top of page
Keresés

Mindannyian Forrásenergia Lények vagyunk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket az, ahogyan mindannyian érzékelitek magatokat a Forrásenergiával való kapcsolatotokban. Megértjük, hogy a legtöbb ember, a túlnyomó többség, nem olyan háztartásban nőtt fel, ahol elmagyarázták volna nekik, hogy a Forrásenergia egy aspektusa vagytok, és hogy a Forrásenergia egésze bennetek létezik. És mivel nagyon sok embernek nem adták át ezt a beszélgetést élete korai szakaszában, legtöbbetek magányosnak, méltatlannak érezte magát, sőt, úgy érezte, hogy bűnösök vagytok, akik csalódást okoznak Istennek kéjes gondolataikkal, hazugságaikkal és kicsinyes lopásaikkal.


Most itt vagytok felnőttként, és mindezt a programozást vissza kell vonnotok. Vannak emberek a new age közösségen belül, akik még mindig nem hiszik el, hogy ők a Forrás Energia Lények testben, akik tapasztalatokat teremtenek, hogy kiterjesszék azt, ami a Forrás. És aztán vannak sokan, akik intellektuálisan ismerik ezt az igazságot, de még mindig azt hiszik, hogy az emberiség egy bizonyos százaléka gonosz. És van egy hírünk ezeknek az embereknek. Ha ti a Forrás egy aspektusa vagytok, akkor mindenki más is az. Az emberek azzal a gondolattal dobálóznak, hogy az emberiség egy bizonyos százaléka valójában egyáltalán nem is ember. Ők vagy androidok, vagy illúziók, vagy valami más kitalált történet, hogy könnyebb legyen a szétválasztás.


Egy dolgot szeretnénk, ha mindannyian megértenétek: a Forrás a befogadásról szól. Igen, vannak különbségek köztetek és más emberek között, és igen, ez konfliktust okoz, de ez a konfliktus a Forrás kiterjedését is eredményezi. Ezért nincs szükség arra, hogy bárkit is dehumanizáljatok. Sőt, ezzel valójában önmagad egy aspektusát dehumanizálod.