top of page
Keresés

Mi tesz titeket a fénymunkásokká és a változáshozókká

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindig is keressük az új perspektívát, az új megközelítést, a munkánkba való belehajlás új módját és az előttünk álló munka elvégzésének képességét. Tudjuk, hogy még rengeteg felfedeznivalónk van, és örömmel várjuk az új tapasztalatok és új ismeretek minden egyes cseppjét, ami az utunkba kerülhet. Mindent megosztunk veletek, amit csak tudunk, amint egy új felfedezést teszünk, és mindannyiótok folyamatos megfigyelése és tanulmányozása során gyakran teszünk új felfedezéseket.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ezek az új módszerek, amelyekkel a támogatásunkat nyújtjuk nektek, nem mindig lesznek nyilvánvalóak számotokra, de kérlek, tudjátok, hogy tudatosságunk evolúciója folyik, és ezt továbbadjuk nektek. Ennek egyik módja a csatornán keresztül érkező szavak, de a másik és fontosabb módja az energetikai közvetítés.


Tudjuk, hogy sokan közületek megnyílnak annak befogadására, ami szintén új, és arra bátorítunk titeket, hogy amilyen gyakran csak lehet, engedjétek el azt, amiről azt hittétek, hogy az igazságotok, hogy nyitottak maradjatok arra, ami bejöhet a tudatosságotokba, és megadhatja nektek azt a lökést, amire szükségetek van ahhoz, hogy a tudatosságotok fejlődésének következő szintjére lépjetek. Nem csak azért vagytok ott, hogy újraéljétek és megismételjétek azt, ami régi; azért vagytok ott, hogy világra hozzáto