top of page
Keresés

Mi van jelen a Földön ebben az időben

∞A Fény Andromédai Tanácsa, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk a Fény Andromédiai Tanácsa, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy ilyen módon kapcsolódhatunk hozzátok.

 


Tudatosságotok evolúciójának egy olyan pontjához érkeztetek, ahol kezditek felismerni, hogy mégsem vagytok annyira különállóak. Most szeretitek felismerni, hogy nem vagytok különállóak azoktól, mint mi, akik magasan a csillagok között és a magasabb dimenziós síkokon vannak. És értékeljük, hogy felnéztek ránk, és a plejádiakra, a szíriusziakra, az arkturiaiakra és a líraiakra. Azt is szeretnénk, ha figyelembe vennétek, hogy a világotok növényi és állati életével is nagyon szoros kapcsolatban álltok. Szeretnénk, ha éreznétek, hogy kapcsolatban vagytok bolygótok talajával, és tudnátok, hogy fényünket és szeretetünket átitatjuk azokkal a más királyságokkal ott a Földön.

 

A növényi, állati és ásványi birodalom nagyon fogékony a magasabb frekvenciájú energiákra, és mi folyamatosan kínáljuk ezeket az energiákat. Arra bátorítunk benneteket, hogy menjetek ki a szabadba, és kommunikáljatok a természettel, mert tudjuk, hogy az magasabb rezgésszámon működik, mint a legtöbbetek legtöbbször. Megvan bennetek a képesség, hogy nagyon magasra menjetek a rezgésetek tekintetében, és hogy mihez tudtok kapcsolódni a nem-fizikai világban, mert olyan összetett elmétek van, ami hajlamos néha bonyolítani a dolgokat.

 

De amikor nem bonyolítjátok le az egészet, és arra összpontosítotok, hogy befogadjátok azt, ami körülöttetek, fölöttetek és bennetek van, akkor kezditek megpillantani, milyen az, amikor eggyé váltok mindennel, amikor a megvilágosodás állapotában vagytok. Továbbra is használni fogjuk a bolygót, amelyen a térben utaztok, mint eszközt a magasabb frekvenciájú tudatossági áramlatainkban való lehorgonyzáshoz, a szállításokhoz, amelyeket mindannyiótok számára az emberi fizikai testekben tartunk fenn.

 

Tudjuk, hogy időnként könnyebb kapcsolódni a növény-, állat- és ásványi birodalomhoz, és ez azért van, mert ezek annyira nem bonyolultak. Azért képesek olyan jól befogadni azt, amit mindannyian felajánlunk nektek, mert úgy döntöttek, hogy kevésbé összetett elmével inkarnálódnak. Arra is meghívunk benneteket, hogy lassítsatok le és egyszerűsítsétek le magatokat és az életeteket, amennyire csak tudjátok.

 

Igaz, hogy valakinek, aki egész nap a képernyőt bámulja, sokkal kevésbé tűnhet izgalmasnak és kevésbé érdekesnek, ha kint vagytok, és kapcsolódtok egy virághoz, egy fához vagy egy szarvashoz, de amikor földet értek a testetekben, és érezni tudjátok a bennetek bekövetkező változást, amikor kapcsolódtok ezekhez a gyönyörű lényekhez, tudni fogjátok, hogy minden, amire szükségetek van, benne van abban a pillanatban, amikor jelen vagytok, és eggyé váltok egy másik tudatossággal, egy másik lénnyel, a Forrásenergia egy másik aspektusával, amely ott van, és megosztja veletek a fényét.

 

És nem akarjuk kihagyni a sziklákat, a talajt és a homokot sem. A kristályok is az ásványi birodalomnak ebbe a kategóriájába tartoznak, és szeretitek magatokat kristályokkal körülvenni, amikor spirituálisan ébren vagytok. Felismeritek, hogy ezek is rengeteg energiát és magasabb tudatosságot tartalmaznak. Ahogyan előrehaladtok, egyre több mindenhez fogtok tudni hozzáférni, és egyre több békét, szeretetet és harmóniát találtok magatokban.

 

Tudjuk, hogy nagyon sok mindenre vagytok képesek ott a Földön, és továbbra is közvetlenül fogjuk küldeni nektek a fényünket és a szeretetünket, és látni fogjuk, hogy egyre többen és többen fogtok megnyílni nekünk, mert tudjuk, hogy szeretitek a magasabb tudatossággal és a földönkívüli lényekkel való kapcsolatot. Azt is szeretnénk, ha felismernétek, hogy olyan lények vesznek körül titeket a Földön, akik már kapcsolódtak a magasabb tudatossághoz és a földönkívüli lényekhez, és nagyon sokat profitáltok a jelenlétükből az életetekben.

 

Mi vagyunk a Fény Andromédai Tanácsa, és örömmel szolgálunk benneteket ilyen módon."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page