top of page
Keresés

Minden jó ember űrhajókon fog távozni?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogyan az emberiség képes volt befogadni a közelmúltban a légkörötökbe érkező energiákat. Mindannyiótok előtt állnak ezek a hihetetlen lehetőségek, hogy fogjátok azt, amit kaptok, és egyesítsétek azt minden tapasztalatotokkal, minden tudásotokkal arról, hogy mire van igazán szükség ott a Földön. És mindezt kombinálhatjátok, hogy új valóságokat, új idővonalakat és az élet jobb megtapasztalását teremtsétek meg a Földön most.


Tudjuk, hogy szívesebben hallanátok tőlünk azt, hogy a naptári év végén befejeződik a váltás, vagy hogy az összes jó embert felkapják az űrhajók, és elviszik egy sokkal jobb helyre. De nem erre szerződtél, nem ez a felébredt ember utazása. Az utazás, amin most vagytok, egy olyan utazás, amely minden lényt magában foglal, és ez egy olyan utazás, ahol megteremthetitek a saját felemelkedésetek megtapasztalását.


Ahelyett, hogy valaki más perspektíváját keresnétek arra vonatkozóan, hogy milyen lesz a felemelkedésetek és mikor fog megtörténni, azt javasoljuk, hogy kezdjétek el kreatívabbnak érezni magatokat. Adjatok erőt magatoknak. Mutassátok meg magatoknak, hogy képesek vagytok megteremteni a saját utatokat, egy olyan utat, amely magában foglalja a megbocsátást másoknak, a gyógyítását, annyi embernek, ahányat csak tudtok, és az együttérzés megtartását a szívetekben mindenki iránt. Hogyan másképp bizonyíthatnátok magatoknak, hogy ti vagytok a húsvér testet öltött Forrásenergia? Ha valaki vagy valami mindent megtesz helyettetek, és az összes nehezteléseteket, ítéleteteket, haragotokat magatokkal kell vinnetek a Föld következő változatába, akkor nem adtátok meg magatoknak a lehetőséget a fejlődésre.


Megfosztottátok magatokat az útkereséstől, az utazástól, ha valaki vagy valami rajtatok kív