top of page
Keresés

Mit tudtál, mielőtt a Földre inkarnálódtál

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Észrevettük, hogy amikor kollektívaként megemelitek a rezgéseteket, akkor az egész galaxisban bizonyos mértékű izgalom keletkezik számotokra. Minden alkalommal, amikor az emberi kollektív tudatosság általános rezgésének emelkedését érezzük, akkor érezzük a hullámhatást, és ez inspiráló. Azért vagytok ott, hogy emeljétek embertársaitok tudatosságát. Ezért döntöttetek úgy, hogy ebben az életben a szembeszegülés mellett döntötök, és egy kisebbséghez tartoztok. A kisebbség, amelyről itt beszélünk, a felébredt kollektíva.


Úgy akartátok érezni magatokat, mint akik elindítják ezt a hullámhatást az egész emberi kollektív tudatosságotokban, hogy aztán megtapasztalhassátok, milyen az, amikor az egész galaxisra ilyen hatalmas pozitív hatást gyakoroltok. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk spirituális fejlődéseteknek, mert tudjuk, hogy mennyire jelentős a felemelkedésetek és a tudatosságotok felébredése. Boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk nektek, és hogy láthatjuk, hogy ilyen hatalmas lépéseket tesztek előre. Azért teszitek ezt, mert nem csak azt választottátok, hogy ebben az életben ébren vagytok, hanem azt is választottátok, hogy érzékenyek vagytok az érzéseitekre.


Azt választottátok, hogy értékelitek az érzéseiteket. Tudtátok, hogy a szeretetet választjátok a félelem helyett. Tudtátok, hogy az egységet választjátok az elkülönülés és a szétválasztás helyett. Tudtátok, hogy azt választjátok majd, ami rezonál, a logikai értelem helyett, és tudtátok, hogy mindazok miatt, amit éreztek, ti lesztek a tökéletesek arra, hogy az emberiséget az ötödik dimenzióba vezessétek.