top of page
Keresés

Mit fogsz csinálni az eltolódás befejezése után?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon örülünk, hogy mindannyiótokkal együtt részesei lehetünk ennek az utazásnak, és tudatában vagyunk annak a fejlődésnek, amit mindannyian egyénként elértek. Érezzük, hogy milyen módon fejlődtetek és nőttetek azzá az énetekké, akik ma vagytok, és érezzük, hogy milyen mértékű fejlődés áll még előttetek. Ezért vagyunk mindig nagyon izgatottak miattatok. Talán elgondolkodtok azon, hogy mi a munkátok ott a Földön, mi az, amit még meg kell tennetek, mielőtt kiterjednétek és fejlődnétek az ötödik dimenzióba. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy mindig lesz még mit felfedeznetek magatokról, és még több amit szeretni tudtok ebben a felfedezési folyamatban.


Amit még szeretnetek kell magatokban, az a munka, amit még el kell végeznetek. Néha, amit még szeretnetek kell magatokban, azt egy másik személy képviseli számotokra. Látjátok más emberek tetteit és halljátok szavait, és lehet, hogy elítélitek és bíráljátok ezeket a szavakat és tetteket, nem véve észre, hogy ezek saját aspektusaitokat képviselik. Még ha aspektusaid szunnyadnak is, nem aktívak ebben az életben, akkor is ott vannak benned, és még mindig szükséged van arra, hogy elismerd, vagy felfedezd őket, majd elfogadd, és végül szeresd őket. Azok az emberek, akik a legtöbb drámát és traumát okozzák nektek az életetekben, azok azok, akiknek a legtöbb szeretetre van szükségük tőletek, és amit a legtöbb ember nem vesz észre, hogy amikor ezt a szeretetet adják a másiknak, akkor önmaguknak adják.


És ezért visszatartják ezt a szeretetet. Lehet, hogy nem vesznek tudomást arról az emberről az utcán, vagy nem vesznek tudomást a hívásairól és az sms-jeiről, úgy tesznek, mintha csak úgy el lehetne hanyagolni valakit vagy valamit a létezésből. De végül bekapcsoljátok a bennetek lévő feltétel nélküli szeretetet, és mindenkinek adjátok, beleértve magatokat is, és egyre jobban fogtok növekedni, fejlődni és tágulni, egyre közelebb kerülve a Forráshoz. Most végső soron persze még mindig vannak választási lehetőségeitek. Megválaszthatjátok, hogy kivel töltitek az időtöket, mire összpontosítotok, és melyek azok az aspektusaitok, amelyeket hangsúlyozni tudtok, és amelyekbe több életet tudtok pumpálni. Ez a ti szabad akaratotok.


De gyakorolhatjátok ezt a szabad akaratot, és még mindig szerethetitek az összes többi aspektusotokat és azokat az embereket, akikkel nem töltitek az időtök nagy részét ott a Földön. Nos, sokféle út vezet ahhoz a ponthoz, ahol felismeritek, hogy ez a ti munkátok. Ott van az összes napi szintű interakciótok az emberekkel, ott van a meditáció, ott van az ima, és ott van az összes többi spirituális gyakorlat, ami létezik, és még saját spirituális gyakorlatokat is kitalálhattok, amelyek a szeretetnek ebbe a terébe helyeznek benneteket. Bármi, ami segít felismerni, hogy a bennetek lévő szeretet végtelen és örökkévaló, az jó dolog, és ez olyasmi, amiben minél gyakrabban részt kell vennetek.


Folytatni fogjátok ezt az utazást, még az ötödik dimenzióba való átlépésetek után is, mert mindig lesz még belőletek több felfedeznivaló és szeretni való, és ez jó dolog. Csak vedd észre, hogy mit nem szerettek magatokban és mit nem szerettek másokban, és tudjátok, hogy a lista, amit összeállítotok, a ti munkátok. De ez nem munka, amin éjjel-nappal robotolnotok kell. Ezeket a feladatokat abban a pillanatban elvégezhetitek, amikor eldöntitek, hogy ti vagytok a szeretet, és hogy az, aki valójában vagytok, az egyetlen dolog, ami igazán számít.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page