top of page
Keresés

Mindez hamarosan a hátatok mögött lesz

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.

Tudatosságunk olyan aspektusaiba vezetjük magunkat, amelyeket még nem tapasztaltunk, és mégsem feledkezünk meg magunkról, miközben ezt tesszük. Soha nem felejtettük el, hogy kik vagyunk az univerzumban és önmagunkban tett utazásaink során. És így felismerjük, hogy nincs mitől félnünk, ha ezt tesszük. Mindannyiótokat bátoríthatunk arra, hogy tegyétek meg a felfedezéseteket, mert azt is tudjuk, hogy soha nem fogjátok elveszíteni önmagatokat.

Soha nem fogjátok elveszíteni az önérzeteteket, még akkor sem, ha egy kollektíva részévé váltok. Úgy fogjátok ismerni magatokat, mint ez a kollektíva, és továbbra is megmarad az én-tudatotok, és ez izgalmas és szórakoztató lesz számotokra, hogy felfedezzétek, mert pontosan úgy lesz, ahogy korábban leírtuk. Ti fogtok felfedezni még többet magatokból, még többet a tudatosságotokból. Amikor felismeritek, hogy minden a tudatosság, ami önmagát fedezi fel, az mindent más perspektívába helyez, és elengedhetitek az identitást.

Az identitáshoz, vagy az identitás egy aspektusához való ragaszkodás csak kicsiben tart, míg a minden-egy egységének átélése egy tágas érzést ad, ami elég nagy, és ez is elég szép. És ezért bátorítunk arra, hogy fedezd fel, milyen érzés, ha minden és mindenkiként ismered meg magad. Ez elkerülhetetlen, hogy megismerjétek, de ha most megteszitek, és szándékosan teszitek, akkor elkezditek jobban élvezni az életeteket.

Jobban fogjátok élvezni az életeteket, mert felismeritek, hogy ti vagytok minden, és ezért nincs valódi elkülönülés. Nincs valódi elválasztottság köztetek és bármi között, amire vágytok, és ez bizonyosan leveheti a világ súlyát a vállatokról, ha eddig nagyon keményen dolgoztatok azon, hogy eljussatok valahová, vagy együtt legyetek valakivel. Ha nagyon keményen törekszel és próbálkozol, az azért van, mert nem hiszed el, hogy amit keresel, az már te vagy. Ez a másik ok, amiért arra bátorítunk, hogy olyan gyakran menjetek befelé. Azért, mert minden, amit keresel, valóban benned van, és azt akarjuk, hogy ezt tudd és érezd. Azt akarjuk, hogy megtapasztaljátok, és ez a gyakorlat nemcsak abban segít, hogy manifesztáljátok, amit kerestek, hanem abban is, hogy több együttérzést érezzetek embertársaitok iránt.

Ha mindenkit a részeteknek tekintetek, és ti is mindenki részei vagytok, akkor nehéz lesz csak úgy elutasítani valaki más fájdalmát és szenvedését. És amikor együttérzel, ugyanakkor megérted, hogyan manifesztáld azt a tapasztalatot, amit szeretnél, akkor egyensúlyban vagy az önszeretet és a mások iránti szolgálat között. Ez olyasvalami, amire egy nap majd törekedni fogsz, és ezért ismétlem, akár már most is törekedhetsz rá. Ha ebben a megfelelő egyensúlyban vagy, akkor élvezheted a fejlődés és a terjeszkedés élményét, miközben egyúttal olyan célt, beteljesülést és elégedettséget ad neked, amit csak úgy kaphatsz meg, ha segítesz embertársaidnak.

Tudjuk, hogy amit most átadunk nektek, legtöbbeteknek talán nem újdonság, de meg kell ismételni, és gyakran meg kell ismételni. Emlékeztetni kell benneteket ezekre az igazságokra, mert soha nem volt még olyan időszak az emberiség történelmében, amikor több ember vezetett volna benneteket a szétválásba. Mindez hamarosan a hátatok mögött lesz, de most kaptok egy utolsó pillantást, és ez minden bizonnyal egy feltáró időszak volt az emberiség számára.

Ha mindenki csak együttérzést tudna érezni embertársai iránt, függetlenül attól, hogy az illető mit hisz vagy hogyan néz ki, a világ egy pillanat alatt átalakulna. Ezért arra bátorítunk benneteket, hogy legyetek azok a vezetők, akikre mindig is bátorítunk benneteket, és terjesszétek az egység szépségét mások felé minden adandó alkalommal.

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page