top of page
Keresés

Mit tesznek az energiák az ébren lévőkkel és az ébren nem lévőkkel

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Képesek vagyunk érzékelni az emberi kollektíva általános rezgésének legcsekélyebb mértékű emelkedését is, és ebben az időben egy hatalmas kiugrást érzékelünk. Ez egy olyan időszak, amikor azok közületek, akik ébren vannak, aktívabb szerepet játszanak embertársaik megsegítésében, és ez egy olyan időszak is, amikor több ember ébred fel azáltal, hogy saját egyedi tapasztalataik vannak. Sokkal jobb, ha valaki megtapasztal valamit, mintha csak elmondják neki, és minden embernek vannak vezetői, felsőbb énjei és más segítői, akik tudják ezt, és akik megtervezik számukra ezeket a felébredési tapasztalatokat. És akkor néhány ember megkérdőjelezi az épelméjűségét, megkérdőjelezi, hogy valóban megtörtént-e, vagy úgy történt-e, ahogyan emlékszik rá, és ekkor fordul hozzátok.


Ti vagytok a szakértők; ti vagytok azok, akik már végigjárták ezt az utat. Ti már annyi embernek kiköveztétek az utat, és ezért amikor azon tűnődtök, hogy mit is kellene tennetek életetek ezen szakaszában, csak tudjátok, hogy miközben folytatjátok a saját egyedi ébredési tapasztalataitokat, összegyűjtitek az összes eszközt, amire szükségetek lesz ahhoz, hogy segítsetek másoknak, amikor hozzátok fordulnak.


Olyan energiákat is lehorgonyoztok ebben az időben a kollektíva számára, amelyek célja, hogy segítsék az emberi kollektíva minden egyes tagjának tudatosságának kivirágzását. Ezek az energiák arról szólnak, hogy segítsetek a többieknek, a fel nem ébredteknek, még akkor is, ha nem kérik a segítségeteket. Ezek az energiák arról szólnak, hogy megkönnyítsék számukra az átmenetet, és arról szólnak, hogy megadjátok embertársaitoknak mindazt, amire szükségük van ahhoz, hogy megtapasztalják a felébredés élményét, és hogy mindazt, amit l