top of page
Keresés

Miért nem emelkedtél még fel

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Egészen biztosak vagyunk benne, hogy mind egyénként, mind kollektívaként megteszitek a felemelkedéshez szükséges haladást. Észrevettük, hogy milyen jól tudjátok mindannyian asszimilálni a magasabb frekvenciájú energiákat, amelyek azért érkeztek, hogy támogassanak benneteket. Ha ti, mint kollektíva, képtelenek lennétek kezelni ezeket az energiákat, a Földön sokkal, de sokkal rosszabbak lennének a körülmények. Ezért megnyugodhattok, hogy minden szépen halad előre az emberi kollektíva számára. A győzelmekre kell összpontosítanotok, hogy pozitívak maradjatok. Könnyű lenne a kétségbeesés gödrébe zuhanni, ha csak a negatív aspektusait néznétek annak, ami ott történik.


Most nem azt mondjuk, hogy mindannyian hagyjátok figyelmen kívül ezeket a dolgokat. Azért történnek, hogy meglássátok, hol tudtok a legtöbb jót tenni, hová küldhetitek a legtöbb szeretetet és gyógyító energiát, és kik iránt érezhetitek a legtöbb együttérzést. Vannak más okok is, amiért ezek a dolgok megtörténnek, de meg kell néznetek, hogy miért válnak a tudatosságotok részévé.


Tehát ami szükséges ahhoz, hogy bizakodóak maradjatok abban a mozgásban, amit az emberi kollektív tudatosság tesz előre, az az, hogy meg kell néznetek a kedvesség cselekedeteit, és tudomásul kell vennetek a változásokat, amiket magatokban véghezvisztek. Vegyétek észre, ha valaki az életetekben jelentősen javított a rezgésén. Ünnepeljetek minden alkalommal, amikor hallotok valakiről, aki ráébredt arra az igazságra, hogy mindannyian Forrásenergia Lények vagyunk ebben az univerzumban, akiknek tapasztalataik vannak, hogy megismerjék önmagukat feltétel nélküli szeretetként.


Mások ébredésének segítése még soha nem volt ilyen egyszerű, de rá fogsz jönni, hogy az igazi munkád ott nem az, hogy terjeszd a jó hírt, és misszionáriussá válj. A ti munkátok az, hogy továbbra is asszimiláljátok ezeket a magasabb frekvenciájú energiákat, és aztán kimenjetek énekelni, táncolni és játszani. Írjatok a tapasztalataitokról. Írjatok fikciós történeteket. Alkossatok, hogy kifejezzétek azt az igazságot, amit megtapasztaltatok, hogy mindannyian egyek vagyunk, és hogy mindig van remény. Mindig van egy szikra fény, még a legsötétebb helyzetekben és körülmények között is.


És ti ott vagytok, mint a felébredettek, akiknek az a küldetésük, hogy még több fényt adjanak oda, ahol a legnagyobb szükség van rá. És azért is vagytok ott, hogy megmutassátok