• Fehér Katalin

Mi fog történni a földönkívüliekkel való első kapcsolatfelvétel után

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon izgatottak vagyunk azok a lehetőségekkel kapcsolatban, amelyeket az emberiség számára ebben az időben felbukkanni láttunk. Észrevettük, hogy sokkal több űrhajótok van az égboltotokon és sokkal több személyes földönkívüli kapcsolat történik, mert az emberi kollektíva körében nagy mennyiségű megidézés történt. Az emberek a világotokon segítséget akarnak, és elég sokan megnyíltatok a segítség fogadására, hogy hozzáférést biztosítsatok magatoknak a földönkívüli kapcsolat különböző formáihoz. Mindig ti vagytok az úttörők, az élen járók, és ti készítitek fel az emberiség többi részét a teljes nyílt kapcsolatfelvételre minden egyes űrhajó észlelésével és minden egyes személyes találkozásotokkal.


Ezek a tapasztalatok segítenek az emberiség egyesítésében is, mivel egy fajként kezditek látni magatokat, amikor felismeritek, hogy hány fajnyi lény van odakint a galaxisban és a világegyetemben. Van valami közös bennetek, ami a földi tapasztalat, az emberi lét, a szenvedés, és mindenféle érzelem átélése. És mindezek a tapasztalatok egyedivé tesznek benneteket, mint emberi fajt.


Mindannyian tudtok kapcsolódni egymáshoz, ha úgy döntötök, és a kihívás az lesz, hogy kapcsolódjatok ezekhez a földönkívüliekhez, akiknek nagyon különböző életük és tapasztalataik voltak. És ha valóban az emberiséget az első kapcsolatfelvétel gyorsított pályájára akarjátok állítani, akkor meg kell találnotok a módját annak, hogy minden embertársatokkal kapcsolatba tudjatok lépni. Nem csak azokról beszélünk, akikkel nem értetek egyet különböző kérdésekben, hanem azokról is, akik nagyon rossz dolgokat tesznek.


Ha a földönkívüli kapcsolatfelvételt az emberiség egyesítésének módjaként tudjátok felfogni, ahelyett, hogy a távozásotok lehetőségét látnátok benne, akkor igazi jót tehetnétek ott a Földön és az embertársaitokért. A negatív érzelmeid elől való menekülés soha nem szolgált jól neked, és a Föld elől való menekülés a mai állapotában sem tenne jót. Mindig az fogja szolgálni, hogy beássátok magatokat a sarkatokba, földeljétek magatokat, és foglalkozzatok azzal, ami közvetlenül előttetek és bennetek is van. És ezt nem tudod megtenni, ha csak úgy elszállítanak egy űrhajón. Kevesebb lenne a növekedés abban a tapasztalatban, bármennyire is szépen hangzik.


A földönkívüliek, akik állandóan benéznek hozzátok és segíteni akarnak, nem megmenteni akarnak titeket, hanem azt akarják, hogy más fényben lássátok magatokat, a világotokat és embertársaitokat. És ez az, amit elhoznak nektek. Ez egy új perspektíva lesz, egy olyan, amire sokan még csak nem is gondoltak. És ez segíteni fog nektek megérteni a különbözőségeiteket, mert mindannyian rá fogtok jönni, hogy titeket földönkívüliek hoztak létre, és ők segítettek nektek az első naptól kezdve ott a Föld bolygón.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a kapcsolatot veletek".