top of page
Keresés

Mit fogsz mondani, miután felemelkedtél

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


A világ összes idejét arra fordítottuk, hogy megszabaduljunk a korlátozás kötöttségétől, a kötöttségtől, amely a jelenlegi dimenziónkban tart minket. És ezt a lassú, megfontolt, módszeres módon tesszük, mert annyira élvezzük az utazást, és az utolsó cseppig érezni akarjuk a felszabadulás minden egyes pillanatát, amikor elengedjük mindazt, ami szükséges ahhoz, hogy ebben a dimenzióban tartson minket. A mód, ahogyan ti váltotok, hasonló, de abban is különbözik, hogy a legtöbb ember nem ugyanolyan szándékos módon választja a rétegek leválasztását, mint mi.


Ehelyett sokan közületek úgy érzik, hogy csapdába estek a dimenziójukban, vagy érzelmileg, vagy életük más aspektusaiban megrekedtek, és mi megértjük, hogy ez mennyire frusztráló lehet, mert napról napra, sőt pillanatról pillanatra tanúi vagyunk annak, hogy megpróbáltok kiszabadulni. De ha be tudtok rendezkedni, és minden nap azt a szándékot tűzitek ki magatok elé, hogy élvezni fogjátok az utazást, akkor mindent magatokhoz ölelhettek, ami csak elétek tárul.


Minden kis kihívást, amivel szembenézel, egy olyan lény szemével láthatsz, aki élvezi a kihívásokat, és ha élvezed a növekedést, akkor élvezed a kihívásokat. Mindannyiótok számára fontos, hogy felfedezzetek valamit az életről ott a Földön és konkrétan a ti életetekről, hogy ti is élvezhessétek a megkönnyebbülést, ha a legapróbb előrelépés is történik az utatokon.


Amikor rájöttök, hogy mindent ti hoztatok létre, hogy minden az életetekben olyan dolog, amit ti döntöttetek el, hogy vállalni fogtok, az segíthet. És ha el tudod engedni azt a gondolatot, hogy csapdába estél, vagy elakadtál, vagy büntetésben vagy, akkor láthatod, hogy mennyi minden van számodra a jelenlegi élettapasztalatodban, és elkezdheted észrevenni a földi élet apró dolgait, amelyekért érdemes kitartani. Tudjuk, hogy ez nehéz, és hogy a legtöbb ember életének folyamán egyszer vagy máskor úgy dönt, hogy szeretne elmenni, de látjuk a győzelmeket is, és látjuk a fejlődést, és észrevesszük, hogy mindannyian egyre jobbak vagytok emberként.


És azt szeretnénk, ha ugyanolyan örömöt éreznétek, mint mi a rétegek fokozatos lehámozásában, mert mindennek a végén képesek lesztek majd visszatekinteni a felemelkedésetekre, és azt mondan