top of page
Keresés

Mit tesznek az energiák az ébren lévőkkel és az ébren nem lévőkkel

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Képesek vagyunk érzékelni az emberi kollektíva általános rezgésének legcsekélyebb mértékű emelkedését is, és ebben az időben egy hatalmas kiugrást érzékelünk. Ez egy olyan időszak, amikor azok közületek, akik ébren vannak, aktívabb szerepet játszanak embertársaik megsegítésében, és ez egy olyan időszak is, amikor több ember ébred fel azáltal, hogy saját egyedi tapasztalataik vannak. Sokkal jobb, ha valaki megtapasztal valamit, mintha csak elmondják neki, és minden embernek vannak vezetői, felsőbb énjei és más segítői, akik tudják ezt, és akik megtervezik számukra ezeket a felébredési tapasztalatokat. És akkor néhány ember megkérdőjelezi az épelméjűségét, megkérdőjelezi, hogy valóban megtörtént-e, vagy úgy történt-e, ahogyan emlékszik rá, és ekkor fordul hozzátok.


Ti vagytok a szakértők; ti vagytok azok, akik már végigjárták ezt az utat. Ti már annyi embernek kiköveztétek az utat, és ezért amikor azon tűnődtök, hogy mit is kellene tennetek életetek ezen szakaszában, csak tudjátok, hogy miközben folytatjátok a saját egyedi ébredési tapasztalataitokat, összegyűjtitek az összes eszközt, amire szükségetek lesz ahhoz, hogy segítsetek másoknak, amikor hozzátok fordulnak.


Olyan energiákat is lehorgonyoztok ebben az időben a kollektíva számára, amelyek célja, hogy segítsék az emberi kollektíva minden egyes tagjának tudatosságának kivirágzását. Ezek az energiák arról szólnak, hogy segítsetek a többieknek, a fel nem ébredteknek, még akkor is, ha nem kérik a segítségeteket. Ezek az energiák arról szólnak, hogy megkönnyítsék számukra az átmenetet, és arról szólnak, hogy megadjátok embertársaitoknak mindazt, amire szükségük van ahhoz, hogy megtapasztalják a felébredés élményét, és hogy mindazt, amit letöltöttek, teljesen maguktól asszimilálni tudják. Ez egy csodálatos időszak, hogy segítőként ott legyetek, mert segítőként nagyon sok segítséget kaptok.


Képesek vagytok annyi mindent beengedni fentről, a magasabb birodalmakból. Minden, amire vártatok, eljön, és nektek kell ezt a bizalmat megmutatnotok embertársaitoknak, mert még mindig lesznek olyanok, akik inkább a végzet és sötétség eszméit terjesztenék bolygótokon. És a Felébredt Kollektíván múlik, hogy pozitív maradjon. Mindannyiótokon múlik, hogy bízzatok abban, hogy minden rendben lesz, és minden rendben van, és csak sokkal örömtelibb lesz az utazásotok, ahogy ezeket a perspektívákat magatokévá teszitek.


Minden segítség, amit tesztek, szintén segít nektek. Segít nektek abban, hogy könnyebben váljatok azzá, akivé rendeltetésetek szerint válnotok kell. Természetesen megvannak a saját tapasztalataitok, amelyek eljönnek, és amelyek segíteni fogják a folyamatos felébredéseteket, a folyamatos evolúciótokat és a folyamatos felemelkedéseteket. Ezt senki és semmi nem veheti el tőletek, és ez még valami, amire emlékeznetek kell, mert ismét lesznek olyanok, akik azt fogják mondani nektek, hogy a felemelkedésetek veszélyben van emiatt vagy emiatt. Vegyétek észre, hogy a világvége-hívők mindig találnak valami mást, ami miatt aggódhatnak, amiről feltételezik, hogy ellenetek használják. Engedjétek el ezt a mentalitást, mert mindent és mindenkit önmagatoknak kell látnotok, ha valóban ébren akartok lenni.


És el kell fogadnotok azt az igazságot, hogy ti teremtitek mindezt, az összes gazember és minden aljas tettük a ti teremtésetek. És ha nem akartok egy olyan valóságban létezni, ahol vannak gazemberek és vannak számotokra elképzelhetetlen tettek, akkor emeljétek a rezgéseteket és bízzatok. Ahogy korábban mondtuk, bízzatok, mert ti és mindenki más ott a Földön, aki még nem ébredt fel, megkaptok mindent, amire szükségetek van, és ez most azonnal eljön hozzátok. Ahogy mondtuk, érezzük, érezzük a különbséget, amit a jelenlegi energiák okoztak, és tudjuk, hogy tovább fogtok építeni arra a pozitívumra, amit érzünk. Ennyire bízunk mindannyiótokban, mint a Felébredt Kollektívában.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page