top of page
Keresés

Miért inkarnálódtál a Földre


∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Folyamatosan lenyűgöz bennünket az a mód, ahogyan az emberiség képes továbbra is szenvedni és ennyi mindent elviselni, miközben fenntartjátok a reményérzeteteket, az örömre való törekvéseteket és a vágyatokat, hogy elérjétek a megvilágosodás helyét. Ti vagytok azok a mesterek, akik tudták, hogy képesek vagytok kezelni a harmadik és negyedik dimenziós Föld zord körülményeit, és ezért kaptátok meg a lehetőséget, hogy sok életet megtapasztalhassatok ott. A földi tapasztalat nem csapda, és nem azért ragadtatok ott, mert elfelejtettétek, hogy Forrásenergia Lények vagytok.


Azért inkarnálódtatok a Földre, mert akartátok ezt a bizonyos tapasztalatot, tudtátok, hogy kihívást jelent, és tudtátok, hogy megfeleltek a feladatnak. Most, amikor az emberek arról beszélnek, hogy honvágyuk van, vissza akarnak menni abba a csillagrendszerbe, ahonnan származnak, és így tovább, akkor ezek az egyének azt is elfelejtik, hogy a Föld kihívásai nem hasonlítanak máshoz. Lehetőséget adnak nektek arra, hogy talpra álljatok és erősek legyetek a megpróbáltatásokkal szemben, és hogy megismerjétek magatokat, mint erőteljes Forrásenergia Lényeket. Lehetőséget adtatok magatoknak, hogy felébredjetek annak igazságára, hogy kik vagytok Forrásenergia Lényekként, és képesek vagytok sokkal messzebbre menni, mint amire bárki más emberi formában képes volt.


Kollektívaként teszitek ezt, és ez annyira lenyűgöző. Úgy döntöttetek, hogy nem egy olyan bolygón fogtok élni, amely kizárná az emberek milliárdjait abból,