top of page
Keresés

Metatron arkangyal üzenete, 2021. szeptember 10.

Natalie Glasson közvetítése


Üdvözletem, kiterjesztem energiámat és rezgésemet, hogy átöleljelek benneteket, Metatron arkangyal vagyok. Örömömre szolgál a jelenlétetekben lenni, és előhozni az angyali rezgéseket, hogy támogassalak benneteket valóságotok és a Földön való létezésetek minden módján. Szeretném ma megosztani veletek, hogy a megvilágosodás lénye vagytok.


Ti vagytok a ragyogó fény, amit a Földön kerestek. Ti vagytok a ragyogó fény, amit a Teremtő Univerzumában kerestek. Ti vagytok a ragyogó fény, amit a Teremtőben kerestek. Meghívom egész lényeteket, hogy szívjátok magatokba ezt, mert ez új perspektívát és új irányt teremt a felemelkedési folyamatotok számára.


Hadd osszam meg veletek, hogy ti vagytok az isteni bölcsesség, amit a Földön kerestek. Ti vagytok az isteni bölcsesség, amit a Teremtő Univerzumában kerestek. Ti vagytok az isteni bölcsesség, amit a Teremtőben kerestek. Engedjétek meg magatoknak, hogy ezt magatokba szívjátok, szívjátok magatokba lényetekben, engedjétek, hogy megnyíljanak pórusaitok, engedjétek, hogy megnyíljanak energiarendszereitek és szívjátok magatokba ezt a megértést és információt.


Szeretném megosztani veletek, hogy ti vagytok a teljes felemelkedés, amit a Földön kerestek. Ti vagytok a teljes felemelkedés, amit a Teremtő Univerzumában kerestek. Ti vagytok a teljes felemelkedés, amit a Teremtőn belül kerestek. Szánjatok rá néhány pillanatot, hogy ezt magatokba szívjátok, szívjátok be ezt a megértést és információt mélyen a lényetekbe, hagyjátok, hogy reakciót hozzon létre, hagyjátok, hogy emlékezést, elismerést és elfogadást gyújtson bennetek. Ezáltal megvan a lehetősége annak, hogy teljesen megváltoztassa a valóságotokat, a felemelkedési utatokat és a belső perspektívátokat. Amikor megengeditek magatoknak, hogy valóban magatokba szívjátok, kiváltképpen és emlékeztek arra, amit megosztottam veletek, rájöttök, hogy a valóságotok, sőt a felemelkedési folyamatotok nagy részét kereséssel töltitek, keresve valamit, keresve egy képesség vagy készség megszerzését, információt, válaszokat, megértést és megvilágosodást akartok. A keresés útján jártok, így valójában nem a felemelkedési utatokon vagytok. Valójában a felemelkedésetek keresésének útján vagytok, a felemelkedési folyamatotokat, a felemelkedésetek megértését és emlékezetét keresitek.


Amikor eltávolítjátok a keresést és a kutatást, rájöttök, hogy amit el akartok nyerni, az már jelen van a lényetekben. Ez már a Földön van, ez már bennetek van, ez már a spirituális létezésetek, és ez már a Teremtőben is jelen van. Valójában nincs szükség keresésre, mert minden már jelen van, és visszatérünk a Megvilágosodás első kijelentéséhez.


Te vagy a fény, te vagy a világosság, te vagy a megvilágosodás. Ti vagytok a Teremtő tudása és kifejeződése. Ez a ti jelenlegi létezésetek.


Az elméd megpróbál majd lebeszélni téged, és arra bátorít, hogy azt hidd, hogy nem tudod, hogy nem érted, és hogy nem rendelkezel azokkal a képességekkel és készségekkel, amiket szeretnél. Az elméd élvezi a keresést, a keresést és a szórakoztatást. Amikor megengeded magadnak, hogy elengedd az elme keresését, és meghívod az elmét, hogy egy másik valóság szórakoztasson, vagyis az a valóság, hogy minden, amit szeretnél megtapasztalni és elismerni, már jelen van, már elérhető számodra, akkor az elme el fog lazulni. Az elmédet még mindig vissza kell majd hoznod ebbe az új perspektívába. Minél többet teszed ezt, annál jobban elszórakoztatja majd ez az új perspektíva, és annál több fog feltárulni. Az információ, a tudás, a bölcsesség, a kapcsolatok, a kommunikáció, a képességek és készségek mind-mind isteni időzítéssel és a számotokra megfelelő időzítéssel fognak feltárulni előttetek, hogy ne legyetek túlterheltek. Minden elérhetővé válik, mert csak az elmétek keresése az, ami a felemelkedéseteket elérhetetlenné teszi. Holott valójában már befejeztétek a felemelkedéseteket, és már hozzáférhettek mindenhez, amire szükségetek van, az összes képességhez és készséghez. Amikor ezt megengeded, akkor kezded el új módon elismerni önmagadat. Hatalmat, erőt, bizalmat, szeretetet és alapokat adsz magadnak. Rájössz, hogy fényes csillag vagy a Földön. Te vagy a gyertya, amely folyamatosan izzik és fényt sugároz. Te vagy a Teremtő energiájának állandó folyója, amely folyamatosan áramlik. Amikor ezt felismered, akkor a fénnyé válsz, a Teremtővé válsz, felismered magadat fénylőnek. És mások is fel fogják ismerni ugyanezt, vonzva azokat, akik számodra a fényt jelentik, valamint azokat, akiknek ugyanez a perspektívájuk.


Amikor elengeditek a keresést, és új, fényes megértést kaptok magatokról, megváltozik és eltolódik a spirituális utatok, a perspektívátok, az, hogy mit szeretnétek elérni, mire éreztek vezetttetést, hogy elérjétek. Felismered magadat a fény horgonyaként, a fény terjesztőjeként, az inspiráció és a tudás forrásaként.


Nem kívánjuk, hogy az egó elszaladjon magától, és természetesen nincs szükség arra, hogy nyilvánosan demonstráljátok a képességeiteket és készségeiteket vagy az új perspektívátokat. Ezt a saját valóságotokban is elérhetitek, a fény forrásaként, amely mások számára ajándékozó megértést biztosít arról, hogy kik is ők valójában. Ennek elérésével azt fogjátok tapasztalni, hogy elkezditek elengedni az elutasítást, az elkülönülést, a haragot, elkezditek elengedni a félelmet és a hatalomvesztést, megerősítitek a fényeteket és lehorgonyoztok a Földbe.


Rendelkeztek mindennel, mindenetek megvan, amire szükségetek van, minden alkalommal, amikor az elmétek mást mond nektek, hozzatok be egy új perspektívát, egy új valóságot. Ti vagytok a világosság jelzőfénye, a Teremtő világossága a Földön. Itt az ideje, hogy erre a megértésre és felismerésre irányítsátok a fókuszotokat azzal az izgalommal, ami bennetek van, hogy mi fog megváltozni, és mi fog megnyilvánulni. Mi fog történni ezzel az új megértéssel és új fókusszal? És igen, ez egy egyszerű váltás, és mégis nagyon erőteljes lehet.


Köszönöm, hogy ragyogó fény vagytok a Földön. Köszönöm, hogy változást akartok teremteni. Köszönöm, hogy követitek a felemelkedéseteket. Köszönöm, hogy kerestek, és arra kérlek benneteket, hogy most engedjétek el a keresést, felismerve, hogy minden jelen van.


Köszönöm nektek,


Metatron arkangyal vagyok.

Köszönöm nektek.

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page