top of page
Keresés

Mire számíthatsz még áprilisban?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon örülünk, hogy látjuk, milyen sokan részesültök már most az áprilisi energiákból. Ahogy egy korábbi közvetítésünkben említettük, ez a gyökércsakratisztítás ideje, de a gyökércsakra integráció ideje is, és ez a gyógyulás ideje. Amikor sok tisztítást végeztek, akkor sok gyógyulást és integrációt is végeztek. Tehát ez egy olyan időszak, amikor építkeztek, amikor teremtetek, amikor át tudtok lépni a tudatosság következő szintjére és életetek következő szintjére.


Itt az ideje, hogy exponenciálisan növekedjetek, és ezzel a növekedéssel együtt több lesz belőletek, akik és amik valójában vagytok. Több ebből azt jelenti, hogy több tükröződik a külvilágban, egy olyan tükröződés, amely megmutatja nektek az elvégzett munkát és azt a lényt, akivé váltok. Itt az ideje, hogy eldobjátok a régi elképzeléseket a korlátozásról, az elnyomásról, a nem szabadságról. Ezek olyan elképzelések, amelyeket sok ember mostanra magába fogadott, mert különböző emberek azt mondták nektek, hogy nem vagytok szabadok, nagyon korlátozottak és nagyon elnyomottak vagytok. De ahogy gyógyultok a gyökércsakrátokba raktározott traumákból, a felhatalmazottság erősebb érzése felé mozdultok el, és elismeritek, hogy ti vagytok azok, akik mindezt megteremtik. Meghoztatok bizonyos döntéseket, mielőtt megtestesültetek, és azóta is a rezgésetekkel választotok.


Most, amikor a nagyobb felhatalmazás időszakába léptek, azt is meg akarjátok fontolni, hogy a választásotok hogyan igazodik a sokak szükségleteihez. Amikor növekedtek, felismeritek, hogy egy kollektívában éltek, és hogy nincs elkülönülés köztetek és embertársaitok között. Amikor tehát mindenkinek sikert akartok, akkor ti is benne vagytok abban a mindenkiben, akinek ezt a sikert akarjátok. Amikor felismeritek, hogy ami jó nektek, az jó másoknak is, és ami jó másoknak, az jó nektek is, akkor elkezditek elképzelni, milyen is valójában egy kollektív tudatosság és a fizikai lények kollektívájának a része lenni, akik mind együtt pörögnek ugyanazon a földgömbön.


Engedjétek meg magatoknak, hogy úgy haladjatok át április hónapján, hogy valami többre, valami jobbra számítotok az emberiség számára. Lássátok meg a Föld és a kollektívátok e jobb változatát, és érezzétek meg. Ezt már megteremtettétek ti és mindenki más, és itt az ideje, hogy megvalósítsátok a szabadságot és a határtalanságot, ami igaz a valódi természetetekre. Egész és teljes lények vagytok; ti vagytok az egész univerzum, amely egyénként fejeződik ki, és most több eszköz áll rendelkezésetekre, mint valaha, valamint több segítő, több energia, több támogatás áll rendelkezésetekre. Építsétek fel a gyökércsakrától felfelé azt az életet, amit akartok, és azt a világot, amelyben élni akartok, és tudjátok, hogy képesek vagytok rá, mert felfedeztétek az igazságot arról, hogy kik is vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page