top of page
Keresés

Mi történik közvetlenül a fizikai földönkívüli kapcsolatfelvétel előtt

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon örülünk, hogy ebben az időben ilyen sok emberrel találjuk magunkat kapcsolatban, mivel egyre többen ébredtek rá arra az igazságra, hogy nem vagytok egyedül az univerzumban. Mi csak egy vagyunk a sok tanács közül, amelyek odakint vannak a térben, más dimenziókban, és akik keresik a kapcsolatot mindannyiótokkal. A fizikai földönkívüli kapcsolat létre fog jönni, és ez meg fog történni a nem túl távoli jövőben minden ember számára, aki erre vágyik. De amikor kapcsolatot kerestek a láthatatlanokkal, az nem sokban különbözik attól, hogy kapcsolatot kerestek a Forrásenergiával, vagy ha úgy tetszik, Istennel. A láthatatlanokkal való kapcsolatteremtést az emberek már nagyon régóta végzik, és természetesen mindig is voltak szkeptikusok. Mindig is voltak olyanok, akik azt kérdezték: "Hol a bizonyíték minderre?".


Senki sem tud meggyőzni valakit olyasmiről, amiről nem akarja, hogy meggyőzzék, és nem nyitott arra, hogy megváltoztassa a véleményét. De azok számára, akik érzik az energiát, rezonálnak azokkal, akik a magasabb birodalmakban vannak, akik segíteni akarnak, és mi folyamatosan érezzük ezt a vágyat, hogy több emberrel kapcsolódjunk. Úgy érezzük, hogy az emberiség nagyobb része nyitott a láthatatlanra, az ismeretlenre, és arra, amitől mások számára egy kicsit furcsának fognak tűnni. Ha a tudatosság azon szintje fölé akartok emelkedni, ami jelenleg a Földön uralkodik, akkor hajlandónak kell lennetek arra, hogy az átlagember számára egy kicsit őrültnek, egy kicsit kívülállónak tűnjetek. De elültetitek a magokat, és megmutatjátok nekik, hogy van mód arra, hogy túllépjetek a hétköznapi, a tipikus, az átlagos élettapasztalaton ott a Földön.


Azok közületek, akik a felemelkedésen gondolkodnak és beszélnek róla, tisztában vannak azzal, hogy lehetséges túllépni azon, ahol a legtöbb ember most él, és hajlandóak vagytok felénk nyúlni, mielőtt még valamilyen formában megjelenünk előttetek, hogy a fizikai szemetekkel láthassátok. És amikor kapcsolódtok a nem-fizikaihoz, természetesen az elmétek bejöhet, és elgondolkodhat azon, hogy vajon valóságos volt-e vagy sem. Természetesen nagyon élénk a képzeletetek, és ezért van szükség arra, hogy kikapcsoljátok az elméteket, és elérjetek egy érzést, elérjetek egy rezgést. És ahelyett, hogy azt kérdeznétek magatoktól, hogy ez valóságos volt-e vagy sem, kérdezzétek meg magatoktól, hogy mit éreztek. Kérdezzétek meg magatoktól, hogy amit kaptatok, az hasznos-e számotokra, szolgál-e vagy sem. Mindezt használjátok kritériumként arra, hogy folytassátok-e.


Nagyon érzékenyek és egyben nagyon értelmesek is vagytok, ezért bízhattok az érzéseitekben, és a kritikus elméteket is használhatjátok arra, hogy lebontsátok a kételyeiteket azzal kapcsolatban, hogy valami valóságos-e. Ígérjük nektek, hogy ebben az évben több kapcsolatfelvételre kerül sor a nem fizikaival, hogy felkészüljetek a fizikai kapcsolatfelvételre. És azok közületek, akik izgatottak a földönkívüli kapcsolatfelvétel miatt, már most megtehetik ezeket a lépéseket, és mi úgy érezzük, hogy napról napra többen teszitek ezt, és mi izgatottak vagyunk, hogy veletek tarthatunk ezen az úton, és hogy mi is részesei lehetünk ennek az utazásnak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élvezzük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page