top of page
Keresés

Miért nem emelkedtél még fel

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Egészen biztosak vagyunk benne, hogy mind egyénként, mind kollektívaként megteszitek a felemelkedéshez szükséges haladást. Észrevettük, hogy milyen jól tudjátok mindannyian asszimilálni a magasabb frekvenciájú energiákat, amelyek azért érkeztek, hogy támogassanak benneteket. Ha ti, mint kollektíva, képtelenek lennétek kezelni ezeket az energiákat, a Földön sokkal, de sokkal rosszabbak lennének a körülmények. Ezért megnyugodhattok, hogy minden szépen halad előre az emberi kollektíva számára. A győzelmekre kell összpontosítanotok, hogy pozitívak maradjatok. Könnyű lenne a kétségbeesés gödrébe zuhanni, ha csak a negatív aspektusait néznétek annak, ami ott történik.


Most nem azt mondjuk, hogy mindannyian hagyjátok figyelmen kívül ezeket a dolgokat. Azért történnek, hogy meglássátok, hol tudtok a legtöbb jót tenni, hová küldhetitek a legtöbb szeretetet és gyógyító energiát, és kik iránt érezhetitek a legtöbb együttérzést. Vannak más okok is, amiért ezek a dolgok megtörténnek, de meg kell néznetek, hogy miért válnak a tudatosságotok részévé.


Tehát ami szükséges ahhoz, hogy bizakodóak maradjatok abban a mozgásban, amit az emberi kollektív tudatosság tesz előre, az az, hogy meg kell néznetek a kedvesség cselekedeteit, és tudomásul kell vennetek a változásokat, amiket magatokban véghezvisztek. Vegyétek észre, ha valaki az életetekben jelentősen javított a rezgésén. Ünnepeljetek minden alkalommal, amikor hallotok valakiről, aki ráébredt arra az igazságra, hogy mindannyian Forrásenergia Lények vagyunk ebben az univerzumban, akiknek tapasztalataik vannak, hogy megismerjék önmagukat feltétel nélküli szeretetként.


Mások ébredésének segítése még soha nem volt ilyen egyszerű, de rá fogsz jönni, hogy az igazi munkád ott nem az, hogy terjeszd a jó hírt, és misszionáriussá válj. A ti munkátok az, hogy továbbra is asszimiláljátok ezeket a magasabb frekvenciájú energiákat, és aztán kimenjetek énekelni, táncolni és játszani. Írjatok a tapasztalataitokról. Írjatok fikciós történeteket. Alkossatok, hogy kifejezzétek azt az igazságot, amit megtapasztaltatok, hogy mindannyian egyek vagyunk, és hogy mindig van remény. Mindig van egy szikra fény, még a legsötétebb helyzetekben és körülmények között is.


És ti ott vagytok, mint a felébredettek, akiknek az a küldetésük, hogy még több fényt adjanak oda, ahol a legnagyobb szükség van rá. És azért is vagytok ott, hogy megmutassátok a kollektíva többi részének, hogy a világ legtöbb területén bőven van fény. Rengeteg okotok van arra, hogy ünnepeljétek, hogy mindannyian még mindig ott vagytok a Földön, felemelkedve, együtt, kollektívaként. És ahogy felismeritek, hogy a felemelkedésetek nem arról szól, hogy bárkit is kihagyjatok vagy hátrahagyjatok, rájöttök, hogy miért nem emelkedtetek még fel, és tudjátok, hogy még több munkátok van. De ez a munka szórakoztató is lehet. Lehet teljesítő, és közelebb hozhat titeket olyan emberekkel, akikkel korábban el sem tudtátok volna képzelni, hogy valaha is lesz valami közös bennetek.


Amikor azt látjuk, hogy az emberek bármilyen spektrum ellentétes végeiről összejönnek, ez az, ami a legnagyobb örömet okozza nekünk itt a kilencedik dimenzióban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élvezzük, hogy kapcsolatba kerültünk veletek."




0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentare


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page