top of page
Keresés

Metatron arkangyal üzenete, 2021. szeptember 10.

Natalie Glasson közvetítése


Üdvözletem, kiterjesztem energiámat és rezgésemet, hogy átöleljelek benneteket, Metatron arkangyal vagyok. Örömömre szolgál a jelenlétetekben lenni, és előhozni az angyali rezgéseket, hogy támogassalak benneteket valóságotok és a Földön való létezésetek minden módján. Szeretném ma megosztani veletek, hogy a megvilágosodás lénye vagytok.


Ti vagytok a ragyogó fény, amit a Földön kerestek. Ti vagytok a ragyogó fény, amit a Teremtő Univerzumában kerestek. Ti vagytok a ragyogó fény, amit a Teremtőben kerestek. Meghívom egész lényeteket, hogy szívjátok magatokba ezt, mert ez új perspektívát és új irányt teremt a felemelkedési folyamatotok számára.


Hadd osszam meg veletek, hogy ti vagytok az isteni bölcsesség, amit a Földön kerestek. Ti vagytok az isteni bölcsesség, amit a Teremtő Univerzumában kerestek. Ti vagytok az isteni bölcsesség, amit a Teremtőben kerestek. Engedjétek meg magatoknak, hogy ezt magatokba szívjátok, szívjátok magatokba lényetekben, engedjétek, hogy megnyíljanak pórusaitok, engedjétek, hogy megnyíljanak energiarendszereitek és szívjátok magatokba ezt a megértést és információt.


Szeretném megosztani veletek, hogy ti vagytok a teljes felemelkedés, amit a Földön kerestek. Ti vagytok a teljes felemelkedés, amit a Teremtő Univerzumában kerestek. Ti vagytok a teljes felemelkedés, amit a Teremtőn belül kerestek. Szánjatok rá néhány pillanatot, hogy ezt magatokba szívjátok, szívjátok be ezt a megértést és információt mélyen a lényetekbe, hagyjátok, hogy reakciót hozzon