top of page
Keresés

Mire számíthatsz még áprilisban?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon örülünk, hogy látjuk, milyen sokan részesültök már most az áprilisi energiákból. Ahogy egy korábbi közvetítésünkben említettük, ez a gyökércsakratisztítás ideje, de a gyökércsakra integráció ideje is, és ez a gyógyulás ideje. Amikor sok tisztítást végeztek, akkor sok gyógyulást és integrációt is végeztek. Tehát ez egy olyan időszak, amikor építkeztek, amikor teremtetek, amikor át tudtok lépni a tudatosság következő szintjére és életetek következő szintjére.


Itt az ideje, hogy exponenciálisan növekedjetek, és ezzel a növekedéssel együtt több lesz belőletek, akik és amik valójában vagytok. Több ebből azt jelenti, hogy több tükröződik a külvilágban, egy olyan tükröződés, amely megmutatja nektek az elvégzett munkát és azt a lényt, akivé váltok. Itt az ideje, hogy eldobjátok a régi elképzeléseket a korlátozásról, az elnyomásról, a nem szabadságról. Ezek olyan elképzelések, amelyeket sok ember mostanra magába fogadott, mert különböző emberek azt mondták nektek, hogy nem vagytok szabadok, nagyon korlátozottak és nagyon elnyomottak vagytok. De ahogy gyógyultok a gyökércsakrátokba raktározott traumákból, a felhatalmazottság erősebb érzése felé mozdultok el, és elismeritek, hogy ti vagytok azok, akik mindezt megteremtik. Meghoztatok bizonyos döntéseket, mielőtt megtestesültetek, és azóta is a rezgésetekkel választotok.


Most, amikor a nagyobb felhatalmazás időszakába léptek, azt is meg akarjátok fontolni, hogy a választásotok hogyan igazodik a sokak szükségleteihez. Amikor növekedtek, felismeritek, hogy egy kollektívában éltek, és hogy nincs elkülönülés köztetek és embertársaitok között. Amikor tehát mindenkinek sikert akartok, akkor ti is benne vagytok abban a mindenkiben, akinek ezt a sikert akarjátok. Amikor felismeritek,