top of page
Keresés

Mitől más ez az élet?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

 Tudjuk, hogy amin ti ott a Földön keresztülmentek, az időnként elég nagy kihívást jelenthet, és tudjuk, hogy talán emlékeztetnetek kell magatokat arra, hogy ne hagyjátok, hogy az, amin éppen keresztülmentek egy adott pillanatban, eluralkodjon rajtatok, mert láttuk, mi történik, ha ez megtörténik. Amikor hagyjátok, hogy az életkörülményeitek lehúzzák a rezgéseteket, akkor nem tudjátok megkapni a válaszokat, amikre szükségetek van. Nem tudtok látni, gondolkodni vagy érezni, hogy kiutat találjatok onnan, ahol vagytok, mert annyira a helyzetetek valóságára összpontosítotok, hogy az a helyzetetek, ami.

 

Amikor belemerültök a mocsokba és a mocsárba, elfelejtitek, hogy ti teremtitek a problémát magatoknak, hogy fejlődhessetek belőle. Ezekben a pillanatokban elfelejtitek, hogy minden problémának kell, hogy legyen megoldása ebben a dualitás univerzumában. Időnként szükségetek van a hozzánk hasonló lények és kollektívák emlékeztetőire, hogy mindig van kiút, és a kiút általában az, hogy felfelé megyünk.

 

Más szóval, ha elég sokáig elterelitek a figyelmeteket arról, ami miatt ilyen rosszkedvűek vagytok, és egy időre valami játékos és szórakoztató dolgot csináltok, akkor a rezgésetek természetes módon emelkedni fog, hogy a megoldás, a válasz utat találjon hozzátok, és ti is megtaláljátok az utat hozzá. Nem arról beszélünk, hogy dugjátok a fejeteket a homokba, vagy hogy úgy tegyetek, mintha valami nem lenne valóságos, amikor valójában az, mert azért vagytok ott, hogy szembenézzetek azzal a kihívással, ami előttetek áll, de azért is, hogy másképp nézzetek szembe vele, mint ahogyan eddig valaha is szembe néztetek vele. Ez az, ami ezt az életet megkülönbözteti az összes többitől.

 

Ebben az életben más eszközökkel rendelkeztek. Ebben az életben jobb stratégiák állnak a rendelkezésetekre. Olyan tanításokat építettetek be, amelyek újak számotokra ebben az életben, és így nem harcolhatjátok ki magatokat egy alacsonyabb rezgésű térből, de időnként megengedhetitek magatoknak, hogy a mélypontra süllyedjetek, ha szükséges, hogy teljesen átadjátok magatokat, hogy teljes elengedést gyakoroljatok. És néhányan ezt az utat választják, de ha egy kis időre ki tudjátok emelni magatokat egy olyan videó megnézésével, ami megnevettet, vagy azzal, hogy bementek az óceánba, vagy sétáltok az erdőben, akkor tegyétek meg. Ha tudjátok, hogy felemelő érzés lesz, ha felhívjátok a nagyon szerető, együttérző és földhözragadt barátotokat, akkor tegyétek meg.

 

Nem kell egyedül átélnetek azt, amin most keresztülmentek, és nem kell egyedül küzdenetek, hogy kijussatok abból a gödörből, amiben találtátok magatokat. Fontos, hogy felismerjétek, hogy a dolgok mindig változnak és jobbra fordulnak. És ezért a körülményeitek is meg fognak változni, ha megengeditek nekik, azáltal, hogy elterelitek róluk a figyelmeteket. Ellenkező esetben lehet, hogy találtok egy megoldást, amely ideiglenes megoldást jelent, de aztán nem sokkal később ugyanolyan vagy nagyon hasonló körülmények között találjátok magatokat.

 

Ezért fel kell ismernetek, hogy mindig jó ötlet emelni a rezgéseteket, még akkor is, ha csak azért teszitek, hogy megkönnyebbülést érezzetek. Még ha nem is számítotok arra, hogy valamitől megoldást kaptok az adott problémára, akkor is tegyétek meg. Tegyétek meg a pillanatnyi megkönnyebbülésért, amit kapni fogtok. Engedjétek meg magatoknak, hogy elszakadjatok az életetekben létrehozott problémáktól, mert egyszerűen élvezitek, hogy jobban érzitek magatokat azokban a pillanatokban, amikor nem rá összpontosítotok.

 

A körülményeket pedig úgy fogjátok megváltoztatni, hogy megváltoztatjátok magatokat. És ez alkalmazható minden egyes problémára, minden egyes forgatókönyvre, ami az életetekben van vagy valaha is lesz. Mi ezt azért tudjuk, mert eleget figyeltünk meg benneteket, és mert vannak saját fizikai tapasztalataink a múltunkban, amelyekre támaszkodhatunk.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page