top of page
Keresés

Miért nem röppennek le a Földönkívüliek, hogy megmentsenek téged

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Már jó ideje hallgatjuk a segítségkéréseteket, és tudjuk, hogy sokszor szeretnétek csodát tapasztalni a jelenlegi körülményeitekkel kapcsolatban. És megértjük, hogy miért kérnétek egy csodát, vagy kettőt, vagy hármat, mert látjuk, hogy milyen nehéz az életetek ott a Föld bolygón. Mi inkább támogatunk benneteket, bátorítunk benneteket, szeretünk benneteket, és megadjuk nektek az összes frissítést, aktiválást és letöltést, amire szükségetek van, hogy ki tudjátok dolgozni magatokat bármilyen szörnyű körülmények közül, amik között találjátok magatokat.


Meg akarunk benneteket erősíteni. Azt akarjuk, hogy erősnek és függetlennek érezzétek magatokat. Azt akarjuk, hogy ugyanúgy higgyetek magatokban, mint ahogy mi hiszünk bennetek, és ezért nem rontunk be egy csodával, és ezért nem rontanak be a többi földönkívüli segítőitek sem, és nem intézik el az összes problémát, ami ott van nektek a Földön.


Sokkal kielégítőbb lesz mindannyiótok számára, ha bebizonyítjátok, hogy valójában megvan a képességetek arra, hogy megteremtsétek azt a valóságot, amit meg akartok tapasztalni. És még jobb érzés lesz, amikor felismeritek, hogy valójában ti teremtitek meg a valóságotokat a magas frekvenciájú rezgéseken keresztül, amelyekhez magatokban hozzáfértek. Ez erőteljes, és ez erőt adó, és tudjuk, hogy így profitálhattok a legtöbbet belőle.


Továbbra is meg fogjuk adni nektek a szükséges eszközöket az energetikai közvetítéseinken és a tanításainkon keresztül, de azt akarjuk, hogy megerősödjetek, hogy meg tudjatok állni a saját lábatokon, amikor az ötödik dimenzióba léptek, és hozzáférhessetek minden erőtökhöz, minden ajándékotokhoz, minden képességetekhez. Ha előbb nem élesítettétek ki azt a képességeteket, hogy akarattal megidézzetek egy rezgést, akkor az ötödik dimenzió ugyanolyan zűrös lesz, mint amilyen a harmadik volt, ugyanolyan zűrös, mint a negyedik is.


Ismétlem, ha a segítségünket szeretnétek a rezgésetek emelésében vagy a megfelelő frekvencia megtalálásában, akkor segítünk nektek minden lehetséges módon. De szeretnénk, ha tudnátok, hogy azért vagytok ott mindazon kihívások közepette, amelyekkel a Földön szembesültök, mert ti akartatok szembenézni ezekkel a kihívásokkal. Meg akartátok mutatni magatoknak, hogy képesek vagytok felemelkedni, hogy minden pillanatban hozzáférjetek ahhoz, amire szükségetek van, és hogy a hozzánk hasonló lények és kollektívák némi segítségével befejezzétek a tudatossági váltást. De végső soron azért inkarnálódtatok oda, hogy megmutassátok magatoknak, hogy képesek vagytok rá.


A földi élet nem börtön. Nem büntetés, és nem csapda. Ez most és mindig is egy választás volt, és azoknak a lelkeknek a döntése, akik tudták, hogy elég erősek ahhoz, hogy megbirkózzanak a Föld bolygó összes kihívásával. Tudtátok, hogy örömteli és gyönyörű felemelkedési élményben lehet részetek, és mi bízunk bennetek. Eléggé hiszünk bennetek ahhoz, hogy a támogatóitok legyünk, de ahhoz nem, hogy minden nehéz munkát elvégezzünk helyettetek. Emlékezzetek erre, amikor legközelebb az élet újabb kihívásaival szembesültök. Emlékezzetek arra, hogy tudtátok, hogy fel vagytok készülve a feladatra, és hogy mi is óriási mértékben bízunk bennetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page