top of page
Keresés

Miért fogsz ezúttal felemelkedni

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.Tudatában vagyunk annak a sok esetnek, amikor az emberiség a felemelkedés közvetlenebb útját járta, és hogy pontosan hol tévedtetek el kollektív utatok során. Amint az egyének bizonyos mennyiségű tudásra tesznek szert, és fejlesztik készségeiket és képességeiket, akkor lehetőségük van arra, hogy megosszák azt, amit elsajátítottak. Megoszthatják és megtaníthatják másoknak, hogyan kell csinálni, vagy úgy tekinthetnek magukra, mint akiknek az energia és rezgés feletti uralmuk eredményeként nagyobb hatalmuk van mások felett, és megtarthatják azt maguknak.


És amikor ezt teszik, akkor arra is törekszenek, hogy ezt a tudást, ezt a bölcsességet távol tartsák embertársaiktól. Az emberek szeretik különlegesnek érezni magukat. És az egyik módja annak, hogy az emberek különlegesnek érezhessék magukat, az, amikor csiszolják a képességeiket, amikor szellemi ajándékokra tesznek szert. És így, ha aztán megosztanák azt, amit megosztottak velük, mindenki mással, nem éreznék magukat olyan különlegesnek, és nem lenne akkora hatalmuk. És ez történt az egész emberi történelem során ott a Földön, de most változnak az idők.


Az információt nem lehet többé visszatartani a tömegek elől. Mindannyian megismerkedhettek a különböző eszközökkel és spirituális gyakorlatokkal, amelyek nagyobb összhangba hoznak benneteket a Forrással, és megadják nektek az energia feletti uralmat, amire mindannyian vágytok. Nagyon sok tanító van ma a világotokban, akik arra törekszenek, hogy képessé tegyék embertársaikat, és ez egy nagyon jó jel. Azok, akik erősen ragaszkodni akarnak a hatalmukhoz és ehhez a tudáshoz, ehhez az információhoz, azoknak most nagyon nehéz dolguk van, mert látják, hogy erőfeszítéseik mennyire hiábavalóak.


Mindannyian pontosan ahhoz férhettek hozzá, amihez és amikor szükségetek van rá, és ez egy nagyon izgalmas időszak arra, hogy emberi lényként éljetek a Föld bolygón. Ha valóban fel akartok emelkedni, hogy felsőbb énetekké váljatok, hogy ötödik dimenziósak legyetek, akkor megosztjátok, amikor csak tudjátok, és mindenkit tanítani fogtok, aki készen áll a tanításra. Törekedni fogtok minden egyes embertársatok fejlődésére, evolúciójára. A számokban erő rejlik, és a ti számotok minden egyes nap megsokszorozódik. Minél többen vagytok, akiknek megvan az erejük, akiknek megvannak a képességeik, annál közelebb kerültök az ötödik dimenzióhoz.


Tehát ne csak várjatok arra, hogy embertársaitok utolérjenek benneteket, és arra, ahol már jó ideje vagytok; vezessétek őket. Adjátok meg nekik a szükséges eszközöket, és hívjátok meg őket, hogy abban a magasabb frekvenciájú állapotban létezzenek, amelyet olyan szerencsésen megtaláltatok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page