top of page
Keresés

Min kell változtatnod ahhoz, hogy sikerüljön a váltás?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Tudatosságunkat lassan és tudatosan emeljük, mert szeretjük kiélvezni ennek a felfelé irányuló mozgásnak minden egyes pillanatát. Nem kell azonban ugyanazokkal a kihívásokkal szembenéznünk, mint nektek ott a Földön, és ez megkönnyíti számunkra, hogy az öröm állapotában legyünk, miközben fejlődünk és egyre inkább azzá válunk, akik valójában vagyunk. Azért szembesültök a kihívásokkal, hogy a növekedésre sarkalljanak benneteket, mert ha csak mindent megkapnátok, amit akartok ott a fizikai világban, akkor nem lenne okotok arra, hogy spirituálisan fejlődjetek. Nagyon bele tudnátok ragadni a fizikai valóság minden fényes és csillogó játékába. És mindazzal, amivel ott a Földön rendelkeztek, évtizedekig lekötne benneteket a számotokra elérhető összes játék keresése és élvezete.


Ehelyett tehát kihívást állítotok magatok elé. Talán ez a kihívás az egészséggel kapcsolatos, vagy a párkapcsolattal kapcsolatos, és a másik nagy kihívásotok a pénzügyeitekkel kapcsolatos kihívások. Bármi legyen is az, amivel szembenézel, amikor nem kapod meg azt, amit szeretnél a fizikai térben, hajlamos vagy a spirituális felé nyúlni. Hajlamosak vagytok imádkozni vagy meditálni, vagy elindulni egy olyan úton, amely a végtelen és örökkévaló lényként való valódi természetetek tudatosításához vezet. Tehát ezek a nehézségek, amelyekkel az életedben szembesülsz, arra hivatottak, hogy mélyebbre menj, hogy tovább haladj a spirituális fejlődésedben. És ha így látod őket, akkor elfogadhatod őket. Felismerheted, hogy még mindig van mit fejlődnöd, függetlenül attól, hogy hol tartasz az utadon.


Nem számít, hogy mennyi mindent értetek már el, még mindig van mit megtenni. És a legtöbb ember az ötödik dimenzióba akar eljutni, hogy mindig minden játékuk meglegyen, amit csak akarnak, hogy ne legyenek többé olyan kihívások, mint amilyenekkel ma a Földön szembesültök. Nem fogjuk azt mondani, hogy rossz okokból akarjátok befejezni az eltolódást, de bizonyára jobb ok lenne az eltolódás befejezésére, ha megtapasztalhatnátok, hogy még inkább a valódi és teljes énetekké válhattok, és ezt már most megtehetitek. Érezni tudjátok önmagatoknak ezt a változatát most azonnal. Nem kell megvárnotok, hogy valami vagy valaki eljöjjön és megszabadítson benneteket a harmadik és negyedik dimenzió kötöttségeitől ahhoz, hogy ötödik dimenziós lényként érezzétek magatokat most azonnal.


De a legtöbb ember megelégszik a várakozással, és továbbra is azt kérdezi: "Mikor fog ez végre megtörténni?". Az igazság az, hogy megtörténik, és ha nem húztok hasznot a kihívásokból és nehézségekből, amelyekkel szembe kell néznetek, akkor elszalasztjátok a lehetőséget, hogy élvezzétek az utazást azzal, hogy mélyen magatokba ássatok azért, ami ott van, azért, ami a tudatosság következő szintjére visz benneteket anélkül, hogy bármi is megváltozna rajtatok kívül. Most, ha képesek vagytok izgatottá válni emiatt, akkor könnyedén és örömmel a szívetekben tudtok váltani, és nem lesz szükségetek semmire rajtatok kívül ahhoz, hogy úgy érezzétek magatokat, ahogyan érezni szeretnétek. Ez a kulcsa annak, hogy boldogan élhessetek, amíg meg nem haltok, akár a Földön, akár a Plejádokon, akár a mi rendszerünkben, akár a galaxis bármelyik csillagrendszerében.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page