top of page
Keresés

Mire számíthatsz 2024 áprilisában

∞A 12D Teremtők, egy nem-fizikai kollektív tudatosság, Daniel Scranton közvetítésével.

"Mi itt vagyunk nektek. Mi vagyunk a Teremtők. Nemfizikai lények tizenkettedik dimenziós kollektívája vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

 Azért vagyunk itt, hogy beszámoljunk nektek a 2024. április hónapról, és arról, hogy mire számíthattok a támogató energiáktól. Ezekre az energiákra nemcsak a Napotoktól, hanem a Földetekről és az összes kozmikus, galaktikus barátotoktól és családtagotoktól is számíthattok. Mindannyian összefogunk, hogy segítsük az emberiséget, és az áprilisi energiák támogatni fognak benneteket abban, hogy emeljétek a rezgéseteket, emeljétek a tudatossági szinteteket és megtegyétek a következő lépést a felemelkedésetek létráján.

 

Ez azt jelenti, hogy április folyamán ugrásszerűen növekedhettek, különösen, ha tudatában vagytok az erre vonatkozó lehetőségeknek. A lehetőségek sokféleképpen fognak megjelenni, és sok lehetőséget kaptok arra, hogy tudatosságotok következő szintjére lépjetek. Folyamatosan olyan gondolatok, szavak és viselkedésmódok felé löknek majd benneteket, amelyek magasabb rezgésszámú állapotba visznek benneteket, és minden, ami az ellenkező irányba visz, úgy fog szúrni, mint egy fájó hüvelykujj.

 

Az ébrenlét és a tudatosság, ami a mostani állapototok, segíteni fog nektek abban, hogy visszafordítsatok minden olyan tendenciát, amely az alacsonyabb rezgésszámú irányba mozdít el benneteket. Hajlamosak vagytok gyakrabban észrevenni, ha egy alacsonyabb rezgésszámú helyen vagytok, mert ez olyan rossz érzést kelt bennetek. Nagyobb valószínűséggel vesztek észre egy olyan gondolatot vagy hiedelmet, ami nem szolgál titeket, mert annyira hozzászoktatok ahhoz, hogy most a megfelelő irányba mozogjatok. Annyira éberek vagytok, és továbbra is egyre inkább tudatában vagytok annak, hogy mikor mozogtok a fény felé, az ötödik dimenziós felsőbb énetek felé.

 

Mindez azt jelenti számotokra a fizikai mindennapi életetekben, hogy képesek lesztek óriási lépéseket tenni előre a projektekben, amik vannak, célokban, amiket kitűztetek magatok elé, vállalkozásokban, amiket be akartatok indítani, könyvekben, amiket meg akartatok írni. Kapni fogjátok a lökéseket a vezetőitektől, a tündérvilágból, a felsőbb énetektől, annyi különböző helyről és segítőktől, hogy észre fogjátok venni, hogy a múzsák körülöttetek vannak, és ők valójában egy örömteli csoport, akik veletek együtt akarnak alkotni, akik meg akarják adni nektek azokat az ihletett gondolatokat, azokat az ötleteket, amelyek alapján cselekedni tudtok és akartok.

 

Tehát április egy olyan hónap, amikor nagyszerű dolgokra számíthattok, számíthattok arra, amire már régóta vártatok, és támogatást érezhettek minden lépésnél az út során, ahogy szeretnénk, ha mindig éreznétek. De mivel tudtok az április hónapnak erről az eleméről, most jobban meg tudtok nyílni, és jobban láthatjátok magatokat, és abba az irányba mozoghattok, amerre valóban menni akartok ebben a felemelkedést hozó életben. Nagyon jó. 

 

Mi vagyunk a Teremtők, és nagyon szeretünk titeket."

 

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page