top of page
Keresés

Mi történik az Oroszlánkapu Portál után

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


A tudatos álmodás állandó állapotában vagyunk, ahol a nem fizikai, kilencedik dimenziós birodalomban létezünk. A sűrűség hiánya miatt bármit megteremthetünk és megtapasztalhatunk, amit csak akarunk, és mindezt azonnal. Ez nem a sűrűség teljes hiánya, de a ti nézőpontotokból nézve az lenne. Számunkra még mindig az a helyzet, hogy bizonyos tapasztalatokat akarunk szerezni. Teremteni akarunk, és aztán meg akarjuk tapasztalni azt, amit teremtettünk, és ez csak könnyebb ott, ahol vagyunk, mert nincs időeltolódás. Mindent azonnal látunk, érzünk és megtapasztalunk a megalkotása után.


Ti napról napra közelebb és közelebb kerültök ehhez a tapasztalathoz a világotokon, és az Oroszlánkapu portál megnyitásának egyik előnye az, a sok közül, hogy az időeltolódás mindannyiótok számára rövidebb lesz, és ettől a ponttól kezdve mindig az is marad. Mindannyian ebbe az irányba mozogtok, de sokkal nagyobb lendületet kaptok ettől a bizonyos Oroszlánkapu nyitástól, mert mi mindannyian a magasabb birodalmakban úgy döntöttünk, hogy itt az ideje, hogy az emberek valóban megismerjék az igazságot, hogy amit energetikailag kibocsátanak, az vissza fog térni hozzájuk. És amikor ezek az átfutási idők felgyorsulnak, akkor egy kicsit válogathatsz abban, hogy mit bocsátasz ki.


Itt az ideje, hogy felismerjétek, mi történik, amellett persze, hogy felismeritek, kik is vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények, mint a feltétel nélküli szeretet lényei, akik száz százalékban megteremtik a saját valóságukat. Ez is mind nagyon fontos, és ahogy haladsz előre ettől az Oroszlánkapu portáltól, észre fogod venni, hogy a megnyilvánulások egyre hamarabb és hamarabb érkeznek hozzád.


És ezért tényleg jól teszitek, ha odafigyeltek arra, hogy mi történik bennetek, mivel sokan közületek most sokkal több időt töltötök az otthonotokban, és hajlamosak vagytok bekapcsolni a készülékeiteket, hogy lássátok, mi történik, sokkal könnyebben befolyásolhatóak vagytok abban, hogy higgyetek egy valóságban vagy egy jövőbeli valóságban. És ez most, hogy a manifesztációs idők felgyorsultak, nem igazán szolgál titeket, mert a legtöbb, amit a jövőtökről írnak, nem pozitív. Az emberek ledegradálják az idővonalakat, amelyek tele vannak borúlátással, vagy csak kitalálnak dolgokat, mert fontosak akarnak lenni.