top of page
Keresés

Mit jelent számotokra az új 10D Szíriuszi Szövetségünk

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel csatlakozunk mindannyiótokhoz.

Nagyon örülünk, hogy bejelenthetjük egy vadonatúj szövetségünket egy tizedik dimenziós Szíriuszi kollektívával, amely nagyon érdeklődik a tudatosság evolúciója iránt ott a Föld bolygón. Hozzánk hasonlóan ők is látják mindannyiótokban a lehetőséget, hogy sokkal messzebbre jussatok, hogy sokkal többet érjetek el abból, akik valójában vagytok, és segíteni szeretnének. És így, ezzel az együttműködéssel, amit létrehoztunk, több energiát küldünk most a szívközpontotokba. Mi és a Szíriusziak hiszünk abban, hogy a szívközpontotokra való összpontosítás a leggyorsabb és legkönnyebb módja annak, hogy a tudatosságotokat előre vigyétek.


Tudjuk, hogy amint ráhangolódtok arra, hogy kik is vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények, könnyebbé válik számotokra, hogy ennek megfelelően cselekedjetek, beszéljetek és gondolkodjatok. Vannak módszereink arra, hogy ezeket az energiákat közvetlenül küldjük el bolygótok minden egyes egyénének, és ehhez megvan a Felsőbb Énetek engedélye. Azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy a tudatossági váltás nagy része a fejetekből a szívetekbe való átköltözésről szól. Arról van szó, hogy kevésbé elmeorientáltakká és inkább szívközpontúvá váljatok, és ezt úgy éritek el, hogy emlékeztek arra, hogy kik is vagytok valójában, ami valóban a feltétel nélküli szeretet. Ahogy kivetítitek ezt a szeretetet, ahogy kisugározzátok az esszenciátokat az emberiség többi része felé, látjátok, hogy milyen hatással vagytok embertársaitokra és az egész bolygóra.


Egy jelzőfényt küldtök a fizikai formában lévő füldünkívülieknek is, akik kapcsolatba akarnak lépni azokkal, akik szívközpontúak, akik megtették a következő lépést a spirituális fejlődésükben. Most, az egyik módja annak, ahogyan segíthetitek ennek a tapasztalatnak a fokozását, hogy elengeditek a gondolatokat. Minél kevesebb időt töltötök azzal, hogy a fejetekben rágódtok valamin, ami megtörtént vagy megtörténhetett volna, és minél több időt töltötök azzal, hogy tudatosságo