top of page
Keresés

Minden megváltozhat egy szempillantás alatt

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon örülünk, hogy megoszthatjuk veletek a nézőpontunkat mindarról, amit ott a Földön éltek. Mindig örömmel osztjuk meg veletek, és azt is megértjük, hogy perspektívánkat az fogja értelmezni, aki a saját egyedi módján fogadja. Azt is tudjuk, hogy rengeteg perspektíva létezik odakint, és hogy ezek száma folyamatosan növekszik. Szeretnénk, ha mindannyian felismernétek, hogy ti vagytok az értelmezői annak az üzenetnek, amit bármelyik pillanatban kaptok, és hogy mindig a saját egyedi lencséteken keresztül látjátok a világot. Ez azt jelenti, hogy az, hogy nektek van saját személyes tapasztalatotok valamiről, sokkal jelentősebb, mint az, hogy mit hisztek.


Amiben hisztek, az idő múlásával változni fog, és talán a tapasztalataitok értelmezése is változni fog idővel, de még mindig tudjuk, hogy jobban jártok, ha a saját egyedi tapasztalataitokat keresitek, mintha az egyetlen igaz és helyes perspektívát kapnátok az életről ott a Földön vagy bármi másról. Olyan sok téma van, amiről az emberek szeretnének egy magasabb perspektívát kapni, és ezért gyakran ezt keresitek, mielőtt eldöntenétek magatoknak, hogyan szeretnétek megtapasztalni az adott kérdést vagy témát. Arra kérünk benneteket, hogy ne szaladgáljatok körbe-körbe, keresve a helyes megközelítési módot, hanem inkább kérdezzétek meg magatoktól, hogyan szeretnétek megtapasztalni az adott témát, bármi legyen is az.


Teremtsétek meg a megtapasztalásotokat, és tudjátok, hogy bármilyen hiedelem, amit átvesztek, színezi a megtapasztalásotokat, bármi legyen is az, ami veletek vagy mással történik az adott pillanatban. Hallgassatok a szívetekre; hallgassatok a belső útmutatásotokra, és kapcsolódjatok a magasabb dimenziókhoz és a magasabb frekvenciájú lények és