top of page
Keresés

Mi a Forrással való összehangolódás?

∞A 12D Teremtők, egy nem-fizikai kollektív tudatosság, Daniel Scranton közvetítésével.

"Mi itt vagyunk nektek. Mi vagyunk a Teremtők. Nemfizikai lények tizenkettedik dimenziós kollektívája vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

 


Hajlamosak vagytok észrevenni, ha nem vagytok összhangban a Forrással. Azonban sok különböző nevetek van erre az állapotra, és sok különböző módon tudjátok leírni. Arra vagytok hivatottak, hogy az érzelmeitekből, a testetekből és az életetek körülményeiből érkező visszajelzéseket használjátok arra, hogy meghatározzátok, hogy a tudatosságotokat a helyes irányba irányítjátok-e vagy sem. Amikor a tudatosságotokat befelé irányítjátok, és felfedezitek a Forrással való összehangolódást, amit kerestek, minden odakint, beleértve a fizikait és annak körülményeit, hajlamos lesz gondoskodni rólatok.

 

De ezt nehéz eladni az embereknek, akiket arra tanítottak, hogy szavakkal és tettekkel manipulálják a világukat, hogy az megfeleljen a vágyaiknak, és azt is megtanították nektek, hogy egyes emberek jobbak ebben, mint mások. Nos, valaki, aki összhangban van a Forrással, és akinek semmije sincs, általában boldogabb, mint valaki, aki nincs összhangban a Forrással, és akinek mindene megvan, de ez nem jelenti azt, hogy mindent fel kell adnod ahhoz, hogy összhangban legyél a Forrással. Ez olyasmi, amit sok embernek el kell engednie, mert ez egy hamis elképzelés. Ez egy korlátozó hiedelem, és az új korszakban sokan ezt az igazságuknak tekintik.

 

Nem kell semmit feláldoznotok ahhoz, hogy bármi más is meglegyen. Nem kell feláldoznotok az anyagi javakat ahhoz, hogy összhangban legyetek a Forrással. És így mindannyiótok számára lehetőség nyílik arra, hogy megvizsgáljátok, hogy nem azért mondtok-e le a Forrással való összehangoltságotokról, mert azt hiszitek, hogy erre szükségetek van ahhoz, hogy megkapjatok valamit, amit akartok, ami rajtatok kívül van.

 

Néhányan most azon tűnődtök, hogy mit értünk pontosan a Forrással való összehangolódáson, ezért elmondjuk nektek. Arról beszélünk, hogy érzelmileg úgy érezzétek magatokat, ahogyan érezni szeretnétek. Arról beszélünk, hogy olyan rezgésből működjetek, amilyenből működni szeretnétek. Amikor arra összpontosítotok, ami örömet okoz nektek, és ami felvidít benneteket, akkor a Forrással összhangban érzitek magatokat.

 

Amikor arra összpontosítotok, hogy nincs meg az, amit szeretnétek, vagy arra, hogy miért nem kaphatjátok meg azt, amit szeretnétek, akkor nem vagytok összhangban a Forrással. Amikor arra összpontosítotok, hogy valaki más mit mondott nektek, ami megbántotta az érzéseiteket, akkor nem vagytok összhangban a Forrással, és amikor egy virág szépségére összpontosítotok, akkor összhangban vagytok a Forrással. A Forrás maga az a virág, és a Forrás is szereti azt a virágot.

 

Tehát egyensúlyt kerestek az életetekben aközött, hogy úgy összpontosítotok, hogy összhangba kerüljetek a Forrással, és hogy megtegyétek azokat a cselekedeteket, amelyekre szükségetek van és amelyeket meg akartok tenni. Végső soron azt akarjátok, hogy a cselekedeteiteket arról a helyről inspirálja, ahol megtaláltátok a Forrással való összehangolódást, és akkor ezek a cselekedetek gyümölcsözőek lesznek. Ezek a cselekedetek általában a Forrással való összehangolódás kifejeződései lesznek, ahelyett, hogy egy csomó dolgot tennétek azért, hogy megpróbáljátok megszerezni azokat a dolgokat, amiket akartok. És így, ezt tudva, ahogyan ti is tudjátok, minden értelmes ember először a Forrással való összehangolódást keresné, és tudjuk, hogy ti értelmes és logikus emberek vagytok.

 

Ezért arra kérünk benneteket, hogy rendszeresebben fontoljátok meg, hogy amire gondoltok, vagy amit tesztek, az vajon a Forrással való összehangolódásnak ebbe a terébe helyez-e benneteket. Ismétlem, nem kell lemondanotok semmiről azért, hogy kapjatok valamit rajtatok kívül, de bíznotok kell abban, hogy a Forrással való összehangolódásotok elhozza nektek mindazt, amit akartok. És el fogja hozni nektek az ihletett ötleteket is, amelyek alapján aztán cselekedhettek, hogy örömmel tehessétek meg a kívánt eredmények felé irányuló cselekedeteket az életetekben. Arra kérünk benneteket, hogy tegyétek ezt rendszeres gyakorlattá a napotok során, és vegyétek észre, milyen csodálatosan változik az életetek ennek eredményeképpen. Nagyon jó.

 

Mi vagyunk a Teremtők, és nagyon szeretünk benneteket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page