top of page
Keresés

Mi számít igazán azoknak, akik felemelkednek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetített üzenet


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Úton vagyunk, hogy még inkább azzá váljunk, akik valójában vagyunk, és érezzük ezt az érzést. Folyamatosan érezzük a terjeszkedést és a növekedést, és nem kell traumát, tragédiát és kihívásokat átélnünk ahhoz, hogy eljussunk oda. Azonban annyi együttérzést érzünk minden más lény iránt, akik kellemetlen, nem kívánt és egyenesen szörnyű körülményeket tapasztalnak, hogy úgy érezzük, ott vagyunk veletek, amikor traumatikus élettapasztalataitokkal szembesültök.


Annak, hogy nincs testünk, vagy egyedi identitásunk, megvannak a maga előnyei. Nem ragadunk bele olyan dolgokba, amelyek nem számítanak. Megértjük annak a mulandóságát, ami fizikai, mint például a testetek, az összes cuccotok és a pénzetek. Tehát nem keveredünk bele mindabba a drámába, amibe az emberek, például a földi emberek hajlamosak belekeveredni, és ez nagyon jól szolgál minket. A terjeszkedésre, az evolúcióra, a fejlődésre, és az előrehaladás érzésére tudunk összpontosítani.


Meghívunk benneteket, hogy azonosuljatok inkább azzal, ami növekszik, tágul, fejlődik és felemelkedik. Még ha lesznek is testeitek az ötödik dimenzióban, és lesznek személyiségeitek, és lesz identitástudatotok, ezek a dolgok nem igazán a felemelkedést jelentik. A lelketek emelkedik fel, ami a valódi éne