top of page
Keresés

Minél hamarabb felismered ezt, annál hamarabb emelkedsz fel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Végül mindannyiótokat meg fogunk győzni arról, hogy adjátok fel a küzdelmet, hogy ne úgy tekintsétek a világot, vagy a világ bizonyos elemeit, mintha ellenetek cselekedne. Végül meg fogunk győzni benneteket arról, hogy minden a spirituális növekedésetek és fejlődésetek érdekében van, és hogy mindezt ti tettétek oda. Más szóval, a mi segítségünkkel végül el fogjátok engedni, meg fogjátok adni magatokat, és úgy fogjátok elfogadni a rajtatok kívüli világot, ahogy van. Végül tökéletesnek fogod látni, mert minden lehetőséget megad neked, hogy még inkább azzá válj, aki vagy.


És a "világ" alatt az összes intézményt, az összes embert, az összes csoportot értjük, mindenkit, akiről azt tanították nektek, hogy rossz, és le kellene tartóztatni és megbüntetni, vagy eltörölni a Föld színéről. Úgy fogjátok látni őket, mint önmagatok aspektusait, akiknek meg kell bocsátanotok, szeretni, gyógyítani és együttérzéssel viseltetni irántuk, és a bennetek lévő összes ellenállás elengedésének tapasztalata megnyit benneteket a feltétel nélküli szeretet olyan érzése előtt, amilyet még soha nem éreztetek. Most gyakorolhatjátok a feltétel nélküli szeretetet azokkal, akik a legkedvesebbek számotokra, különösen a kicsikkel és az állatokkal. De hogy képes legyél arra, hogy ez légy, és ezt a létállapotot magadban tartsd, ezek olyan teljesítmények, amelyeket kevesen értek el ott a Földön.


Most azt szeretnénk, ha felismernétek, hogy nem kell mindezt egyszerre megtennetek. Folytatni akarjátok a kis lépéseket, amiket eddig is tettetek, hogy felemelkedjetek, hogy magasabb énetekké váljatok, mert ez lesz a leghálásabb és legélvezetesebb utazás. Ígérjétek meg magatoknak, hogy ma megtesztek egy apró lépést a cél felé, hogy átadjátok magatokat és elengedjétek az ellenállásotokat mindazzal szemben, ami rajtatok kívül és bennetek van, ami ellen eddig küzdöttetek, amit nem tudtatok elfogadni úgy, ahogy van.


Ez a legerőteljesebb gyakorlat, ami állandóan a rendelkezésetekre áll, és végül, ahogy mondtuk, belefáradtok a neheztelés, a harag, a félelem és a gyűlölet megtartásának gyakorlatába. El akarjátok majd engedni ezeket a tapasztalatokat, még akkor is, ha eleve úgy volt, hogy mindig is rendelkeztek velük. Így elengedhetitek a bűntudatot is, amiért valaha is azt hittétek, hogy van valami rajtatok kívül, ami ellen harcolni kell, hogy ti vagytok az áldozat, ők pedig az elnyomók. Ti vagytok A Teremtő, és azért vagytok ott, hogy ekként tapasztaljátok meg magatokat. Semmi sem lesz olyan kielégítő, mint az, hogy egyre inkább azzá válj, aki valójában vagy.


Tudjuk, hogy valamilyen szinten szórakoztató, ha van egy ellenség, akit le kell győzni, ha mindazt, ami sötét az énetekben, egy személyben vagy egy csoportban külsőleg megjeleníthetitek. Megértjük ezt. Láttuk a filmjeiteket, és nagyon jól szórakoztatok ezen a játékon, de ez az integráció játéka, nem az elkülönülésé, és minél hamarabb felismeritek ezt, annál hamarabb tudtok felemelkedni. Ahogy azt már korábban is mondtuk, már most elkezdhettek egy ötödik dimenziós életet élni ötödik dimenziós lényként, de ez az a munka, amit meg kell tennetek ahhoz, hogy azzá váljatok, és hogy a létezésnek abban az állapotában legyetek, ami ötödik dimenziós, és tudjuk, hogy meg fogjátok tenni, mert ezeket a megállapodásokat éjszaka kötjük veletek, miközben alszotok, és továbbra is ebbe az irányba lökünk titeket, közvetítésről közvetítésre.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page