top of page
Keresés

Mint felébredett lelkek, ez most a ti munkátok

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindig is lenyűgözött bennünket az, ahogyan az emberiség kezeli mindazokat a kihívásokat, amelyeket önmaga elé állít a felemelkedés eme különleges életszakaszában. Ez nem volt könnyű út a legtöbb ember számára, akár ébren van, akár alszik. Azt gondolnátok, hogy az ébrenlét sokkal könnyebbé teszi a jelenlétet ebben az időszakban, de felébredt lelkekként kevésbé valószínű, hogy valamit a szőnyeg alá söpörtök, vagy elzsibbasztjátok magatokat drogokkal, alkohollal vagy az érzelmek elfojtásának más módjával. Ez az az időszak, amikor minden a felszínre tör, és ezért úgy tűnik, hogy a dolgok nem mennek olyan jól ott a Földön, és az emberiség nem úgy halad előre, mint ahogyan azt mindig is jelentettük nektek.


Amikor a dolgok a felszínre törnek, akkor egy kicsit hektikus és kaotikus lehet ott a Földön, de mindezt látni és érezni kell, el kell ismerni és meg kell bocsátani, hogy tovább tudjatok lépni. Tehát bármit is láttok most a világban, ami felzaklat benneteket, ne feledjétek, hogy nem az a dolgotok, hogy lemásoljátok, beillesszétek és közzétegyétek, hogy mások egyetértsenek veletek abban, hogy az a személy, csoport, ország vagy helyzet mennyire szörnyű. A ti feladatotok abban a pillanatban az, hogy megbocsátást nyújtsatok, elengedjétek az ítélkezést, és együttérzéssel viseltessetek azok iránt, akik a szörnyűségeket teszik, vagy mondják, amiket mondanak, mert ők ezt arról a helyről teszik, ahol nincsenek összhangban a Forrással. És nincs ennél rosszabb hely, és ezt mindannyian tudjátok, mert mindannyian voltatok már ott.


Embertársaitoknak tehát nem több elítélésre, ujjal mutogatásra van szükségük, hanem arra, hogy úgy tekintsetek rájuk, mint Forrásenergia Lényekre, akik eltévedtek, és úgy viselkednek, mint egy hisztis kisgyerek. Ez a módja annak, hogy a tudatosság szintjét egy magasabb szintre emeljétek ott a Földön, és ez az egyetlen út. Nincsenek kerülőutak. Nincs mód arra, hogy megkerüljétek azt, ami a munkátok ebben az időben, mert ha nem tudtok megbocsátani a másiknak és együttérzéssel viseltetni iránta, akkor magatokkal szemben sem lesztek képesek erre. És sok aspektusa van önmagatoknak. Az, aki most éppen vagytok, nem az egyetlen, és a többit is magatokkal hordozzátok, néha az energiamezőtökben, és nekik is szükségük van szeretetre, együttérzésre és megbocsátásra. És sok ember, aki ébren van, elmegy egy gyógyítóhoz, vagy valakihez, aki olyan, mint egy gyógyító, és azt kéri, hogy távolítsák el azt az entitást vagy azt a kötődést, holott valójában integrálásra van szüksége.


Ez az idő, amiben vagytok, az integrációról szól, nem az elkülönülésről, nem arról, hogy a fény legyőzi a sötétséget. Nincs spirituális háború, és a háborúskodás nem az út, legyen az fizikai vagy metafizikai. Azok, akik ébren vagytok, természetesen mindezt tudják, de időnként valami eléggé a bőrötök alá tud férkőzni ahhoz, hogy elfelejtsétek. Ezért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk benneteket, mert nagyon szeretjük, amikor azt látjuk, hogy jó úton vagytok, és nem számít, milyen más kihívásokkal kell most szembenéznetek az életetekben, az emberiség egyesítésének kihívása a legnagyobb kihívás, ami előttetek áll. Emlékezzetek erre, és ne feledjétek, hogy azért vagytok ott, hogy segítsetek és gyógyítsatok, és minden rendben lesz. Természetesen minden rendben van, de mindig van lehetőség arra, hogy még jobbá váljon.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".