top of page
Keresés

Milyen frissítéseket, aktiválásokat és segítséget adjunk nektek?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Játékosan fontolgatjuk a következő lépésünket az emberiséggel kapcsolatban ebben az időben, mert tudjuk, hogy sok izgalmas és érdekes lehetőségünk van arra vonatkozóan, hogy hogyan tudunk segíteni. Az utóbbi időben sokkal nyitottabbak voltatok arra, hogy segítséget fogadjatok tőlünk és a hozzánk hasonlóktól, ami sokkal könnyebbé tette számunkra, hogy azok a segítők legyünk, akik lenni szeretnénk, és most itt az idő, amikor számos lehetőséget mérlegelhetünk, mivel mindannyian milyen jól kezeltétek az általunk már elküldött energiákat.


Az egyik lehetőség számunkra az, hogy mindannyiótoknak segítünk abban, hogy még több kreativitásotokhoz férjetek hozzá. A szakrális csakra fejlesztését fontolgatjuk. Egy másik lehetőségünk az, hogy segítünk nektek az univerzum minden pontjáról érkező energiák befogadásában és asszimilálásában. És azt is fontolgatjuk, hogy szívcsakra-aktiválást adunk nektek, hogy segítsünk nektek hozzáférni több örömhöz, több könnyedséghez, több könnyedséghez, mert mindezekre szükség van a bolygótokon ebben az időben, amikor sokan nagyon komolykodóak, nagyon komolyan veszik az életet, és bezárkóznak abba, amiben hisznek.


Arra kérünk benneteket, hogy legyetek rugalmasak a hitetekkel kapcsolatban, még azzal kapcsolatban is, hogy mit hisztek arról, amit az imént mondtunk nektek. Más szóval, nem kell csak egyet választanunk a három lehetőség közül. Mindhármat megadhatjuk nektek, de megkérdőjeleztétek ezt, amikor a lehetőségeket ismertettük veletek? Azt gondoltad, hogy valamiért csak egyet kell választanunk? Az összes fejlesztést, aktiválást és minden segítséget, amit csak tudunk, a tökéletes időzítésben fogunk nektek nyújtani, de valójában azt fogjuk kiválasztani, hogy melyikre koncentrálunk először, és aztán a többi majd követi. Szeretnétek hinni, hogy ti is képesek vagytok segíteni magatokon, aktiválni, amit aktiválni akartok, feljavítani, amit fel akartok javítani, és mi segíteni fogunk nektek ezekkel a perspektívákkal, miközben továbbra is az emberiség szolgálatában állunk.


Azt akarjuk, hogy úgy lássátok magatokat, mint akik erőteljesek abban, amit meg tudtok tenni, különösen, amikor saját magatokról és személyes tapasztalataitokról van szó, de azt is szeretnénk, ha erőteljesnek látnátok magatokat, amikor arról van szó, hogy hogyan tudtok változást elérni a Földön. Erőteljes lények vagytok, és sokkal erősebbek vagytok, amikor magas frekvencián rezegtek. Sokkal fogékonyabbak vagytok mindarra, amit mi és mindenki más ad nektek. Ezért azt javasoljuk nektek, hogy arra összpontosítsatok, ami magasabb rezgésszámú állapotba hoz benneteket, és vegyétek rá magatokat, hogy minél tovább maradjatok ebben a magasabb rezgésszámú állapotban.


De tegyétek ezt az örömért, nem pedig azért, mert úgy érzitek, hogy ez vezet az arany fazékhoz a szivárvány végén. Élvezzétek a szivárványt a maga kedvéért. Élvezzétek az örömöt a maga kedvéért, és azon fogjátok magatokat kapni, hogy olyan gyönyörű életet éltek, amely annyira tele van lehetőségekkel a szerelemre, a kreativitásra és minden másra, amire vágytok, hogy mások elkezdik majd kérdezgetni tőletek, mi is a titkod.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page