top of page
Keresés

Miért nem röppennek le a Földönkívüliek, hogy megmentsenek téged

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Már jó ideje hallgatjuk a segítségkéréseteket, és tudjuk, hogy sokszor szeretnétek csodát tapasztalni a jelenlegi körülményeitekkel kapcsolatban. És megértjük, hogy miért kérnétek egy csodát, vagy kettőt, vagy hármat, mert látjuk, hogy milyen nehéz az életetek ott a Föld bolygón. Mi inkább támogatunk benneteket, bátorítunk benneteket, szeretünk benneteket, és megadjuk nektek az összes frissítést, aktiválást és letöltést, amire szükségetek van, hogy ki tudjátok dolgozni magatokat bármilyen szörnyű körülmények közül, amik között találjátok magatokat.


Meg akarunk benneteket erősíteni. Azt akarjuk, hogy erősnek és függetlennek érezzétek magatokat. Azt akarjuk, hogy ugyanúgy higgyetek magatokban, mint ahogy mi hiszünk bennetek, és ezért nem rontunk be egy csodával, és ezért nem rontanak be a többi földönkívüli segítőitek sem, és nem intézik el az összes problémát, ami ott van nektek a Földön.


Sokkal kielégítőbb lesz mindannyiótok számára, ha bebizonyítjátok, hogy valójában megvan a képességetek arra, hogy megteremtsétek azt a valóságot, amit meg akartok tapasztalni. És még jobb érzés lesz, amikor felismeritek, hogy valójában ti teremtitek meg a valóságotokat a magas frekvenciájú rezgéseken keresztül,