top of page
Keresés

Mikor lesz teljes a (tudatossági) váltás?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk annak, hogy oly sokan közületek, akik a Felébredt Kollektívához tartoztok, egy jobb jövőt várnak az emberiség számára, és tudjuk, hogy azért, mert hisztek a tudatossági váltásban. Vagy másképp fogalmazva, tudjátok, hogy van egy tudatossági váltás, ami most zajlik, és ami valamikor az emberiség jövőjében be fog fejeződni. Tudjuk, hogy ezt már korábban is átbeszéltük, de fontos, hogy mindannyian újra halljátok. Nem arra vagytok hivatottak, hogy várjatok egy Eseményre, egy Napvillanásra, vagy bármilyen más eseményre, ami az ötödik dimenzióba katapultálna benneteket. Arra vagytok hivatottak, hogy megtapasztaljátok az élményt, az utazást és a lépéseket, amelyeket a tudatos spirituális fejlődésetekben tesztek.


Nem csak arra vagytok hivatottak, hogy megtegyétek ezeket a lépéseket, hanem arra is, hogy megtapasztaljátok őket, mint a tudatosságotokban történő fokozatos előrehaladást. Más szóval, meg akarjátok tapasztalni az ötödik dimenzióba vezető lassú és tudatos utat, akár tudatában vagytok ennek, akár nem. Most pedig van még valami, ami nagyon is igaz. A tudatosságotok fokozatos fejlődését minden nap minden pillanatában megtapasztalhatjátok. Állandóan olyan döntésekkel szembesültök, amelyek arról szólnak, hogy vagy ragaszkodtok a harmadik dimenzió valamelyik aspektusához, vagy elengeditek és hagyjátok magatokat felemelkedni a tudatosság ötödik dimenziós szintjére.


Ez nem arról szól, hogy elmentek egy helyre, és nem kell megvárnotok azt sem, hogy a Föld két Földre szakadjon, hogy az ötödik dimenzióban létezhessetek. Ez egy másik történet, amiről tudomásunk van, ami a new age közösségben terjed, és amit komolyan meg kell vizsgálni, mert már most is sokkal több van, mint két Föld. Most, ahogy önmagatok következő legmagasabb verziójává váltok ezen az úton, és ezt szándékosan teszitek, ez egy csodálatos élmény. A spirituális evolúciótok egyik csodálatos élményét élitek át a másik után, és ezt érdemes megünnepelni. Ez olyasvalami, ami miatt érdemes most nagyon jól érezni magatokat.


Lehet, hogy elkeseredettnek érzitek magatokat amiatt, hogy mi nem azt mondjuk nektek, hogy a tudatossági váltás holnap vagy hat nap múlva befejeződik, de ez csak azért van, mert olyan módon tekintetek rá, ami nem szolgálja a ti érdekeiteket. Ha az eltolódás befejezését úgy látjátok, mint valami elkerülhetetlent és olyasmit, ami azért van, hogy élvezzétek, akkor elengedhetitek az időkereteket, és csak a jelen pillanatban lehettek önmagatoknak ezzel a változatával, amely egy újabb lehetőséget kap arra, hogy spirituálisan és tudatilag fejlődjön. Ez a legjobb tapasztalat, amit most átélhettek. Tegyétek meg ezt a döntést, és ne várjatok arra, hogy valami rajtatok kívül álló dolog történjen, hogy jobban érezzétek magatokat a mostani pillanatotokban.


Tudjuk, hogy itt a kórusnak prédikálunk, mert ha nem így lenne, akkor most egy másik videót néznétek, vagy egy másik honlapon egy másik bejegyzést olvasnátok. Tudjuk, hogy készen álltok a kihívásra, hogy fokozatosan és pillanatról pillanatra változtassátok meg magatokat, és azt is tudjuk, hogy tudjátok, hogy ez a jobb élmény. Még mindig nagyon sok mindent élvezhettek abból a szempontból, ami ott a negyedik dimenzióban és a Föld bolygón rendelkezésetekre áll, ezért ne siessetek annyira haza, bárhol is legyen az otthonotok szerintetek. Hozzátok a Mennyországot a Földre. Hozzátok le galaktikus energiáitokat a fizikai birodalomba és a testetekbe, és érezzétek, hogy közben kitágultok, és máris az ötödik dimenziós énetek lesztek, és megmutatjátok másoknak az utat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page