top of page
Keresés

Miért vannak a Fényharcosok valóban köztetek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Úgy tartjuk fenn magunkat, hogy beengedjük a rendelkezésünkre álló legmagasabb frekvenciájú energiákat, és hagyjuk, hogy ezek az energiák táplálják tudatosságunkat. Ezt már korábban is mondtuk, és újra elmondjuk - nem különbözünk annyira mindannyiótoktól. A fő különbség a kilencedik dimenziós Arkturiai Tanács és az átlagos földlakó között az, hogy mi tudatosan választjuk meg, hogy milyen energiákat engedünk magunkhoz és magunkon keresztül áramolni, míg nektek ez sokkal inkább tudattalan választás lehet, olyan, amely nem veszi figyelembe az érzéseiteket. Ti választhatjátok meg, hogy mire fókuszáltok, és az információs korszakotokban nagyon sok mindenre tudtok fókuszálni, ezért bölcsen kell választanotok.


Meg kell kérdeznetek magatoktól: "Hogyan fogom érezni magam ettől?", mielőtt eldöntenétek, hogy foglalkozzatok-e vele vagy sem, ha valóban tudatos teremtők akartok lenni. Sokan az alapján döntenek, hogy szerintük igaz-e, vagy hogy szerintük szórakoztató lesz-e, és ez egyszerűen egy olyan ösvényre vezeti őket, amelyről aztán nehéz lesz letérni, mert mennyire izgalmas lehet ezen az ösvényen lenni.


Gyakran látjuk, hogy az emberek a "fényharcos" kifejezést használják a new age és a spirituális közösségekben, és ezek az emberek általában azt értik alatta, hogy azért vannak a Földön, hogy harcoljanak a sötétség ellen. Más szóval, úgy gondolják, hogy ők azok, akiket fényharcosokként küldtek, hogy legyőzzék azokat, akik a sötétségben játszanak, és ezt a feladatot nagyon komolyan veszik. Senki sem ezért van a Földön. Mi inkább a fényhozó kifejezést használjuk a fényharcos helyett, mert valójában azért vagytok ott, hogy fényt terjesszetek. Azért vagytok ott, hogy a fény legyetek, és az egyik módja annak, hogy ezt elérjétek, az, hogy elengeditek a sötétségtől való félelmeteket.


El kell engednetek a sötétséggel és a sötétségben játszókkal szembeni ítélkezéseteket, ha valaha is felül akartok emelkedni rajta. Tegyük fel, hogy legyőzitek a sötétséget bármilyen készséggel és képességgel, amit fényharcosként szereztetek. Nos, akkor abban a dualista rendszerben maradnátok a csata végén, és ez azt jelentené, hogy csak még több sötétség jönne és lépne azok helyébe, akiket legyőztetek, és nem fejlődnétek, mert nem tanulnátok meg szeretni Mindent-Ami-Van-t. Minden, amit kívülről láttok, és minden, amiről másoktól hallotok, az mind bennetek van.


Végső soron a teremtés minden aspektusát képesek akartok lenni szeretni, mert önmagatok minden aspektusát is képesek akartok lenni szeretni. Ez az egyetlen módja annak, hogy az igazi énetek, a Forrásenergia aspektusotok a felszínre jöjjön, és az legyen az az aspektusotok, amelyik a show-t irányítja. Ezért azt javasoljuk, hogy a fényre összpontosítsatok, arra összpontosítsatok, ami pozitív a világban és ami pozitív bennetek, mert azzal szintén nem fogtok messzire jutni, ha állandóan a bennetek lévő, megoldásra váró problémákat keresitek.


Nem fogtok fejlődni azáltal, hogy a saját negatív aspektusaitokat rossznak ítélitek. Ha egyszer mindezt elfogadjátok, akkor választhattok. Akkor felismerhetitek, hogy mindez végig bennetek volt, és csak azt kellett tudatosan választanotok, hogy mit akartok felerősíteni, mit akartok jobban érezni és többnek lenni, és akkor, és csak akkor fogtok az egész emberiség szolgálatára lenni. És mi így látjuk ezt a mi perspektívánkból, ami ismét egy olyan perspektíva, ahol csak azt engedjük be, ami a fényből való, ami annak az igazságából való, akik valójában vagyunk, mint Forrásenergia, mint feltétel nélküli szeretet.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page