top of page
Keresés

Mindez hamarosan a hátatok mögött lesz

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.

Tudatosságunk olyan aspektusaiba vezetjük magunkat, amelyeket még nem tapasztaltunk, és mégsem feledkezünk meg magunkról, miközben ezt tesszük. Soha nem felejtettük el, hogy kik vagyunk az univerzumban és önmagunkban tett utazásaink során. És így felismerjük, hogy nincs mitől félnünk, ha ezt tesszük. Mindannyiótokat bátoríthatunk arra, hogy tegyétek meg a felfedezéseteket, mert azt is tudjuk, hogy soha nem fogjátok elveszíteni önmagatokat.

Soha nem fogjátok elveszíteni az önérzeteteket, még akkor sem, ha egy kollektíva részévé váltok. Úgy fogjátok ismerni magatokat, mint ez a kollektíva, és továbbra is megmarad az én-tudatotok, és ez izgalmas és szórakoztató lesz számotokra, hogy felfedezzétek, mert pontosan úgy lesz, ahogy korábban leírtuk. Ti fogtok felfedezni még többet magatokból, még többet a tudatosságotokból. Amikor felismeritek, hogy minden a tudatosság, ami önmagát fedezi fel, az mindent más perspektívába helyez, és elengedhetitek az identitást.

Az identitáshoz, vagy az identitás egy aspektusához való ragaszkodás csak kicsiben tart, míg a minden-egy egységének átélése egy tágas érzést ad, ami elég nagy, és ez is elég szép. És ezért bátorítunk arra, hogy fedezd fel, milyen érzés, ha minden és mindenkiként ismered meg magad. Ez elkerülhetetlen, hogy megismerjétek, de ha most megteszitek, és szándékosan teszitek, akkor elkezditek jobban élvezni az életeteket.

Jobban fogjátok élvezni az életeteket, mert felismeritek, hogy ti vagytok minden, és ezért nincs valódi elkülönülés. Nincs valódi elválasztottság köztetek és bármi között, amire vágytok, és ez bizonyosan leveheti a világ súlyát a vállatokról, ha eddig nagyon keményen dolgoztatok azon, hogy eljussatok valahová, vagy együtt legyetek valakivel. Ha nagyon keményen törekszel és próbálkozol, az azért van, mert nem hiszed el, hogy amit keresel, az már te vagy. Ez a másik ok, amiért arra bátorítunk, hogy olyan gyakran menjetek befelé. Azért, mert minden, amit keresel, valóban benned van, és azt akarjuk, hogy ezt tudd és érezd. Azt akarjuk, hogy megtapasztaljátok, és ez a gyakorlat nemcsak abban segít, hogy manifesztáljátok, amit kerestek, hanem abban is, hogy több együttérzést érezzetek embertársaitok iránt.

Ha mindenkit a részeteknek tekintetek, és ti is mindenki részei vagytok, akkor nehéz lesz csak úgy elutasítani valaki más fájdalmát és szenvedését. És am