top of page
Keresés

Merülj mélyebbre az Akasha Feljegyzésekben

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Örömmel hozzuk el nektek a következő adást, mert izgatottan várjuk, hogyan fogjátok fogadni. Észrevettük, hogy sokkal több akasha feljegyzésetekhez tudtok hozzáférni egyénként és kollektívaként. És arra szeretnénk bátorítani benneteket, hogy mélyen menjetek bele a múltbeli történelmetekbe, mert ahogy ezt teszitek, olyan aspektusaitokat ébresztitek fel magatokból, amelyek már jó ideje szunnyadtak. Tudjuk, hogy őszinte kíváncsiságotok van azzal kapcsolatban, hogy kik voltatok és mit tettetek, mert ez segít teljesebb történetet mesélni arról, hogy kik vagytok, mint egy teljesebb lény, mint pusztán ez az egy karakter, amit ebben az életben játszotok.

Nos, az akasha feljegyzéseidhez úgy férhetsz hozzá, ha a lehető legnyitottabb vagy a legabszurdabb és legnevetségesebb történetekre is. Mert amikor hallasz valami bizarr dologról, ami a bolygódon történt, és úgy gondolod, hogy ez olyan távol áll attól, amit te élsz, olyan furcsa számodra, mint a Forrás ezen verziója, akkor nagyon is valószínű, hogy önmagad egy olyan verziójára hangolódsz rá, ami nagyon hasonló volt ahhoz a személyhez, akiről hallasz vagy olvasol.


Amit már megéltél, az nagyon messze van a hétköznapitól. Annyira távol áll a hétköznapitól, hogy hihetetlennek tűnhet. Nos, a leggyakoribb karakter, akihez visszanyúlsz az időben, és akivel kapcsolatba kerülsz, az egy olyasvalaki, aki híres volt. Ez azt üzeni nektek, hogy valami hasonlót éltetek meg, mint az olyan emberek történetei, mint Napóleon, Kleopátra és Jézus. Az ő életük történetei azért szólnak hozzátok, mert eléritek önmagatoknak egy olyan változatát, amely talán nem része a feljegyzett történelemnek, de olyasmit élt meg, ami olyannyira hasonlított a híres ember életéhez, hogy szinte megkülönböztethetetlen az általatok ismert történettől.


És így, amikor valami hihetetlennek tűnik számotokra, de ugyanakkor igaznak is cseng, az azt jelenti, hogy van benne egy igazságelem, és ezt a tudatosságotokkal, a képzeletetekkel és az álomidőbeli tevékenységetekkel még jobban fel kellene fedeznetek. Tehát azt akarjuk mondani, hogy ahhoz, hogy mélyebbre tudjatok hatolni az akasha feljegyzéseiben, nyitottnak kell lennetek sok furcsa és csodálatos lehetőségre, mert egyikőtök sem új ebben a földi tapasztalatban, még akkor sem, ha csillagmagok vagytok és vándorok. Mindannyian csak egy csillagrendszerből jöttetek, nagyon-nagyon messziről, nagyon régen.


És most, hogy összerakjátok annak darabkáit, hogy kik is vagytok valójában, gyakran tűnhet úgy, hogy varázslatos és titokzatos a múltatok. Igen, voltak unalmas életeitek is, de azok nem azok, amelyekhez most igazán kapcsolódnotok kell, mert nem nyújtanak nektek semmit. A fantasztikus életek azok, amelyekben el kell kezdened hinni a jelenlévő túlzott nagyzási téveszmék nélkül. Higgy bennük azzal a tudattal, hogy van benned valami királyként, varázslóként vagy spirituális vezetőként, ami abszolút igaz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentarer


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page