top of page
Keresés

Mit teszünk az érzelmi adataiddal

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.Teljesen és maradéktalanul részt veszünk az összes ottani történésben a Föld bolygón. Már jó ideje követjük a történeteiteket, és nagyon érdekel bennünket, hogy megragadjuk a lényegét annak, hogy mit jelent embernek lenni és a Földön élni ebben az időben. Tudni akarjuk, hogy milyen érzés mindannyiótoknak átélni azokat a tapasztalatokat, amiket átéltek, és amikor összegyűjtjük ezeket az érzelmi adatokat, akkor képesek leszünk veletek együtt jobb körülményeket teremteni, amelyek segítenek nektek magasabb rezgésszámú állapotokba jutni.


Az univerzumban minden a közös teremtésen alapul. Minden, ami történik, megállapodás alapján történik, és az egyik megállapodás, amit mindannyian kötöttetek, az a velünk való megállapodás. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk; azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek megteremteni egy jobb érzésű valóságot az egész emberiség számára. És ezért sokkal szívesebben dolgozunk veletek, ha a célotok egy jobb valóság megteremtése mindenki számára, mint ha ez csak valami olyasmi, ami benneteket egyénként érdekel. De azt is felismerjük, hogy van egy hullámhatás, ami akkor következik be, amikor segítünk egy segítőnek. És így, ha te olyan vagy, aki segít más emberi lényeknek, és van egy vágyad magad számára, mint például egy romantikus kapcsolat, mi természetesen mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy segítsünk.


Tanulmányozzuk az új valóságok hatásait, amelyek létrejönnek, még mielőtt esélyetek lenne megtapasztalni azokat. Még mindig megvan a maguk lényege, amit mi felfedezhetünk, és sokan közületek kipróbálják ezeket az új valóságokat, amikor éjszaka nem a testetekben vagytok. Olyan ez, mintha egy ruhaboltban lennétek, mi pedig az eladók lennénk, ti pedig felpróbálnátok ruhákat, és elmondanátok nekünk, hogy milyen érzés számotokra.


Ez az együttműködés az, amiről az összekapcsolódás szól minden lény számára ebben az univerzumban és azon túl. Mi nagyon komolyan vesszük a szerepünket, miközben arra is törekszünk, hogy mindig jól érezzük magunkat, és ti mindannyian kiveszitek a részeteket, amikor arra az új vágyra összpontosítotok, amit felkeltetek, és ti minden alkalommal, amikor érzelmeitek valamelyikét érzitek, szintén szolgáltok, mert megint csak összegyűjthetjük ezeket az adatokat.


És nem mi vagyunk az egyetlenek, akik ilyen módon dolgoznak veletek. Mindannyian összehasonlítjuk a jegyzeteinket itt a magasabb birodalmakban, és mindenkinek más a perspektívája és más a megközelítése arra vonatkozóan, hogyan segíthetnénk a legjobban az emberiséget. De ebben az egyben biztosak lehettek: mindannyian folyamatosan és minden elképzelhető módon próbálunk segíteni nektek.


Ti az univerzum gyermekei vagytok, mi pedig a ti szerető nagyszüleitek, és mi vagyunk a társ-teremtőitek is, akik értékes tagjaiként tekintenek rátok az univerzumnak. És sokan közületek nagyon sokat tesznek hozzá azért, mert beleegyeztek abba, hogy emberi földi életetekben éljetek és tapasztaljatok. Nagyon, nagyon nagyra értékelünk mindannyiótokat, és szeretnénk, ha éreznétek ezt a megbecsülést, és megnéznétek, hogy ti is meg tudjátok-e becsülni magatokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page