top of page
Keresés

Miért inkarnálódtál a Földre


∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Folyamatosan lenyűgöz bennünket az a mód, ahogyan az emberiség képes továbbra is szenvedni és ennyi mindent elviselni, miközben fenntartjátok a reményérzeteteket, az örömre való törekvéseteket és a vágyatokat, hogy elérjétek a megvilágosodás helyét. Ti vagytok azok a mesterek, akik tudták, hogy képesek vagytok kezelni a harmadik és negyedik dimenziós Föld zord körülményeit, és ezért kaptátok meg a lehetőséget, hogy sok életet megtapasztalhassatok ott. A földi tapasztalat nem csapda, és nem azért ragadtatok ott, mert elfelejtettétek, hogy Forrásenergia Lények vagytok.


Azért inkarnálódtatok a Földre, mert akartátok ezt a bizonyos tapasztalatot, tudtátok, hogy kihívást jelent, és tudtátok, hogy megfeleltek a feladatnak. Most, amikor az emberek arról beszélnek, hogy honvágyuk van, vissza akarnak menni abba a csillagrendszerbe, ahonnan származnak, és így tovább, akkor ezek az egyének azt is elfelejtik, hogy a Föld kihívásai nem hasonlítanak máshoz. Lehetőséget adnak nektek arra, hogy talpra álljatok és erősek legyetek a megpróbáltatásokkal szemben, és hogy megismerjétek magatokat, mint erőteljes Forrásenergia Lényeket. Lehetőséget adtatok magatoknak, hogy felébredjetek annak igazságára, hogy kik vagytok Forrásenergia Lényekként, és képesek vagytok sokkal messzebbre menni, mint amire bárki más emberi formában képes volt.


Kollektívaként teszitek ezt, és ez annyira lenyűgöző. Úgy döntöttetek, hogy nem egy olyan bolygón fogtok élni, amely kizárná az emberek milliárdjait abból, hogy értékelni tudják ezt az új, ötödik dimenziós Földet. Azért vagytok ott, hogy felemeljetek másokat, hogy megmentsétek egymást, hogy feltétel nélkül szeressétek egymást, és újra és újra bebizonyítjátok, hogy fel vagytok készülve a feladatra, és hogy valóban meg is teszitek. Természetesen nem mindenki képes erre, és vannak botlásaitok, megbotlásaitok, és elestek, de mindig felálltok. És ez az, amit annyira lenyűgözőnek találunk az emberiségben, és nem vagyunk egyedül az elismerésünkkel. Nagyon sok lény van szerte a galaxisban, akik ugyanúgy éreznek, mint mi mindannyian.


Azok, akik vállalták a felemelkedés végső kihívását egy polarizált bolygón, az utazás harmadik dimenziós kezdetéről, tisztelgünk előttetek. Nagyra értékelünk benneteket, és nem vagyunk egyedül. Fogadjátok a dicséretet és az elismerést, ami a mennyekből mindenkor rátok zúdul. Ez nagyon őszinte.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page