top of page
Keresés

Miért jönnek a földönkívüliek a Földre

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

 


Már nagyon régóta megfigyelünk benneteket, és úgy érezzük, hogy nagyon kötődünk hozzátok. Észrevesszük, amikor jobban megnyitjátok a szíveteket egymás felé, és azt mondhatjuk, hogy ez most így van. A szíveteket sok esetben nagyon negatív hírek nyitották meg, amelyek a világban terjednek. Ma sokkal több együttérzéssel viseltettek embertársaitok iránt más országokban, más kontinenseken, mint korábban valaha, és ez a technológiai, információs korszakotoknak köszönhető. És ez azt jelenti, hogy jobban összejöttök, mint valaha, mint egy világközösség, és ez az, ami annyira megnyit benneteket a teljes és nyílt földönkívüli kapcsolatfelvétel előtt.

 

Képesnek lenni arra, hogy valakit, aki óceánokra tőletek távol él, a társatoknak, a társ-teremtőtöknek, a barátotoknak tekintsetek, ez nagyon is valóságos módon hoz össze benneteket, és ízelítőt ad abból az egységtudatosságból, amelyre mindannyian törekszünk, akár tudunk róla, akár nem. Ezért nem szabad elkeserednetek a bolygón most zajló konfliktusok miatt, és nem szabad hagynotok, hogy az utatokba kerülő rossz hírek elkeserítsenek benneteket, vagy a negativitás azon útjára tereljenek, amely szerint az emberiség nyilvánvalóan rossz irányba halad.

 

Engednetek kell, hogy az együttérzés és a nyíltszívűség kifejtse a hatását, mert így lesz. Ti az emberiség mikrokozmosza vagytok, és ezért úgy tekinthettek magatokra, mint annak a mutatójára, hogy az emberiség mennyire van előrehaladva, és észrevehetitek a spirituális fejlődéseteket. Elismerhetitek magatokat, mint egyént, és felismerhetitek, hogy nem légüres térben fejlődtetek spirituálisan. Spirituálisan fejlődtél, miközben egy emberi kollektíva része voltál, és minden imádságoddal, jó gondolatoddal, jó szándékoddal és meditációddal hozzájárulsz ehhez az emberi kollektívához.

 

Az, hogy a szívetekben együttérzést tartotok egy másik ember szenvedése iránt, a spirituális fejlődésetek jele, és ez az emberiség tudatossági fejlődésének jele, és biztosak lehettek benne, hogy a földönkívüliek azokon az égi hajókon ezt észreveszik. Ők is és mi is, és annyi kegyelemben részesültök az együttérzés, a jó szándék és az imák miatt.

 

Kollektívaként annyi segítség érkezik felétek a káosz és a kataklizmikus események miatt. Ezért nektek, mint a Felébredt Kollektívának meg kell nyílnotok, hogy befogadjátok az összes segítséget, az összes jóakaratot, az összes pozitív energiát, ami érkezik, és lehorgonyoznotok azt a kollektívába. Így segítitek elő a teljes és nyílt földönkívüli kapcsolatfelvétel ügyét, és nagyon büszkék vagyunk mindannyiótokra, akiket látunk ezt tenni.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page