top of page
Keresés

Mi kell ahhoz, hogy rávegyünk a váltásra?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket a veletek, mint egyénekkel való kapcsolat keresése, mert kíváncsiak vagyunk a bennetek lévő aspektusaitokra, amelyek bennünk is benne vannak. Nagyon sok okból vagyunk kíváncsiak az emberiségre, többek között arra is, hogy pontosan hogyan fogtok boldogulni a tudatossági váltás energiáival. Ahogy megismerünk benneteket egyénileg, és a Forrás egyedi aspektusainak látunk benneteket, akik vagytok, úgy tudunk meg többet magunkról is. Különösen érdekel bennünket, hogyan reagáltok mindannyian arra, hogy magasabb frekvenciájú energiákkal találkoztok. Lehetőséget kaptok arra, hogy beengedjétek ezeket az energiákat a mezőitekbe, csakráitokba és sejtjeitekbe, és arra is lehetőségetek van, hogy folytassátok a számotokra megszokott dolgokat.


Lehetőségetek van arra, hogy továbbra is a harmadik dimenziós energiákat futtassátok át magatokon. Ezek még mindig jelen vannak, még akkor is, ha már átváltottatok a negyedik dimenzióba. Lehetőségként állnak rendelkezésetekre, mert szabad akaratotok van. Nem fogják őket elsöpörni számotokra, és kíváncsian várjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy a magasabb frekvenciájú energiákat válasszátok, amelyeket elérhetővé tettünk számotokra, és amelyek valójában mindig körülöttetek vannak. Vajon a mélypontra kell jutnotok, ahogy sokan gyanítják, hogy pozitív változást érjetek el? Szükséged van-e egy észbontó élményre ahhoz, hogy valami mást válassz, valami olyat, ami végső soron jobb lesz számodra? Szükséged van egy egészségügyi ijedtségre? Egy másik személy inspirálhat arra, hogy a magasabb frekvenciájú energiákat válassza?


Reméljük, hogy erre tudunk inspirálni benneteket. Azzal választotok, hogy a magasabb utat választjátok, ahelyett, hogy ugyanabba a vitába bocsátkoznátok, amit már többször is folytattatok ugyanazzal a személlyel. Azzal választjátok, hogy több időt töltötök a természetben, és félreteszitek az elektronikus eszközöket. Azzal választjátok, hogy hűek vagytok önmagatokhoz és a belülről jövő ösztönzéshez, ahelyett, hogy azt tennétek, amit mindenki elvár tőletek, vagy amit a szüleitek tettek.


Megvan ez a szabad akaratotok, és folyamatosan arra ösztökélnek benneteket, hogy éljetek a választás lehetőségével. Választhatjátok azt, ami a lehető legjobb növekedési élményt nyújtja számotokra, vagy választhatjátok azt, hogy ott maradtok, ahol vagytok, taposva a vizet, és várva, hogy valami történjen. Azt látjuk, hogy sokan közületek a jóslatokra hangolódnak, hogy mi fog történni, és sokkal kevesebben hangolódnak a magasabb frekvenciájú energiákra, hogy megteremthessék azt, amit meg akarnak tapasztalni.


Azért vagyunk itt, hogy erre ösztönözzünk benneteket, és ahogy megismerünk benneteket és azt, ami inspirál benneteket, úgy ismerjük meg magunkat is. Meglátunk bennünk titeket, és felismerjük azokat az alkalmakat, amikor nem azt a legmagasabb rezgésszintű élményt választjuk, amit választhatnánk. Ti ugyanúgy segítetek nekünk, mint mi nektek, és nagyon kíváncsian várjuk, hogy mi történik, amikor meghozzátok a döntést, hogy jobban megnyíljatok a magasabb frekvenciájú energiák felé, és hogy mi kell ahhoz, hogy ezt megtegyétek?


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page