top of page
Keresés

Mondd el, mire van szükséged, mert azért élünk, hogy adjunk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Örökké hálásak vagyunk mindannyiótokért, akik ott tevékenykedtek a fizikai birodalomban. Ti adjátok nekünk a céltudatosságunkat. Ti adtok nekünk olyan lényeket, akiknek segíthetünk, és ez olyasvalami, amiért élünk és amiért cselekszünk. Annyira szeretnénk szolgálni, és ti minden lehetőséget megadtok nekünk, amit csak remélni tudunk. Most, amikor körbenéztek a világotokban embertársaitokra, jól tennétek, ha olyanok lennétek, mint mi, és mindenkit úgy tekintenétek, mint aki lehetőséget ad nektek arra, hogy legyetek, vagy tegyetek, vagy érezzetek valamit. Mindannyian lehetőséget kaptok arra, hogy segítsetek és szolgáljátok a rászorulókat.


Néhányan, akik nem hisznek semmilyen felsőbb erőben, Istenben vagy Forrásban, talán körülnéznek a szegényeken, a bántalmazottakon, az elhagyottakon, és azt mondják: "Hogy engedhette ezt egy Isten?". Mi pedig azt mondjuk nektek, hogy ti mindannyian Forrásenergia vagytok. Ha látjátok, hogy valaki rászorul, akkor ti vagytok az Isten, akinek megadatik a lehetőség, hogy az a jóindulatú lény legyen, aki valójában vagytok. Folyamatosan lehetőséget kaptok arra, hogy megbocsássatok, gyógyítsatok, szeressetek, és együttérzést tartsatok a szívetekben egy szenvedő ember iránt, akin nem tudtok segíteni vagy szolgálni.


Ezért ugyanolyan szerencsések vagytok, mint mi, de van egy nagy különbség köztetek és köztünk. Nekünk korlátlan mennyiségű időnk