top of page
Keresés

Mi tart vissza téged a felemelkedésedtől?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.Gyönyörű kapcsolatunk van minden más lénnyel szerte a galaxisban, és továbbra is arra törekszünk, hogy partnerséget hozzunk létre a lényekkel szerte az univerzumban. Vannak olyanok, akikkel még nem találkoztunk a Tejútrendszeren kívül, és szeretjük kiterjeszteni tudatosságunkat, hogy bárkivel kapcsolatba lépjünk, akivel csak tudunk, mert megértjük, hogy amikor találkozunk valaki mással, akkor önmagunk egy másik aspektusával találkozunk.


Ez egy gyönyörű és erőteljes gyakorlat, amit mindannyian alkalmazhattok a mindennapi életetekben. Amikor képesek vagytok úgy látni, hogy mindenki más a saját aspektusotokat képviseli, és aztán el tudjátok hagyni az ezzel a személlyel szembeni ellenállásotokat, ha volt ellenállásotok vele szemben, akkor olyan óriási lépéseket tudtok tenni előre a spirituális fejlődésetekben, és a valaha látott legnagyobb változásokat hozhatjátok a világotokban.


Valójában a legnagyobb probléma, ami most a Földön van, az az, hogy haragot tartotok, hogy elkülönültnek érzitek magatokat másoktól, és hogy gyűlöletet hordoztok a szívetekben. Ha mindezt elengeditek, az nem csak emberi kollektívaként fog összehozni benneteket, hanem segíteni fog nektek felemelkedni, és ti fel akartok emelkedni. Egy magasabb frekvenciájú állapotban akartok létezni, egy olyanban, amit általában "ötödik dimenzióként" emlegetünk. De oda nem juthattok el úgy, hogy különállónak látjátok magatokat bárki mástól.


A megosztottság megteremtése egy harmadik dimenziós mentalitásba helyez benneteket, és egy harmadik dimenziós paradigmában tart benneteket. Nagyrészt egy harmadik dimenziós paradigmába születtetek, és ez az, amiért ott vagytok, hogy meghaladjátok, és hogy felemelkedjetek belőle. Ne úgy tekintsetek erre, mintha másokat felmentenétek a rossz viselkedésük alól. Tekintsétek ezt az egyetlen útnak ahhoz, hogy még inkább azzá váljatok, aki valójában vagytok, ami a felsőbb énetek, az ötödik dimenziós énetek.


Ezt már korábban is mondtuk, és újra elmondjuk - ne várjatok arra, hogy valami rajtatok kívül történjen, ami titeket, és csak a többi kiválasztottat katapultál az ötödik dimenzióba. Kollektívaként fogjátok ezt megtenni, és ahhoz, hogy valóban megtapasztaljátok magatokat Forrásenergiaként, jelen kell lenniük a többieknek, mert ők is részei a Forrásenergiának, és ezért a ti részeitek is.


Néhányan közületek talán elgondolkodtok azon, hogy hogyan tudtok megbocsátani néhány olyan förtelmes cselekedetet, amelyben társaitok részt vettek. Nem azt mondjuk nektek, hogy tagadjátok meg magatoktól az érzéseiteket azokkal a förtelmes tettekkel kapcsolatban, de arra kérünk benneteket, hogy képzeljétek el, hogy egy másik életben, amelyben sokkal, de sokkal másabbak voltatok, mint most, ti voltatok azok, akik elkövették a förtelmes tetteket.