top of page
Keresés

Mi lenne, ha a világ teljesen megváltozna?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Folyamatosan meghívunk mindannyiótokat, hogy csatlakozzatok hozzánk egy magasabb frekvencián, mert tudjuk, hogy végső soron ezt akarjátok, még akkor is, ha azt hiszitek, hogy valami mást akartok. Azt hiszitek, hogy azt akarjátok, hogy a dolgok megváltozzanak ott a Földön, és mi lenne, ha így lenne? Mi lenne, ha minden megváltozna, de senki, aki emberi testben van, nem lenne hajlandó változtatni önmagán? Végül is ugyanezek a problémák lennének. Ezért önmagad lényegének a megváltoztatása az egyetlen módja a külső valóság megváltoztatásának, és annak, hogy ezek a változások tartósak legyenek, és hogy ezek a változások olyanok legyenek, amilyeneket valójában lélekként szeretnél.


Az ego nem szereti a kihívásokat, mert az ego csak azt akarja tudni, hogy minden rendben lesz, hogy biztonságban lesz, kényelemben lesz, gondoskodnak róla, és így tovább. De a lélek vágyik ezekre a kihívásokra, mert a lélek tudja, hogy az útja az, hogy növekedjen és fejlődjön, hogy kitáguljon és tapasztalati szinten még inkább a Forrásenergiává váljon. Tudhatjátok, hogy Forrásenergia Lények vagytok, de ezt a tudást megtapasztalni valamin keresztül, amit tesztek, vagy gondoltok, vagy mondtok, vagy még jobb esetben éreztek, az egy teljesen más tapasztalat.


Amikor segítetek valaki másnak, mert felismeritek, hogy ő ti vagytok, az egy Forrásenergia-élmény. Amikor szerettek valakit annak ellenére, hogy semmi olyat nem tett, amivel megérdemelné ezt a szeret