top of page
Keresés

Mi vár az emberiségre

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon jól érzékeljük, amikor az emberiség óriási lépéseket tesz a tudatosságotok következő szintje felé. Meg tudjuk mondani, mikor vagytok egy nagyobb fejlődési pályán azon a felfelé ívelő spirálon, amiről néha beszélünk nektek, és ez most egy ilyen alkalom. Már jó ideje sok kétségbeesés, szomorúság, düh, frusztráció és félelem van a Föld bolygón, de azok közületek, akik ébren vannak és érzékenyek az energiákra, felfogták, amit a kollektíva többi része felkínált, és állást foglaltak. Elszántabbak voltatok, mint valaha, hogy a fényben és a fényből legyetek. Minden eddiginél elszántabban sugároztátok a szeretetet, a békét és az örömöt, és úgymond visszatértetek a tervezőasztalhoz, és aktiváltátok minden képességeteket, mint teremtő lények.


Mindezt a magasabb dimenziós síkokról származó összes lény és kollektíva segítségével teszitek, és ez szintén figyelemre méltó. Fontos, hogy felismerjétek, hogy van segítségetek, mert néha úgy érezhetitek, hogy túlterheltek vagytok mindattól, amit ebben az egyetlen életetekben vállaltatok. A saját dolgaitokkal, a saját problémáitokkal foglalkoztok, és segítetek az emberiségnek, hogy megemeljék a tudatossági szintjüket, hogy ki tudjanak lépni a régi 3D-s paradigmából, a régi mátrixból, és át tudjanak lépni az új, ötödik dimenziós Földre, a létezés azon síkjára, amelyről már oly régóta hallottatok, és amelynek megvalósításában aktívan részt vettetek.


Hamarosan még több segítséget kaptok fentről, nem csak a földönkívüli barátaitoktól és más csillagrendszerek nem-fizikai kollektíváitól, mint mi magunk is, de érezzük az arkangyaloktól és a felemelkedett mesterektől érkező energiák felerősödését is. Ha kapcsolatotok van valamelyik arkangyallal vagy felemelkedett mesterrel, mint például Buddha, Yeshua, St. Germain, Quan Yin, és így tovább, akkor használjátok ezt a kapcsolatot, amit már éreztek, és kapcsoljátok be több receptorotokat, hogy befogadjátok a fentről érkező segítséget, mert az