top of page
Keresés

Mi történik a 11/11-es portállal együtt?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon jól tudjuk mérni és nyomon követni a fejlődéseteket ott a Földön, és észrevesszük, amikor a frekvenciátok, mint kollektív tudatosság, hatalmas kiugrást mutat ott a Földön. Ez egy ilyen alkalom. Ez egy olyan időszak, amikor sokan arra összpontosítanak, amit értékelnek, amit kedvesnek és igaznak tartanak maguknak. Ez egy olyan időszak, amikor több ember keresi az összehangolódást a külvilággal, és próbál összehangolódni, bármennyire is nehéz ez időnként mindannyiótok számára.


A 11/11-es energiák és a portál is segítségetekre van ebben az időszakban, amikor nagy szükségetek van a felülről érkező támogatásra, mivel sokan közületek nem érzik, hogy összhangban lennétek a világotokkal vagy azzal, ami benne történik. Ne feledjétek, hogy mindig ti választhatjátok meg, hogyan reagáltok arra, ami a világban történik, és ne feledjétek, hogy van segítségetek. Olyan sok segítő van körülöttetek, mint egyének és mint kollektíva, akik csak azt akarják, hogy fejlődjetek és felemelkedjetek ebben az életben. Ez az az idő, amikor inkább a jelenlévő energiákra kell koncentrálnotok, mint arra, hogy mi történik odakint a világban.


Ahogy ráhangolódtok a segítségre, amit kaptok, a támogatásra és a szeretetre, ami körülöttetek van, akkor ébredtek rá, hogy bármire képesek vagytok. Bármit megteremthettek, és bármik lehettek, amik csak akartok ebben az életben és embertársaitok számára. Most van az az időszak, amikor minden eddiginél több ember összpontosít arra, hogy maga is vezető legyen, mert a Föld bolygó népe felismeri, hogy új vérre van szükség a régi rendszerekbe. Felismeritek, hogy van mit felajánlanotok az emberiségnek, olyan egyénként, amilyenek most vagytok.


Tudjátok, mint a Felébredt Kollektíva, hogy valami nagyon erőteljes dolog történik most a bolygótokon, és hogy mindenki, aki felébredt, az egységet keresi. Az egységet keresik, és míg néhányan rossz helyen keresik, azok közületek, akik tudják, hogy ti vagytok a megfelelő vezetők, fel fognak lépni. Képesek lesztek arra, hogy az emberiséget a tudatosság következő szintjére vigyétek. Tudjuk, látjuk, érezzük, és érezzük az általános frekvenciátok megugrását ennek eredményeként.


Nagyon boldogok vagyunk, hogy azt mondhatjuk, hogy minden tökéletesen megy ott a Földön, mivel még mindig szükség van kihívásokra, amelyekkel szembe kell néznetek ahhoz, hogy felemelkedjetek és a legjobb és legteljesebb önmagatok legyetek. Ez nem az az idő, hogy bedobjátok a törülközőt, vagy úgy döntsetek, hogy az emberiség elbukott. Itt az ideje, hogy azokká a vezetőkké váljatok, akiknek születtetek, és hogy példát mutassatok. Mutassátok meg mindenkinek a Földön, hogy miből vagytok teremtve. Mutassátok meg nekik a szíveteket. Mutassátok meg nekik a szeretetet, amit irántuk és minden ember és minden lény iránt éreztek, és meg fogjátok tapasztalni, hogy egy csoport elég gyorsan összegyűlik körülöttetek, ha ez a megközelítésetek.


Ha mindannyian, akik vágyat éreztek a vezetésre, megteszitek ezt a kezdeti lépést, miután megkaptátok ezt az üzenetet, ti lesztek az a gyökér mozgalom, amely emlékezteti az embereket arra, hogy mindannyian egyek és mindannyian a Forrás. Ti lesztek azok, akik minden embert emlékeztetnek arra, hogy az élet célja egymás szeretete, és ti fogjátok az emberiséget a felemelkedés aranykorába vezetni. És még ezt megelőzően látni fogjátok a földönkívüli kapcsolatfelvétel korszakának beteljesedését, és ti lesztek azok egyike, akik ezt gyorsabban hozzák létre, ha reagáltok arra a hívásra, ami most belülről érkezik hozzátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page