznek hozzátok. Beszélünk a portálok megnyitásáról, amelyek még több hozzáférést biztosítanak nektek ezekhez a lényekhez és energiákhoz, és mindezek közül semmi sem számít annyira, mint az a következetesség, amellyel vállaltátok a felemelkedés feladatát.


Nos, ez egy nagyon szép élmény lehet, és végül is az is lesz mindannyiótok számára, de ez azért lesz így, mert hajlandóak vagytok feldolgozni és megtisztítani azt, ami már nem szolgál benneteket, és ami nyomaszt benneteket. Nem tudtok egy életen belül ugrást tenni a tudatosságotok evolúciójában a harmadik dimenzióból az ötödik dimenzióba anélkül, hogy át ne menjetek ezeken a nagyon kellemetlen tapasztalatokon, hogy újra átélitek a traumákat és hozzáférjetek azokhoz.


<