top of page
Keresés

Minden életetek előre elrendeltetett?

∞A 12D Teremtők, egy nem-fizikai kollektív tudatosság, Daniel Scranton közvetítésével.

"Mi itt vagyunk nektek. Mi vagyunk a Teremtők. Nemfizikai lények tizenkettedik dimenziós kollektívája vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

 


Tudjuk, hogy a Föld bolygón nagy a zűrzavar nagyon sok témával kapcsolatban. Kollektív tudatosságként már jó ideje a zavarodottság tengerében úsztok, és itt az ideje, hogy tisztábban lássátok az életeteket és azt, hogy miről szól. Itt az ideje, hogy tisztábban lássátok, hogyan navigáljátok az életeteket. Sokan közületek azon tűnődnek, hogy mit csináltok ott, és mit kellene tennetek, amíg ott vagytok, és szeretnénk biztosítani benneteket arról, hogy szabad akaratotok van, és hogy szabad választásotok van. Azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy megválaszthatjátok, hogy miről fog szólni az életetek, miután megérkeztetek.

 

És megéltek valamennyit abból, amiről az életetek szólt a felébredésetekig. Amint felébredtek, ledobhatjátok magatokról a béklyóitokat, ami az életetek volt, amikor beléptetek. Természetesen tekinthettek egy életre úgy is, hogy az már létezett, mielőtt abba a testbe inkarnálódtatok, amelybe inkarnálódtatok. Nyilvánvalóan voltak szüleitek, akiknek volt társadalmi-gazdasági státuszuk és munkájuk. Volt egy hely, ahol éltetek, egy szomszédság, emberek, akik valószínűleg a barátaitok és tanáraitok lettek volna. Elindultatok egy olyan úton, ahol voltak bizonyos erősségeitek, és voltak más dolgok, amikről úgy éreztétek, hogy nem vagytok olyan jók benne, de aztán az életetek egy bizonyos pontján nyilvánvalóan felébredtetek.

 

És most már rá kell döbbennetek, hogy nem csak azért vagytok ott, hogy előre meghatározott körülmények között éljetek. Teremtők vagytok, és azért vagytok ott, hogy megteremtsétek önmagatokról és az életről azt a tapasztalatot, amit meg akartok teremteni. Nos, igen, felébredtek, és még mindig terheltek azok a hiedelmek, tapasztalatok, traumák, megrekedt érzelmek és így tovább, amelyek a felébredés előtt voltak. És így elkezdtétek a lecsupaszítási folyamatot, amely végül feltárja előttetek, hogy ki és mi is vagytok valójában, mint a feltétel nélküli szeretet lényei. És most, hogy tudjátok, hogy Forrásenergia Lények vagytok, és hogy nem álltok másból, csak szeretetből, választhatjátok, hogy mit tapasztaljatok.

 

Átugorhattok arra az idővonalra, ahol lenni akartok, és meg fogjátok élni az ébrenlét és a felemelkedés célját ebben az életben. Segíteni fogtok másoknak az út során. Ez elkerülhetetlen, de a segítség, amit felajánlotok, az öröm helyéről fog érkezni. Abból fog származni, hogy azt teszitek, amit a legjobban szeretnétek, és nem azért, mert úgy éreztétek, hogy kötelességetek megtenni valamit, hogy valaki más mércéje szerint vagy a saját mércétek szerint jó emberek legyetek. És így bízhattok abban, hogy az öröm útját követve és az általatok vágyott idővonalra ugorva lehetőséget kaptok arra is, hogy másoknak nagy szolgálatot tegyetek.

 

És nagyobb szolgálatot fogtok tenni másoknak, amikor az öröm rezgésében vagytok. Sokkal többet tudtok tenni értük erről a helyről, mint a bűntudat és a kötelességtudat helyéről. Senkinek sem tesztek jót azzal, ha megpróbáltok jó emberek lenni, és azt teszitek, amit szerintetek tennetek kellene annak érdekében, hogy kielégítsétek azt a célotokat, hogy jó emberek legyetek.

 

Gyakran halljátok ezeket a kifejezéseket, és néha nagyon elcsépeltnek tűnnek számotokra, de mi mégis elmondjuk nektek. Kövessétek a szíveteket. Kövessétek az örömötöket. Kövessétek az érzést. Hallgassatok a belső vezetésetekre, és tegyétek azt, amit szerettek, és megígérjük nektek, hogy sokkal többet fogtok tenni az emberiségért, ha követitek ezeket az egyszerű tanításokat, mert egy magasabb rezgésből fogtok működni, és mert olyan jó példát fogtok mutatni másoknak, hogy ők is az öröm, a béke, a szeretet, a szabadság és a kreativitás rezgésében élhetnek. Nagyon jó.

 

Mi vagyunk a Teremtők, és nagyon szeretünk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page