top of page
Keresés

Minden megváltozhat egy szempillantás alatt

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon örülünk, hogy megoszthatjuk veletek a nézőpontunkat mindarról, amit ott a Földön éltek. Mindig örömmel osztjuk meg veletek, és azt is megértjük, hogy perspektívánkat az fogja értelmezni, aki a saját egyedi módján fogadja. Azt is tudjuk, hogy rengeteg perspektíva létezik odakint, és hogy ezek száma folyamatosan növekszik. Szeretnénk, ha mindannyian felismernétek, hogy ti vagytok az értelmezői annak az üzenetnek, amit bármelyik pillanatban kaptok, és hogy mindig a saját egyedi lencséteken keresztül látjátok a világot. Ez azt jelenti, hogy az, hogy nektek van saját személyes tapasztalatotok valamiről, sokkal jelentősebb, mint az, hogy mit hisztek.


Amiben hisztek, az idő múlásával változni fog, és talán a tapasztalataitok értelmezése is változni fog idővel, de még mindig tudjuk, hogy jobban jártok, ha a saját egyedi tapasztalataitokat keresitek, mintha az egyetlen igaz és helyes perspektívát kapnátok az életről ott a Földön vagy bármi másról. Olyan sok téma van, amiről az emberek szeretnének egy magasabb perspektívát kapni, és ezért gyakran ezt keresitek, mielőtt eldöntenétek magatoknak, hogyan szeretnétek megtapasztalni az adott kérdést vagy témát. Arra kérünk benneteket, hogy ne szaladgáljatok körbe-körbe, keresve a helyes megközelítési módot, hanem inkább kérdezzétek meg magatoktól, hogyan szeretnétek megtapasztalni az adott témát, bármi legyen is az.


Teremtsétek meg a megtapasztalásotokat, és tudjátok, hogy bármilyen hiedelem, amit átvesztek, színezi a megtapasztalásotokat, bármi legyen is az, ami veletek vagy mással történik az adott pillanatban. Hallgassatok a szívetekre; hallgassatok a belső útmutatásotokra, és kapcsolódjatok a magasabb dimenziókhoz és a magasabb frekvenciájú lények és tudatossági áramlatok magasabb bölcsességéhez. Adjátok meg magatoknak ezt a tapasztalatot is, mert bárki más bármennyire is adhat nektek egy perspektívát vagy egy sor hiedelmet, sokkal kevésbé van felkészülve arra, hogy tapasztalatot adjon nektek. Ez olyasvalami, amit nektek kell megkeresnetek magatoknak, hogy többet tudjatok tenni, mint csak hinni. Tudhatjátok. Többet tudtok, és többet tanulhattok a tapasztalaton keresztül, mint az elméleten és a tudományos tanulmányokon keresztül.


Arra vagytok hivatottak, hogy ott a Földön éljétek az életeteket, és minél inkább keressétek a számotokra elérhető új és érdekes tapasztalatokat, annál jobban fogtok szórakozni, annál több emberrel fogtok találkozni, és annál inkább félre tudjátok tenni egy pillanatra a hiedelmeiteket, és egyszerűen csak együtt lehettek valamivel vagy valakivel. Amint elkezdesz definiálni valamit, elkezded korlátozni, hogy mi az, és mi lehet számodra. És ugyanez igaz az embertársaitokra és embertársaitok csoportjaira is, amelyeket sokkal könnyebb csak úgy egy szép kis dobozba tenni. Ne tegyétek ezt magatokkal vagy bárki mással, és meg fogjátok tapasztalni, hogy ez az univerzum meg tud lepni benneteket, és bármit megadhat nektek, amit csak akartok, beleértve bármilyen tapasztalatot.


Ne is ragaszkodjatok a saját perspektíváitokhoz, hanem legyetek nyitottak arra, hogy átérezzétek, mi következik számotokra, mi változhat meg egy szempillantás alatt, és mi vihet benneteket tovább a terjeszkedés és a spirituális fejlődés útján. Annyi minden van még, amit mindannyian megtapasztalhattok, ezért is vagytok annyira izgatottak és érdeklődők az új dimenzióba való átlépés iránt, de ne feledjétek azt sem, hogy a dimenzió, amiben most vagytok, sokkal több dimenzióval rendelkezik, mint a valóság egyetlen, statikus, korlátozott perspektívája. Nyissátok meg magatokat, engedjétek el magatokat, és nézzétek meg, hová visz benneteket az energiák jelenlegi áramlása, mert garantáljuk, hogy egy jobb érzésű helyre visz benneteket, mint ahol eddig voltatok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page