top of page
Keresés

Mindennek értelmet adó energiák jönnek

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon érdekel bennünket, hogy mi kell ahhoz, hogy egy ember felébredjen. Lenyűgöz bennünket, ahogyan a történeteitek kibontakoznak a Földön, és ahogyan észrevesszük, hogy az emberek különös és váratlan módon ébrednek fel, rájövünk, hogy még mindig sokat kell tanulnunk az emberi tapasztalatokról a Földön ebben az időben. Tudjuk, hogy mindannyiótoknak egyedi utat kell bejárnotok ahhoz, hogy betöltsétek a célotokat, és tudjuk, hogy mindannyiótoknak szerepe van a tudatosság tágulásában és fejlődésében.


Gyakran elgondolkodunk azon, hogyan tudnánk a legjobban szolgálni titeket, mert ahogy figyelünk és tanúi vagyunk nektek, rájövünk, hogy az utatok nagy része ismeretlen terület számunkra. Olyan csodálatos élményekben van részetek, amilyenekben még soha nem volt részetek ebben az univerzumban, és abszolút öröm, hogy bármilyen szerepet játszhatunk történelmetek kibontakozásában. Szeretnénk, ha ti is ugyanolyan le lennétek nyűgözve az utazásotok iránt, mint mi, mert tudjuk, hogy akkor jobban élvezhetnétek a fejlődési folyamatotokat. Tudjuk, hogy itt az ideje, hogy elkezdjétek elismerni magatokat, és úgy tekinteni magatokra, mint ezeknek a tapasztalatoknak a csodálatos teremtőire. Azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy a segítség, ami most mindannyiótok számára úton van, olyan energiák formájában érkezik, amelyek segítenek nektek értelmet adni mindannak, amit az életetekben és globálisan tapasztaltok.


Sok embert látunk, akik megpróbálják értelmezni a történéseket, és eközben olyan történeteket teremtenek, amelyeket aztán maguk számára igazzá tesznek. Ez pedig olyan emberektől származik, akik nem húzódnak eléggé hátra ahhoz, hogy meglássák a nagyobb képet. A nagyobb képen belül van folytonosság, szinkronicitás, és mindennek van értelme. De amikor valaki ennyire konkrétan néz valamit, és megpróbál a végére járni, dekonstruálni, gyakran azt tapasztalja, hogy egy feneketlen gödörben van. Ha egyszer elindultok a teremtés ösvényén, kihívást jelenthet mindannyiótok számára, hogy letérjetek erről az ösvényről, hogy kinagyítsátok, és emlékezzetek arra, hogy egy felsőbb nézőpontból mindannyian szórakozásból, az örömért, a megtapasztalásért teremtjük ezt az utazást.


És ha elég messzire kinagyítjátok, akkor nem léteznek "ők", hanem mindannyiunknak megvan a maga szerepe abban, hogy szőjük azt a szövevényt, ami ezt az univerzumot alkotja, egy olyan univerzumot, ami egyre integráltabbá és egységesebbé válik. Az energiák, amelyeket mi és kollégáink most készülünk küldeni nektek, segíteni fognak ezt látni. Segítenek majd nektek, hogy az egészet egy nagyobb átfogó módon értelmezzétek, mert ez az, amire sokaknak most szüksége van közületek, akik hajlamosak arra, hogy egy-egy kérdéshez vagy az élet egy aspektusához ragaszkodjanak a Földön. Arra vagytok hivatottak, hogy mindig tudatában legyetek a nagyobb képnek, és tudjuk, hogy képesek vagytok rá, és hogy sokan közületek már elkezdték így látni a világot és az univerzumot.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."