top of page
Keresés

Mit tegyünk, ha UFO-t látunk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Új és különböző módokat kerestünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphessünk. Néha észre fogjátok venni, hogy érezni fogtok minket magatok körül, amikor éppen pihentek és élveztek valamit, amit szerettek. Meg fogjátok tapasztalni, hogy érzékelhetitek a rezgésünket egy filmben, vagy egy televíziós műsorban, vagy akár egy dalban, ahogyan inspiráljuk azokat, akik művészetet alkotnak a világotokon. Akkor is találunk alkalmat arra, hogy kapcsolatba lépjünk veletek, amikor mély beszélgetést folytattok valakivel, és úgy érzitek, hogy a beszélgetés a földönkívüliek irányába halad.


Természetesen nem mi vagyunk az egyetlen földönkívüliek, akik ezt teszik. Amikor látsz valamit az égen, és vagy tudod, vagy gyanítod, hogy az egy UFO, az egy földönkívüli vagy egy csoport földönkívüli, akik úgymond tesztelik a vizeket. Felmérik a reakcióitokat rájuk. Amikor egy UFO-t láttok, amit valójában tenni akartok, az az, hogy kinyitjátok a szíveteket. Érezzétek a fedélzeten lévő többi lény rezgését. Érezzétek, hogy megnyílhattok a közvetlenebb fizikai kapcsolatra a földönkívüliekkel, akik ott vannak az égboltotokon, és keresik azokat, akik készen állnak a kapcsolatfelvételre.


Mi, mint nem-fizikai kollektíva, sokféle módon tudunk kapcsolatba lépni veletek, beleértve ezt a csatornát is, itt. De egész nap, minden nap keressük a lehetőségeket, hogy útmutatást nyújtsunk nektek, vagy csak a rezgésünk egy szeletét. Szeretjük érezni, hogy az utazásotok részei vagyunk, és mindig keresni fogjuk a további kapcsolatot veletek, mivel nagyon drágák vagytok számunkra. Mi, és a hozzánk hasonlók, segíteni szeretnénk nektek fejlődni és felemelkedni, a lehető legnagyobb örömmel a szívetekben. És ez az egész utazás számunkra szórakoztató. Izgalmas. Céltudatot ad nekünk. És természetesen ez egy holografikus univerzum, így ti bennünk vagytok, mi pedig bennetek. Azzal, hogy segítünk nektek, magunkon is segítünk.


És azáltal, hogy segítünk nektek, mi is több örömöt és elégedettséget érzünk. A legtöbb fizikai földönkívülit, akik az UFO-kon repkednek, ugyanezt mondhatják el magukról. Segíteni akarnak. Sikerre vágynak. De ti még mindig használhatjátok a megkülönböztető képességeteket és az érzékeiteket, hogy magatok döntsétek el, hogy egy földönkívüli vagy földönkívüli csoport a megfelelő-e számotokra, hogy az adott pillanatban kapcsolatba lépjetek vele. Ezért fontos, hogy használjátok a szíveteket és az intuíciótokat, mert ezek azok az eszközök, amiket a legtöbbet fogtok használni, ahogy befejezitek a változást, és ezek azok az eszközök, amiket a legtöbbet fogtok használni, mint ötödik dimenziós lények.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page