top of page
Keresés

Milyen frissítéseket, aktiválásokat és segítséget adjunk nektek?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Játékosan fontolgatjuk a következő lépésünket az emberiséggel kapcsolatban ebben az időben, mert tudjuk, hogy sok izgalmas és érdekes lehetőségünk van arra vonatkozóan, hogy hogyan tudunk segíteni. Az utóbbi időben sokkal nyitottabbak voltatok arra, hogy segítséget fogadjatok tőlünk és a hozzánk hasonlóktól, ami sokkal könnyebbé tette számunkra, hogy azok a segítők legyünk, akik lenni szeretnénk, és most itt az idő, amikor számos lehetőséget mérlegelhetünk, mivel mindannyian milyen jól kezeltétek az általunk már elküldött energiákat.


Az egyik lehetőség számunkra az, hogy mindannyiótoknak segítünk abban, hogy még több kreativitásotokhoz férjetek hozzá. A szakrális csakra fejlesztését fontolgatjuk. Egy másik lehetőségünk az, hogy segítünk nektek az univerzum minden pontjáról érkező energiák befogadásában és asszimilálásában. És azt is fontolgatjuk, hogy szívcsakra-aktiválást adunk nektek, hogy segítsünk nektek hozzáférni több örömhöz, több könnyedséghez, több könnyedséghez, mert mindezekre szükség van a bolygótokon ebben az időben, amikor sokan nagyon komolykodóak, nagyon komolyan veszik az életet, és bezárkóznak abba, amiben hisznek.


Arra kérünk benneteket, hogy legyetek rugalmasak a hitetekkel kapcsolatban, még azzal kapcsolatban is, hogy mit hisztek arról, amit az imént mondtunk nektek. Más szóval, nem kell csak egyet választanunk a három lehetőség közül. Mindhármat megadhatjuk nektek, de megkérdőjeleztétek ezt, amikor a lehetőségeket ismertettük veletek? Azt gondoltad, hogy valamiért csak egyet kell választanunk? Az összes fejlesztést, aktiválást és minden segítséget, amit csak tudunk, a tökéletes időzítésben fogunk nektek nyújtani, de valójában azt fogjuk kiválasztani, hogy melyikre koncentrálunk először, és aztán a többi majd követi. Szeretnétek hinni, hogy ti is képesek vagytok segíteni magatokon, aktiválni, amit aktiválni akartok, feljavítani, amit fel akartok javítani, és mi segíteni fogunk nektek ezekkel a perspektívákkal, miközben továbbra is az emberiség szolgálatában állunk.


Azt akarjuk, hogy úgy lássátok magatokat, mint akik erőteljesek abban, amit meg tudtok tenni, különösen, amikor saját magatokról és személyes tapasztalataitokról van szó, de azt is szeretnénk, ha erőteljesnek látnátok magatokat, amikor arról van szó, hogy hogyan tudtok változást elérni a Földön. Erőteljes lények vagytok, és sokkal erősebbek vagytok, amikor magas frekvencián rezegtek. Sokkal fogékonyabbak vagytok mindarra, amit mi és mindenki más ad nektek. Ezért azt javasoljuk nektek, hogy arra összpontosítsatok, ami magasabb rezgésszámú állapotba hoz benneteket, és vegyétek rá magatokat, hogy minél tovább maradjatok ebben a magasabb rezgésszámú állapotban.


De tegyétek ezt az örömért, nem pedig azért, mert úgy érzitek, hogy ez vezet az arany fazékhoz a szivárvány végén. Élvezzétek a szivárványt a maga kedvéért. Élvezzétek az örömöt a maga kedvéért, és azon fogjátok magatokat kapni, hogy olyan gyönyörű életet élt