top of page
Keresés

Mit várhatsz a szeptemberi napéjegyenlőségi energiáktól

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon szerencsések vagyunk, hogy lehetőségünk van ilyen sok emberrel kapcsolatba lépni, mert ti azt az érzést adjátok nekünk, hogy sokkal földeltebbek és fizikaiabbak vagyunk, ahogy mi azt az érzést tudjuk nektek adni, hogy egy magasabb dimenzióban vagytok és sokkal spirituálisabbak vagytok. Izgatottan várjuk, hogy a 2022 szeptemberi napéjegyenlőségi energiák hogyan hatnak rátok egyénileg. Ezek az energiák már most is hatással vannak rátok, és a napéjegyenlőség idején fognak tetőzni, amikor az pontosan bekövetkezik. Sokatok számára ez 22-én lesz.


Miközben érzitek ezeket az energiákat, szeretnénk, ha észrevennétek, hogy mit inspirálnak bennetek. Arra szolgálnak, hogy jobban megismerjétek magatokat, mint a lelketeket, aki kapcsolódik ezekhez a fizikai testekhez. Más szavakkal, itt az ideje, hogy ne azonosuljatok annyira a fizikai formátokkal, és jobban megismerjétek magatokat, mint a nem fizikai éneteket, mint a lelketeket. A nem-fizikai és a fizikai összeolvadása az, amiről ez az élet nagyrészt szól mindannyiótok számára, ahogyan felemelkedtek.


A felemelkedés a tudatosság kitágulását jelenti, annak a tudásnak a felébredését, hogy kik is vagytok valójában. És így az, hogy önmagatok olyan változataként éljetek, amely mindig teljes tudatában van annak, hogy lelkek vagytok, akik ideiglenesen lakják ezeket a testeket, ez a cél minden egyes ember számára a bolygón jelenleg. A legtöbb ember nem tudja ezt, és más céljaik, más eredményeik vannak, amelyeket ebben az életben szeretnének elérni, és ez rendben is van, mert mindez lehetőséget ad az embernek arra, hogy mélyebbre nyúljon önmagában valamiért, valamiért, amiről nem is tudta, hogy létezik.


Fontos, hogy mindannyian érezzétek ezeket az energiákat, és fogadjátok el a segítséget, amit adnak nektek, mert itt az ideje, hogy ez az elmozdulás lényetek minden szintjén bekövetkezzen. A test lesz az utolsó részetek, amely átalakul önmaga könnyebb változatává, de már most átalakulhattok, és megismerhetitek, hogy kik vagytok valójában ebben a pillanatban, amikor úgy döntötök, hogy ezt teszitek. Ez egy gyönyörű időszak mindannyiótok számára, hogy belelazuljatok ebbe a tudásba, mert amikor elfogadjátok azt az igazságot, hogy elsősorban lelkek vagytok, akkor megnyugodhattok. Felhagyhattok a küzdelemmel, a harccal, a szüntelen próbálkozással és cselekvéssel, hogy megpróbáljátok megváltoztatni a világot vagy a ti világotokat.


Amikor tudjátok, hogy kik vagytok valójában, és teljesebben egyesültök a lelketekkel, tudjátok, hogy miattatok minden egy szempillantás alatt megváltozhat. Azért vagytok ott, hogy megmutassátok magatoknak, hogy Forrásenergia Lények vagytok, és ez azt jelenti, hogy teremtők vagytok. Ti vagytok azok, akik a világot belülről alakítjátok át azáltal, hogy megváltoztatjátok magatokat. Ezután észrevehetitek a kinti változásokat, és a valóságnak egy sokkal másabb változatát tapasztalhatjátok meg, mint amit eddig valaha is tapasztaltatok.