top of page
Keresés

Mit tegyünk, ha UFO-t látunk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Új és különböző módokat kerestünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphessünk. Néha észre fogjátok venni, hogy érezni fogtok minket magatok körül, amikor éppen pihentek és élveztek valamit, amit szerettek. Meg fogjátok tapasztalni, hogy érzékelhetitek a rezgésünket egy filmben, vagy egy televíziós műsorban, vagy akár egy dalban, ahogyan inspiráljuk azokat, akik művészetet alkotnak a világotokon. Akkor is találunk alkalmat arra, hogy kapcsolatba lépjünk veletek, amikor mély beszélgetést folytattok valakivel, és úgy érzitek, hogy a beszélgetés a földönkívüliek irányába halad.


Természetesen nem mi vagyunk az egyetlen földönkívüliek, akik ezt teszik. Amikor látsz valamit az égen, és vagy tudod, vagy gyanítod, hogy az egy UFO, az egy földönkívüli vagy egy csoport földönkívüli, akik úgymond tesztelik a vizeket. Felmérik a reakcióitokat rájuk. Amikor egy UFO-t láttok, amit valójában tenni akartok, az az, hogy kinyitjátok a szíveteket. Érezzétek a fedélzeten lévő többi lény rezgését. Érezzétek, hogy megnyílhattok a közvetlenebb fizikai kapcsolatra a földönkívüliekkel, akik ott vannak az égboltotokon, és keresik azokat, akik készen állnak a kapcsolatfelvételre.


Mi, mint nem-fizikai kollektíva, sokféle módon tudunk kapcsolatba lépni veletek, beleértve ezt a csatornát is, itt. De egész nap, minden nap keressük a lehetőségeket, hogy útmutatást nyújtsunk nektek, vagy csak a rezgésünk egy szeletét. Szeretjük érezni, hogy az utazásotok részei vagyunk, és mindig keresni fogjuk a további kapcsolatot veletek, mivel nagyon drágák vagytok számunkra. Mi, és a hozzánk hasonlók, segíteni szeretnénk nektek fejlődni és felemelkedni, a lehető legnagyobb örömmel a szívetekben. És ez az egész utazás számunkra szórakoztató. Izgalmas. Céltudatot ad nekünk. És természetesen ez egy holografikus univerzum, így ti bennünk vagytok, mi pedig bennetek. Azzal, hogy segítünk nektek, magunkon is segítünk.


És azáltal, hogy segítünk nektek, mi is több örömöt és elégedettséget érzünk. A legtöbb fizikai földönkívülit, akik az UFO-kon repkednek, ugyanezt mondhatják el magukról. Segíteni akarnak. Sikerre vágynak. De ti még mindig használhatjátok a megkülönböztető képességeteket és az érzékeiteket, hogy magatok döntsétek el, hogy egy földönkívüli vagy földönkívüli csoport a megfelelő-e számotokra, hogy az adott pillanatban kapcsolatba lépjetek vele. Ezért fontos, hogy használjátok a szíveteket és az intuíciótokat, mert ezek azok az eszközök, amiket a legtöbbet fogtok használni, ahogy befejezitek a változást, és ezek azok az eszközök, amiket a legtöbbet fogtok használni, mint ötödik dimenziós lények.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."