top of page
Keresés

Mi történik, attól függetlenül, hogy mit hiszel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Soha nem vagyunk olyanok, akik komolyan veszik magukat. Tudjuk, hogy mi csak utazók vagyunk térben és időben ebben az univerzumunkban, nem különbözünk más utazóktól, akik odakint játszák a szerepüket a kozmikus táncban, amit mindannyian együtt járunk. Határozottan vannak perspektíváink, és ezeket állandóan megosztjuk veletek, de eleget tudunk ahhoz, hogy ne ragaszkodjunk túlságosan ezekhez a perspektívákhoz. És eleget tudunk ahhoz is, hogy egy időre ne ragaszkodjunk semmilyen hithez, ami a tudatunkba kerül.


Szeretünk játékosak lenni, nem pedig komolyak. Ha lenne képességünk nevetni, akkor nevetnénk, állandóan, de még fizikai test nélkül is érezzük, hogy milyen érzés mindannyiótok számára a nevetés. És élvezzük, hogy könnyedek vagyunk mindazzal kapcsolatban, ami ennek az utazásnak a része. Meghívunk benneteket, hogy ti is tegyétek ugyanezt. Tudjuk, hogy sokatoknak sok mindenről nagyon szilárd meggyőződése van, és amikor rájöttök, hogy valaki olyasmit hisz, ami eltér attól, amit ti hisztek, akkor az az a pillanat, amikor beássátok magatokat, és elkezdtek kiabálni vagy csupa nagybetűvel írni. És így nem lehet élni.


Elengedheted a sziklaszilárd hiedelmeket az öröm, a szeretet és a nevetés javára, és ott a Földön mindenkinek jót tenne, ha gyakrabban használná a "nem tudom" kifejezést. Amikor tényleg azt hiszitek, hogy valamiről tudjátok, hogy igaz, és megsértődtök, ha valaki más nem úgy gondolkodik, ahogy ti, az tényleg a katasztrófa receptje. Ha az, hogy magas rezgésben vagytok, attól függ, hogy mindenki egyetért-e veletek bármiben is, akkor kudarcra és egy nagyon boldogtalan útra készítitek fel magatokat.


A növekedés és fejlődés része az elengedés, és amikor elengedtek, akkor beengeditek a szeretetet. Beengeditek a szeretetet; hagyjátok, hogy a szeretet diktálja a szavaitokat, gondolataitokat és tetteiteket; hagyjátok, hogy a szeretet legyen a prioritásotok, az irányelvetek és az első számú hitetek. Hinni a szeretetben olyan, mint hinni önmagatokban, ami sokkal fontosabb, mint az álláspontotok bármelyik égető témában, ami jelenleg a Földön van. Arra hívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk, hogy legyetek könnyedek, ne vegyétek ezt az egészet túl komolyan, és arra bátorítunk benneteket, hogy mindig nevessetek magatokon. Garantáljuk nektek, hogy exponenciálisan fogtok növekedni, ha megtanuljátok, hogyan kell ezt tenni. Ha el tudjátok engedni és szeretni tudtok, akkor könnyedén hagyhatjátok magatokat azzá válni, aki valójában vagytok, mert bármi, amihez ragaszkodtok ott a Földön, az csak visszatart és lefog benneteket.


Ezért kérlek, engedjétek el, és emelkedjetek felül a véleménykülönbségeken, a perspektíva és a hiedelmek közötti különbségeken, amelyek ott vannak a világotokon. Nem éri meg; nem kell feláldoznotok a boldogságotokat azért, hogy igazatok legyen, vagy hogy megnyerjetek egy vitát. És egy szép mellékterméke annak, amit itt javasolunk, hogy sokkal hamarabb lesz teljes és nyílt kapcsolatotok, ha elég hosszú időre abba tudjátok hagyni a veszekedést ahhoz, hogy mosolyt csaljatok az arcotokra, és felismerjétek, hogy egy gyönyörű utazáson vagytok a galaxisban, és hogy a felsőbb énetekké váltok, függetlenül attól, hogy miben hisztek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a kapcsolatot veletek."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Komentáře


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page