top of page
Keresés

Mit csinálnak a gömbök a fotóidon

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Ismét csodálattal tekintünk az emberiségre, mert éppen most léptétek át a kollektív tudatosság egy újabb küszöbét ott, és ezt úgy tettétek, hogy megnyitottátok magatokat a segítségnek, amit fentről kaptatok. Nem kemény munkával kapjátok. Nem a megfelelő ima vagy mantra elmondásával kapjátok meg azt, amit kértetek. Hanem azáltal, hogy elismeritek, hogy a segítség ott van, majd átadjátok magatokat neki. Amikor elismeritek, hogy mennyi segítség van körülöttetek minden pillanatban, akkor a magasabb frekvenciájú energiák nyitott csatornáivá váltok, amelyeknek mindig is szántak benneteket ebben az életben.


Az egyik módja annak, hogy eljussatok erre a pontra, amikor hajlandóak vagytok megnyílni az energiáknak, az, hogy olyan kihívásokat teremtetek, amelyek leküzdhetetlennek tűnnek az életetekben. Sokszor azért teszitek ezt, hogy eljussatok ahhoz az utolsó mentsvárhoz, hogy segítséget kérjetek, és miután segítséget kértek, elég reményt tápláltok magatokban ahhoz, hogy megkapjátok a segítséget. De ez a nehéz út. A könnyebb módja annak, hogy megkapjátok azt, ami felülről érkezik hozzátok, ha kíváncsiak vagytok a lényekre. Törekedjetek arra, hogy kapcsolatot teremtsetek a vezetőitekkel, a galaktikus csapatotokkal, a felemelkedett mesterekkel, az arkangyalokkal, a tündérekkel és az összes többi segítővel, akik körülöttetek vannak.


Az emberek gyakran pillantanak meg gömböket és szférákat az általuk készített képeken és videókon. Ez csodálatos, mert a technológiátok segítségével képesek vagytok olyasmit is érzékelni, amit normális esetben csak egy tisztánlátó lenne képes érzékelni. Ismétlem, tekintsétek ezeket a gömböket és szférákat a segítőiteknek, mert azok is. Ők magasabb frekvenciájú lények, és ezért nem látjátok őket mindig a fizikai szemetekkel. Néhányan közületek talán valamelyik szemetek sarkából láthatjátok őket, amikor összehangolódtok, amikor magasabb rezgésszámú állapotban vagytok.


A gömbök és a szférák azért jönnek, hogy megfigyeljenek és segítsenek, mert ők is felismerik, hogy milyen gyönyörű átmenetet hajtotok végre a Földön, és ők is részesei akarnak lenni ennek. Segíteni akarnak anélkül, hogy beavatkoznának, és ezt csodálatos módon teszik, különösen azzal, hogy megjelennek a fényképeiteken és videóitokon. Tudatják veletek, hogy ott vannak, és úgy jelennek meg, mint ezek a gyönyörű lények, amik ők maguk, és az emberek kezdik megérteni, hogy valójában mindig magasabb frekvenciájú, magasabb dimenziós lények veszik körül őket.


Ezért azt javasoljuk, hogy vegyétek le a világ súlyát a vállatokról, és csak nyissátok meg magatokat, hogy befogadjátok a fentről érkező segítséget, mert az mindig ott van, és méltóak vagytok arra, hogy befogadjátok. Ha ezt tudjátok, ahelyett, hogy csak reménykednétek benne, az mindent megváltoztat az életetekben. És bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy több mint méltóak vagytok arra, hogy megkapjátok mindazt a segítséget, ami az összes segítőtől érkezik hozzátok, akik a mi gyönyörű univerzumunk minden részéből érkeznek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page