top of page
Keresés

Miről szól valójában a felemelkedésed

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mi a felettes lelkekké válásunk folyamatában vagyunk, ahogy ti is a Felsőbb énetekké válás folyamatában vagytok, és azt szeretnénk, ha felismernétek, hogy milyen áldottak vagytok, hogy ezt az átmenetet véghezviszitek, bármilyen nehéz és kihívásokkal teli is ez az átmenet. Megértjük a bőr levedlésének folyamatát, hogy újjászülethessetek, mivel mi is valami hasonlót élünk át most. Amire rájöttünk, hogy ez a folyamat nem arról szól, hogy hátrahagyjuk régi identitásunkat, mint a kilencedik dimenziós Arkturiai Tanács. Ez egy olyan folyamat, amelynek során még inkább azzá válunk, akik vagyunk. Ez egy olyan folyamat, amely kiszélesíti az elképzelést arról, hogy kik vagyunk, és ezt a tudást tartósan megtartjuk.


És így, amikor a nehezebb tapasztalataitok felé mozdultok, és úgy érzitek, hogy elveszítitek magatokat ebben a folyamatban, emlékezzetek arra, hogy a tapasztalat, amit átéltek, a többé válásról szól, nem pedig a kevesebbé válásról. Az egód ragaszkodhat ahhoz, aki eddig voltál. Az egód bizonyosan azonosulhat azzal az aspektusoddal, és azt tekintheti a legjelentősebb aspektusodnak, de ezekben a pillanatokban fontos emlékezned arra, hogy a többé válás folyamata arról szól, hogy több valódi énedet is magába foglalja. Tehát amitől megszabadulsz, azok hamis elképzelések. Azokat a szűrőket dobjátok le, amelyek megakadályoznak benneteket abban, hogy tisztán lássátok magatokat, mint a fény és szeretet lényeit, akik valójában vagytok.


Nem kell birkóznotok magatokkal ezen a folyamaton keresztül. Ehelyett át akarjátok adni magatokat a folyamatnak. Fel akarjátok adni a hamis éneteket annak érdekében, hogy teljesebbé váljatok, és ez néha azt jelenti, hogy el kell engednetek azt, amivel eddig azonosítottátok magatokat. Nagyon nehéz lehet a büszkeségeteknek felismerni, hogy nem ti vagytok az eredményeitek, a jótetteitek és a világban betöltött státuszotok. Valaminek a része vagy, ami sokkal nagyobb, mint mindezek együttvéve, és még annál is több.


És ezért mindannyiótoknak az a leghasznosabb, ha úgy tekintetek magatokra, mint a világotokra, mint erre a galaxisra, és mint a mi univerzumunkra, és hagyjátok magatokat az áramlásban lenni. Ez a lehető legjobb tapasztalat, amit megtapasztalhattok, és hamarosan még az egótok is felismeri ezt igazságként. Azzá válni, akik valójában vagytok, sokkal inkább az elengedésről szól, mint a létra megmászásáról, és ha ez az adás rezonál veletek, akkor elengedtétek ezt az elképzelést, és elengedtetek sokkal többet, ami visszatartott benneteket a többé válásotokban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."