top of page
Keresés

Mindannyian Forrásenergia Lények vagyunk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket az, ahogyan mindannyian érzékelitek magatokat a Forrásenergiával való kapcsolatotokban. Megértjük, hogy a legtöbb ember, a túlnyomó többség, nem olyan háztartásban nőtt fel, ahol elmagyarázták volna nekik, hogy a Forrásenergia egy aspektusa vagytok, és hogy a Forrásenergia egésze bennetek létezik. És mivel nagyon sok embernek nem adták át ezt a beszélgetést élete korai szakaszában, legtöbbetek magányosnak, méltatlannak érezte magát, sőt, úgy érezte, hogy bűnösök vagytok, akik csalódást okoznak Istennek kéjes gondolataikkal, hazugságaikkal és kicsinyes lopásaikkal.


Most itt vagytok felnőttként, és mindezt a programozást vissza kell vonnotok. Vannak emberek a new age közösségen belül, akik még mindig nem hiszik el, hogy ők a Forrás Energia Lények testben, akik tapasztalatokat teremtenek, hogy kiterjesszék azt, ami a Forrás. És aztán vannak sokan, akik intellektuálisan ismerik ezt az igazságot, de még mindig azt hiszik, hogy az emberiség egy bizonyos százaléka gonosz. És van egy hírünk ezeknek az embereknek. Ha ti a Forrás egy aspektusa vagytok, akkor mindenki más is az. Az emberek azzal a gondolattal dobálóznak, hogy az emberiség egy bizonyos százaléka valójában egyáltalán nem is ember. Ők vagy androidok, vagy illúziók, vagy valami más kitalált történet, hogy könnyebb legyen a szétválasztás.


Egy dolgot szeretnénk, ha mindannyian megértenétek: a Forrás a befogadásról szól. Igen, vannak különbségek köztetek és más emberek között, és igen, ez konfliktust okoz, de ez a konfliktus a Forrás kiterjedését is eredményezi. Ezért nincs szükség arra, hogy bárkit is dehumanizáljatok. Sőt, ezzel valójában önmagad egy aspektusát dehumanizálod.


Bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy valamelyik előző életetekben eléggé elítélendő dolgokat tettetek, és ezt képviselik számotokra azok az emberek, így Forrásenergiás lényként meg tudtok bocsátani. Képesek vagytok együttérzésre, és feltétel nélküli szeretetet nyújthattok. Testet öltött Forrásenergiává válhattok. Magatokba foglalhatjátok. Átölelhetitek. Kiterjeszthetitek.


Ez a célja azoknak a Földön és máshol létező embereknek, akik ilyen szörnyű dolgokat tesznek más emberekkel, és az állatokkal is. És ne feledkezzetek meg a bolygóról sem. Rengeteg olyan negatív cselekedetet hajtanak végre olyan lények, akik annyira elszakadtak a Forrástól, hogy azért folyamodtak ezekhez a cselekedetekhez, hogy érezhessenek valamit, amire másképp nem találnának módot.


Ezért mindannyian, akik ezt az üzenetet kapjátok, jól tennétek, ha csendben leülnétek, becsuknátok a szemeteket, és éreznétek a Forrásenergiát, mint az Istenség azon szikráját, amely mindannyiunkban létezik, függetlenül attól, hogy hol vagyunk, függetlenül attól, hogy milyen dimenzióban. Mindannyian valami másnak álcázzuk magunkat, mint a Forrás, hogy érezzük, milyen érzés újra hazatérni, visszatérni a Szeretethez, amiből mindannyian születtünk. És amikor ennek a tudásnak a birtokában tudtok majd a Földön járni, és ennek megfelelően beszélni és cselekedni, akkor már nem is fog érdekelni, hogy mikor lesz a felemelkedés, mert akkor már minden világok legjobbikát fogjátok majd megélni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page