top of page
Keresés

Minél hamarabb felismered ezt, annál hamarabb emelkedsz fel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Végül mindannyiótokat meg fogunk győzni arról, hogy adjátok fel a küzdelmet, hogy ne úgy tekintsétek a világot, vagy a világ bizonyos elemeit, mintha ellenetek cselekedne. Végül meg fogunk győzni benneteket arról, hogy minden a spirituális növekedésetek és fejlődésetek érdekében van, és hogy mindezt ti tettétek oda. Más szóval, a mi segítségünkkel végül el fogjátok engedni, meg fogjátok adni magatokat, és úgy fogjátok elfogadni a rajtatok kívüli világot, ahogy van. Végül tökéletesnek fogod látni, mert minden lehetőséget megad neked, hogy még inkább azzá válj, aki vagy.


És a "világ" alatt az összes intézményt, az összes embert, az összes csoportot értjük, mindenkit, akiről azt tanították nektek, hogy rossz, és le kellene tartóztatni és megbüntetni, vagy eltörölni a Föld színéről. Úgy fogjátok látni őket, mint önmagatok aspektusait, akiknek meg kell bocsátanotok, szeretni, gyógyítani és együttérzéssel viseltetni irántuk, és a bennetek lévő összes ellenállás elengedésének tapasztalata megnyit benneteket a feltétel nélküli szeretet olyan érzése előtt, amilyet még soha nem éreztetek. Most gyakorolhatjátok a feltétel nélküli szeretetet azokkal, akik a legkedvesebbek számotokra, különösen a kicsikkel és az állatokkal. De hogy képes legyél arra, hogy ez légy, és ezt a létállapotot magadban tartsd, ezek olyan teljesítmények, amelyeket kevesen értek el ott a Földön.


Most azt szeretnénk, ha felismernétek, hogy nem kell mindezt egyszerre megtennetek. Folytatni akarjátok a kis lépéseket, amiket eddig is tettetek, hogy felemelkedj