• Fehér Katalin

Mi lenne, ha a világ teljesen megváltozna?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Folyamatosan meghívunk mindannyiótokat, hogy csatlakozzatok hozzánk egy magasabb frekvencián, mert tudjuk, hogy végső soron ezt akarjátok, még akkor is, ha azt hiszitek, hogy valami mást akartok. Azt hiszitek, hogy azt akarjátok, hogy a dolgok megváltozzanak ott a Földön, és mi lenne, ha így lenne? Mi lenne, ha minden megváltozna, de senki, aki emberi testben van, nem lenne hajlandó változtatni önmagán? Végül is ugyanezek a problémák lennének. Ezért önmagad lényegének a megváltoztatása az egyetlen módja a külső valóság megváltoztatásának, és annak, hogy ezek a változások tartósak legyenek, és hogy ezek a változások olyanok legyenek, amilyeneket valójában lélekként szeretnél.


Az ego nem szereti a kihívásokat, mert az ego csak azt akarja tudni, hogy minden rendben lesz, hogy biztonságban lesz, kényelemben lesz, gondoskodnak róla, és így tovább. De a lélek vágyik ezekre a kihívásokra, mert a lélek tudja, hogy az útja az, hogy növekedjen és fejlődjön, hogy kitáguljon és tapasztalati szinten még inkább a Forrásenergiává váljon. Tudhatjátok, hogy Forrásenergia Lények vagytok, de ezt a tudást megtapasztalni valamin keresztül, amit tesztek, vagy gondoltok, vagy mondtok, vagy még jobb esetben éreztek, az egy teljesen más tapasztalat.


Amikor segítetek valaki másnak, mert felismeritek, hogy ő ti vagytok, az egy Forrásenergia-élmény. Amikor szerettek valakit annak ellenére, hogy semmi olyat nem tett, amivel megérdemelné ezt a szeretetet, az egy Forrásenergia-élmény. Amikor meghallgattok valakit, annak ellenére, hogy tudjátok, hogy panaszkodik, és ugyanazt a valóságot állandósítja, és aztán mondtok neki valami kedveset, valami támogatót, az egy Forrásenergia-élmény. Amikor egységet éreztek mindenkivel, amikor az egységtudatosság állapotában vagytok, az egy Forrásenergia-élmény. És amikor minden és mindenki rajtad kívül hirtelen megváltozik, mert valaki vagy egy csoport lecsapott rád, és minden változást megtett helyetted, akkor nem élheted át azokat a tapasztalatokat, amelyeket az imént felvázoltunk, és még sok-sok mást sem.


Ti akartátok ezeket a tapasztalatokat; ti jöttetek ezekért a tapasztalatokért. A mozgásért jöttetek, és nem az A pontból B pontba való mozgás az, amiért jöttetek. Ez a lelketek mozgása a tudatosság egyik szintjéről a másikra, az inkább egóként való működésből a magasabb énként való működésbe. Ezt akartátok, és ezt fogjátok megkapni. Ezt kapjátok, és ezt fogjátok kapni továbbra is. És ha tudnád, milyen jól éreznéd magad, ha a testedben megtapasztalnád azt, amiről most beszélünk, akkor nem akarnád, hogy előbb történjen meg az összes rajtad kívüli változás. Mert bár ezek a változások átmenetileg megnyugtatnák a lelkedet, ismét csak új kihívásokat, új problémákat, új akadályokat teremtenél.


Áldd meg tehát a világodat úgy, ahogy ma van; adj hálát minden élményért, amiben részed lehet, mert ezek mind lehetőséget adnak arra, hogy olyasmit érezz, amit még soha nem éreztél. Nem kell azért hálásnak lenned, mert Isten szereti a hálás alanyokat. Isten nem király, és ti nem vagytok parasztok. Ti mindezt a Forrással együtt teremtitek, és a Forrás veletek együtt és miattatok növekszik, és hálás nektek és a hajlandóságotokért, hogy kimerészkedtek a teremtés peremére.


És szeretnénk, ha tudnátok, hogy segítséget is kaphattok. Segítséget kérhettek, segítséget kaphattok, és segítséget kaptok. És a kérés közben valójában megteremtitek azt, amit kértek, szóval minden rendben van. Szeretnénk, ha emlékeznétek arra, hogy milyen erősek vagytok, és éreznétek, hogy ez az erő átjár benneteket, mert ez az egyik legjobb tapasztalat, amit a Föld bolygón magatoknak szerezhettek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."