top of page
Keresés

Mi fogja megnyitni az árvízkapukat?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Az extázis hullámán lovagoltunk ebbe a mostani pillanatba, mert annyira izgatottak vagyunk, hogy ilyen lehetőségeket kapunk, hogy megoszthassuk veletek egy kicsit azt, hogy kik és mik vagyunk. Szeretnénk, ha mindannyian éreznétek a legapróbb izgalmat is, hogy megosszátok egymással, kik és mik vagytok. Nem a hitetekről, a politikai nézeteitekről vagy akár az elért eredményeitekről beszélünk. Arról beszélünk, hogy meg kell osztanotok valamit, ami belülről fakad, ami különleges, ami egyedi, ami ablakot ad az embereknek a lelketekre.


Arról beszélünk, hogy lépjetek túl az egótokon, és lépjetek be abba a többdimenziós énetekbe, akik valójában vagytok. Amikor a szeretet hullámát küldöd a mellkasodból egy másik ember felé, ezt teszed. Megosztod önmagad egy részét, ami végtelen és örökkévaló, önmagad egy olyan részét, amit arra szántak, hogy a felszínre jöjjön, hogy lássák, érezzék, hallják. Ott vagytok, hogy feltétel nélküli szeretetté váljatok testet öltve, és ha bármilyen okból visszatartjátok azt, akik valójában vagytok, megtagadjátok magatokat és megtagadtok valami csodálatosat az emberiség többi részétől.


Ami mindannyiótokban létezik, az a Forrás egy egyedi aspektusa, ami a tiétek és csakis a tiétek. Ez azt jelenti, hogy rajtatok múlik, hogy megosszátok ezt az aspektusát annak, hogy kik vagytok, és ez nagyon fontos, hogy ezt tegyétek, mert ezekben az időkben éltek, és mert ilyen közel vagytok a tudatossági váltás befejezéséhez, és mert mindannyian hatalmas változásokat akartok látni a világotokban. Ezek a változások veletek kezdődnek; azzal kezdődnek, hogy ti vagytok önmagatok legteljesebb változatai, amilyenek csak lehetnétek, és ezt az aspektusotokat megosztjátok a világgal, amelynek több szeretetre, több kreativitásra és több Forrásenergiára van szüksége.


Olyan sok megosztani valótok van, és ahogy ez felhalmozódik bennetek, eljön az a pont, amikor megnyílnak a zsilipek. Látni fogtok valamit, vagy hallani fogtok valamit, és talán még emlékezni is fogtok valamire, ami megnyit benneteket, és kiengedi a végtelen és örökkévaló részeteket, hogy mindenki megtapasztalhassa. Engedjétek, hogy embertársaitok megtapasztaljanak benneteket, mert egyedülállóak, gyönyörűek vagytok, és szükség van rátok a világban ebben az időben. Valójában soha nem volt még nagyobb szükség arra, hogy önmagatok legyetek, és a legteljesebb módon fejezzétek ki magatokat, ami mindig az a szeretet lesz, ami vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page