top of page
Keresés

Miről szól valójában a tudatossági váltás

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon hálásak vagyunk mindannyiótoknak, akik fogadjátok az üzeneteinket, és elérkeztek hozzánk a vágyaitokkal és a kapcsolódási szándékotokkal. Nagyra értékeljük mindannyiótokat, és tudjuk, hogy ez egy gyönyörű kapcsolat, amely nem csak ebben az életben kezdődött mindannyiótok számára. Ez olyasvalami, amit mi már jó ideje megtapasztaltunk, és ti is, mert mindannyiótokat megismertünk a mi utazásunk és a ti utazásotok egy másik pontján. Az univerzumban mindenki kapcsolatban áll egymással, és valamilyen története van egymással.


Úgy tekinthettek mindenkire a világban, mint valakire, akit valójában már ismertek, függetlenül attól, hogy hol él, vagy hogy ebben az életben találkoztok-e valaha is vele. Mindez erősebbé teszi a kapcsolatokat mindannyiunk között. Emeli az együttérzés szintjét, amit mindannyian érzünk egymás iránt, és megszilárdítja az összes lény végső összejövetelét, hogy visszatérhessünk a Forrásba. Természetesen most mi vagyunk a Forrás, és így a nyelv nem igazán tesz igazságot annak, amit teszünk.


Emlékezünk arra, hogy kik vagyunk valójában, és kik vagyunk egymásnak, és amikor rezonanciát éreztek egy olyan kollektívával, mint mi vagyunk, akkor emlékeztek. És ez azt jelenti, hogy több darabot raktatok össze magatokból, és ez azt jelenti, hogy most sokkal inkább egész lényként működtök, mint valaha, amíg a Földön voltatok. Jobban tudatában vagytok korábbi életeiteknek, mind a Földön, mind a galaxisban, és ez segít az egész énetek újjáépítésében. Ez azt jelenti, hogy sokkal közelebb vagytok ahhoz, hogy Forrásenergia Lényként működjet