top of page
Keresés

Merülj mélyebbre az Akasha Feljegyzésekben

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Örömmel hozzuk el nektek a következő adást, mert izgatottan várjuk, hogyan fogjátok fogadni. Észrevettük, hogy sokkal több akasha feljegyzésetekhez tudtok hozzáférni egyénként és kollektívaként. És arra szeretnénk bátorítani benneteket, hogy mélyen menjetek bele a múltbeli történelmetekbe, mert ahogy ezt teszitek, olyan aspektusaitokat ébresztitek fel magatokból, amelyek már jó ideje szunnyadtak. Tudjuk, hogy őszinte kíváncsiságotok van azzal kapcsolatban, hogy kik voltatok és mit tettetek, mert ez segít teljesebb történetet mesélni arról, hogy kik vagytok, mint egy teljesebb lény, mint pusztán ez az egy karakter, amit ebben az életben játszotok.

Nos, az akasha feljegyzéseidhez úgy férhetsz hozzá, ha a lehető legnyitottabb vagy a legabszurdabb és legnevetségesebb történetekre is. Mert amikor hallasz valami bizarr dologról, ami a bolygódon történt, és úgy gondolod, hogy ez olyan távol áll attól, amit te élsz, olyan furcsa számodra, mint a Forrás ezen verziója, akkor nagyon is valószínű, hogy önmagad egy olyan verziójára hangolódsz rá, ami nagyon hasonló volt ahhoz a személyhez, akiről hallasz vagy olvasol.


Amit már megéltél, az nagyon messze van a hétköznapitól. Annyira távol áll a hétköznapitól, hogy hihetetlennek tűnhet. Nos, a leggyakoribb karakter, akihez visszanyúlsz az időben, és akivel kapcsolatba kerülsz, az egy olyasvalaki, aki híres volt. Ez azt üzeni nektek, hogy valami hasonlót éltetek meg, mint az olyan emberek történetei, mint Napóleon, Kleopátra és Jézus. Az ő életük történetei azért szólnak hozzátok, mert eléritek önmagatoknak egy olyan változatát, amely talán nem része a feljegyzett történelemnek, de olyasmit élt meg, ami olyannyira hasonlított a híres ember életéhez, hogy szinte megkülönböztethetetlen