top of page
Keresés

Minden jó ember űrhajókon fog távozni?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogyan az emberiség képes volt befogadni a közelmúltban a légkörötökbe érkező energiákat. Mindannyiótok előtt állnak ezek a hihetetlen lehetőségek, hogy fogjátok azt, amit kaptok, és egyesítsétek azt minden tapasztalatotokkal, minden tudásotokkal arról, hogy mire van igazán szükség ott a Földön. És mindezt kombinálhatjátok, hogy új valóságokat, új idővonalakat és az élet jobb megtapasztalását teremtsétek meg a Földön most.


Tudjuk, hogy szívesebben hallanátok tőlünk azt, hogy a naptári év végén befejeződik a váltás, vagy hogy az összes jó embert felkapják az űrhajók, és elviszik egy sokkal jobb helyre. De nem erre szerződtél, nem ez a felébredt ember utazása. Az utazás, amin most vagytok, egy olyan utazás, amely minden lényt magában foglal, és ez egy olyan utazás, ahol megteremthetitek a saját felemelkedésetek megtapasztalását.


Ahelyett, hogy valaki más perspektíváját keresnétek arra vonatkozóan, hogy milyen lesz a felemelkedésetek és mikor fog megtörténni, azt javasoljuk, hogy kezdjétek el kreatívabbnak érezni magatokat. Adjatok erőt magatoknak. Mutassátok meg magatoknak, hogy képesek vagytok megteremteni a saját utatokat, egy olyan utat, amely magában foglalja a megbocsátást másoknak, a gyógyítását, annyi embernek, ahányat csak tudtok, és az együttérzés megtartását a szívetekben mindenki iránt. Hogyan másképp bizonyíthatnátok magatoknak, hogy ti vagytok a húsvér testet öltött Forrásenergia? Ha valaki vagy valami mindent megtesz helyettetek, és az összes nehezteléseteket, ítéleteteket, haragotokat magatokkal kell vinnetek a Föld következő változatába, akkor nem adtátok meg magatoknak a lehetőséget a fejlődésre.


Megfosztottátok magatokat az útkereséstől, az utazástól, ha valaki vagy valami rajtatok kívül álló megmenti az emberiséget önmagától. Amikor hallotok azokról az atrocitásokról, amelyek éppen ott a bolygótokon és máshol a naprendszeretekben történnek, nézzetek magatokba, hogy ez mit vált ki belőletek. Nézzétek meg magatokban, hogy mit kell meggyógyítanotok vagy megbocsátanotok, mivel nem mindig álltatok a spektrum fényes oldalán.


Vannak előző életeitek, ahol a sötétben játszottatok, ahol úgy tettetek, mintha ti lennétek a gonosztevők, a rosszfiúk, akiket sokan közületek oly sok szenvedésre ítélnének. Ez most nem az elítélés ideje. Ez most az önvizsgálat és a teremtés ideje, és tudjuk, hogy azok közületek, akik ezeket az üzeneteket kapják, meg tudnak érteni minket, amikor ezt elmondjuk nektek, és átadjuk nektek a királyság kulcsait, és elmondjuk, hogy ti vagytok azok, akik megteremtitek az utazás hátralévő részét.


És mivel tudjuk, hogy tényleg megértitek, amit mondunk, ezért vagyunk annyira optimisták, annyira elégedettek azzal, amit tudunk, hogy mit fogtok tenni azokkal az energiákkal, amelyek most rátok zúdulnak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page